Sest XOJane.com: Miks on tore olla pede ikoon?

See algselt ilmus xojane.com

Margaret CHO räägib oma uhkust kutsutakse "pede ICON" Pidades silmas Michelle šokeeritud anti-GAY RANT
xoJane küsis Margaret Cho shed mõned positiivset valgust Michelle Šokeeritud poleemikat poolt räägivad, mida au ja privileeg, millel on suur pede fanbase tõesti.

Miks on tore olla pede ikoon? Ma ei oleks kunagi öelda endale, et ma olen "ikooni," kuid ma olen kindlasti pede, luu. Midagi ei muutu, aga kuna ma olen osa pede kogukond ja tunnen armastatud ja austatud siin.

OK - minu väike vana mind - ma olen pede ikoon! (Ma olen täiesti punastamine kohe - OMG!) Ja ma armastan seda.

Peamine põhjus, miks ma armastan seda on, sest kui ma olen tegelevad oma enamasti pede ja vinge sirge liitlane publikut, ma end turvaliselt tunda. Ohutus on midagi vajan, sest ma ei ole kunagi tundnud ohutu minu nahk, minu meelest, minu südames.

Kui ma sisestada komöödiakluppi minu looduslik elupaik ja vaimne kodu, kui ma esinen muutub äkki vaenulik kui ma ei ole. Alati on võimalus, et koomiks laval läheb mind rünnata, või keegi nagu mina. Nagu pede Asian American feminist, ma olen alati ohus, kui minu olemasolu, või mis iganes, tajutakse mingi sööda halb naljad hack koomikuid.

Homofoobia, rassismi ja seksismi kuulen ja tunnen pidevalt võetakse triviaalne. Mulle on öeldud, ikka ja jälle, et see on lihtsalt nali. Keda see huvitab?

Noh, ma hoolin, ja see teeb mulle haiget. See dehumanizes mind ja lisab nähtamatus ma juba tunnen, mis ka ei ole mõtet. Kuidas saab seda esile ja kuritarvitas sind tunne, nagu sa ei ole isegi olemas? Aastal alkeemia fanatism, see teeb.

Ohutus on oluline inimestele, nagu mina ja minu näitab, on, kus inimesed saavad tõeliselt tunda end turvaliselt ja nähtav ning reaalne ja ma olen tänulik, ma ei saa seda teha. See on parem kui magic. See on kergendus. Koormust rassi, seksuaalsuse ja soolise tõstetakse. See on OK, et sina ja mina, kui me oleme koos.

Kui see ilus gay poiss ütles mulle, et tema uues koolis tundis kiusatud ja üksi ja liiga hirmul, et välja tulla keegi, kes kartsid, et ta oli seda, mida kõik juba kahtlus ja pilkas ja kiusasid teda. Ta pani mu pildi oma sideaine ning hoidis seda enda ees, kui ta kõndis mööda hirmutav üksildane saali ja ta teadis, et kui keegi kommenteeris soodsalt minu kohalolekut, et ta on ohutu nendega.

Nii leidis ta teisi lapsi nagu tema, nad said sõpradeks ja nad tundsid vapper koos. Mul oli võimalus, et muuta need ohutu, mida isegi ei olnud seal. Ta tänas mind ja ma nutsin.

Ma nutsin jälle, kui kuulsin, et Michelle Šokeeritud vihkab homosid. Ma arvasin, et ohutu temaga. "Anchorage" tegelikult sai mulle, kui ma võtsin seda laulu umbes gay tüdruk ja sirge tüdruk, kes olid kunagi armunud ja siis läks oma teed ("Kuule Chelle meil oli metsik, siis ...").

On tüdrukuid ma unistanud laulab seda laulu on, ja nüüd ma ei saa, ma ei saa kunagi teada.

Muidugi ma olen projekteerimine, ja võib-olla see lugu ei räägi, aga ta ikka tegi mulle ohutu ja nüüd ta ei ole.

See on palju kaotada. See on OK. Meil Ani Difranco saime Indigo Girls, saime Chely Wright! Asenda oma vana Chelle šokeeritud endale Chel - Chely Wright!!!!

Ma ei tea, mida ma öelda tahan.

Ei, tegelikult ma teen.

Kuule, kes sa oled, sa oled ikka minu juures kaitstud. Sa jääd alatiseks. XO m

Leia teiste ametikohtade kohta Blog ja kodeeritud .

Jäta vastus