Blood Work

Mul on selline teistsugust tööd kui enamik inimesi. Ma töötan kogu aeg, päris palju iga ärkveloleku tund päevas on töö. Isegi tundi lihtsalt istuvad, oodates lennukid ja autod, kaamerate ja publiku, see on kõik, kella, kellegi vaadata, saada, et töö, jättes töö, transpordi aeg on veel tööd.

Ma jätan ühes töökohas täna korjamine lateks ribadeks ära mu peas ja olen teel teise töökoha, kus nad kasutada lahusteid ja eemaldada proteesid korralikult, kui ma olin kiirustada, kui ma jätsin sinna jõuda, ja oli valmis nägema pooleldi päevitunud koorimine etapp puhkusepidaja, et säästa aega reisides.

Üks metsik action film tegin 90ndatel oli mulle kaetud magusat võlts veri ja verine tõeline siga sooled, libistades kogu mu keha ja nägu. Lõhn oli köha siirup ja tapamajas, üsna uskumatu ja uskumatu oma viletsus. Mul oli pikk öö tulistada ja siis sõitsime hommikul aru, et veel üks töö. Mul ei olnud aega pesta verd, võlts ja reaalne, ära mind ja nii ma istusin oma autosse Hommikusel tipptunnil Los Angeles liikluse kinnistatud teised autod, aeglaselt kuivamist ning jäädes minu nahkpolster.

Istusin üle kahe tunni kiirteel ja kuigi mul oli kaetud vere ja sisikonna, keegi sellest teada sai. Silmad autod minu kõrval möödunud üle mu Leotab nägu ilma peatumata või kandepinda vihje uudishimu. Keegi ei hoolinud, aga ma arvan, et ma ise ei ole. Bloodied handprints jäi minu auto pikkus minu kasutusrent ja nad kinni mu käed rooli, kui sõitsin.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja kodeeritud .

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ya tea, ma kujutan ette, kui laps nägin sind, ma loodan, et nad märganud. lol nad märkavad kõike. Olete deffinitely ühel looduses sõita! : D

Jäta vastus