My Skull on sellainen

Olen melko varma, että minun täytyy saada silmälasit. En välitä, mutta haluan kertoa teille jotain. Minun kallo on sellainen - joka on ikimuistoinen lause ei ole sitä ja kannattaa toistaa - pääni on sellainen, että normaali silmälasit eivät sovi päätäni. Nenäni ei ole siltaa.

Oma Korean juuret ovat hyvin ilmeisiä naamaani joten menin Koreatown missä toivoin löytää lasit, jotka voisivat tavata sillan nenäni. Olen epäonnistunut surkeasti. Väki ei pelkästään ole laseja tarpeen parantaa näköni, silta kysymys ei koskaan ratkaistu. Näyttää siltä, ​​että monet Aasian päättäjät hienoja optisia accoutrement ei oteta huomioon heidän oman fyysisen perinnön. Jokainen pari, Itä- tai Länsi tuntui epämukavalta, liukui alas kasvojani.

En suostu kutsumaan sitä "flat", vaikka se voisi olla vähemmän lentokoneita kuin toinen sanoa - Euroopan kasvot. Minulla ei ole ongelma minun kasvot, kuten olen maininnut olen yksi kauneimmista naisista maailmassa, joka on siunaus mutta myös kirous. My Beauty on piilotettu lähinnä koska media ei voi käsitellä nainen, joka on älykäs, rehellinen ja naurettava, joten minun kauneus ei huomioida, jotta ohuemmiksi, joilla ei ole aivoja eikä ääntä eikä koskemattomuutta. Olen myös vainoavat kosmeettisia yritykset, jotka ylpeillä että he ovat sen arvoisia, tai että olen sen arvoinen, mutta rehellisesti kukaan kannattaa sellaista harmitonta, aikaa tuhlaamatta jaarittelu.

Viha, että olen juuri nyt on suunnattu niille, jotka tekevät, muotoilu ja markkinat lasit, jotka ovat luultavasti välttämättömiä kaikille ihmisille kerralla tai toiseen, nimenomaan ei - kallo kuten minun - jos haluatte - kallo sellaisenaan. Niin vittu kaikki y'all.

Mitä? Etkö kusipäät halua minua nähdä? Vittu ajo vitsejä ja paskaa pienet silmät. En halua, että. Tarvitsen vastauksia. Miksi en voi, taitava koomikko, maailmanmatkaaja, muoti-ikoni, mediamoguli, taiteilija, muusa, tanssija, sukupuoli vallankumouksellinen, sosiaalinen kriitikko, mielipuolinen despootti, hengenpelastaja, kotiäiti, couture suunnittelija, pratfaller extraordinaire (Harold Lloyd voi kiss my ass - Hän oli paras lasit), koruja valmistaja, muusikko, humanitaarinen, oikeustieteen opiskelija, elokuvatuottaja, mystikko, ylistämä kirjailija, hip hop wannabe, visionääri, aktivisti kaikkien aktivistien - joka on tyhmä - Otan sen osa takaisin - itse asiassa, minä ota kaikki se takaisin, se on itsestään aggrandizing, ja se ei ole, mistä on kyse. Miksi en voi, Aasian amerikkalainen nainen, löytää kunnon silmälasit, joilla:

a) sopivat minun kasvot
b) ei anna minulle migreeni kun laitoin ne
c) ei liukua alas nenäni
d) ei anna minulle akne paikkoja, missä munuaisen muotoinen tyynyt sijoitetaan laseja kuin joka auttaisi minua pitämään laseja "epämuodostunut" epäonni on pää; turvajarrut minun Black Diamond kasvot, kuten silmälasien teollisuus viittaa se
e) haluan nähdä selvästi

Olisiko status quo on minulle vasemmalle kaukonäköinen ja näön? Ovatko ne todella ajatella, että aasialaiset ovat huonoja kuljettajia, ja se tulisi lopettaa ensimmäinen tilaisuus? Onko DMV näöntarkastus eräänlainen autojen etninen puhdistus?

Kyllä, voisin piilolinssejä, mutta en halua paskaa päälle minun silmään. Anteeksi. Se on vitun paljon. Anna minulle vitun lasit. Sillä kallo sellaisenaan, tässä järjestyksessä, ei pyyntöä. En ole yksin. Minun kallo ei ole ainoa kallon näitä muotoja, näiden tasojen, laaksot, nämä alanko. Haluamme nähdä. Ja en halua suunnitella oman lasit. Minulla ei ole aikaa. Minulla on tärkeämpääkin tekemistä.

Kuitenkin, tämä on erittäin tärkeää.