Ricki Lake Show - R 1. veebruar

Margaret on külastaja Ricki Lake Show on reede, 1. veebruar. Tune in!

Äpardusi lapsevanemaks

Ricki istub paare, kes tunnevad kadunud äpardusi lapsevanemaks.

Kuigi rasestumise, laste ja lapsevanemaks olemise on kõik hämmastav osade elu, on see kunagi, mida me ootame ja mis siis, kui asjad ei lähe nii nagu planeeritud? Ricki vestlused Grammy kandideerinud koomik Margaret Cho kohta oma viimase komöödia tour pealkirjaga "Ema", mis oli inspireeritud tema enda ema ootamatu teekond läbi lapsevanemaks. Ka kliiniliste terapeut / elu treener Spirit nõustab paar koos kolme lapsega (kõik alla kolme), kes on äärel suhe kokkuvarisemist. Ka sisekujunduses ekspert Trish Suhr aitab ema, kes püüab mahutab oma lapsi (üks mudilane ja üks vastsündinud) ühes magamistoas.

Lisaks tegevjuht ja asutaja "Parent Testitud, Peamaja heaks kiita," Sharon Vinderine jagab mõned viimased "peab olema" baby tooteid ja Colgate 13, Colgate Ülikool tähistas capella grupp, kiiged poolt serenaad Ricki ja tema publik.

Jäta vastus