Veneetsia

Veneetsia on mingi maagiline linn, kus Grand Canal peegeldab selle peaaegu võimatu ilu. Vesi tundub teemapark vesi, pinnapealne ja klaasjas, elamiskõlbmatuks, steampunky roheline Jules Verne ette kujutada värvi, nagu 20000 liigat, siis võiks täita hiiglaslik kaheksajalg. Ma sõita VAPORETTO nagu tüüpiline turist, ronides pool vett bus elu eest, piitsutamine märg tuul peksmist minu ilm laastatud nägu nagu ma haledalt proovima võtta iphone pildid minu pendeldama ühe käega.

Üks varajane õhtu, vihm oli lakanud, ja ma tänavatele kasutades kanal suunata mind. Igaüks kõndis koos Fanny pakendite ja nende niiske linna kaardistab, kuid nad olid vihmavarjud käes, lükates neid willy tahtmata. Ma nägin poiss näiliselt üksi, äkki 4 või 5 aastat vana, kuid väga väike oma ea kohta, isegi mitte sama kõrge kui tema vihmavari, ja ta pidas seda horisontaalselt, mis teeb eh-eh-eh-eh-eh-eh müra see, peksma terava otsaga vastu seina. Ta vaatas nagu oleks ta puurimine seina, kuid siis kolis ta, osutades vihmavari ole seina poole, kuid inimeste suhtes, mulle. Ta jätkas, et teha rütmiline heli ja ma mõistsin, horror ja šokk, mis vihmavari ei tohtinud olla puurida, kuid kuulipilduja.

Pikk naine tundus, lehvitamine tema linnakaardi nagu üks kortsus tiib, kühveldamisriba poiss üles oma pikad käed, ja ta, nüüd parandatud vaatepunktist, jätkas ette kujutanud pildistamisel turiste ta ei jõudnud enne.

Siin isegi selles paradiis kunsti ja toidu hinnatõus, Vin Santo ja Casanova, pizza ja piazzas - on see. Ma arvasin, et see oli armas, viisil, kuid siis kogu plaat täis kõige maitsvamad Linguini vongole ei kustuta külmus, kummastust poisi ükskõiksed veel otsustanud nägu. Ma keerutada pasta minu kahvel, püüab omakorda ise ära, välja mälu.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja sildistatud .

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Sinu saada alasti, mulle meeldib, kui teie paks ja mahlane. Fuck, mida massid ütles, ja mida nad jätkavad öelda.

    One Love.

  2. Minu lemmik kirjanik Robert Benchley, oli suur line umbes siis, kui ta oli noor ajalehe reporter, mida kohutav reporter ta oli. Nad saatsid ta Veneetsia ja ta komplekslõng tema toimetaja: "Streets üle ujutatud. Palun nõu. "

Jäta vastus