Hotness

Kun olin pieni, minulla oli tapana katsella äitini notkahdus koko jalapeno paprikat tulinen hot chili tahna ja syö heidät niinkuin hän oli kastamalla selleri tikkuja maapähkinävoita, ja haluaisin huutaa koska paprikat olivat niin mausteinen silmäni olisivat kastelua ja Olen wasnâ € ™ t edes syö niitä. Hän sanoisi, "Ei, se ei ole mausteinen." Mutta hänen koko kasvot olisivat hikisiä ja hänen silmänsä olisivat täynnä kyyneleitä, niin mielestäni se oli mausteinen, mutta hän didnâ € ™ t halua näyttää heikkoutta.

Olen couldnâ € ™ t sietää mitään mausteinen kuin lapsi, joka on kova, jos olet korea. Äitini oli notkahdus minun kimchee pieneen kulhoon vettä ennen voisin laittaa sen suuhuni. Tietenkin tämä antoi minulle eräänlainen mauste alemmuuskompleksi, että minun piti jotenkin korjata aikuisiässä. Miten käsittelin oli ajaa minun aistit niin pitkälle kuin pystyin, etsien ulos kuumin paprikat, kuumin kuuma kastike, kuumin kaiken. Olen doused kaiken Tabasco, niin paljon, että olen kerran saanut vapaan pöydän caddie täynnä kaikenlaista kastike Tabasco tekee, koska olin niin uskollinen, laulu ja kuuluisa asiakas. Se istuu minun ruokapöydän pysyvästi, koska olen aina aio käyttää sitä. Olen jopa ollut tiedossa pitää Tabasco minun kukkaro, joka on valitettavasti jäänyt jälkeen TSA nyt säätelee nesteiden ja geelien kuljettaa käsimatkatavarana. Minun täytyy vain luottaa siihen, että heillä on se mihin minä menen. Onneksi he yleensä tekevät.

Viime aikoina, mieheni ja minä olemme joutumassa thaimaalaista ruokaa, joka oikein toteutettuna on uskomattoman mausteinen. Herea € ™ s noin kansanomainen viisaus, jos se sattuu menossa, ja vakuutan teille, se sattuu tulossa ulos. Olen dona € ™ t ajatella olen onnellinen, ellei puhdasta pippurisumutetta on tulossa ulos my ass. Saisin toisen työpaikan saatto nuorten naisten kaduille yöllä, koska olen kuin kävelevä nuija annostelija. Luulen Pidän siitä, kun minun kusipää on tulessa. Olen dona € ™ t näe mitään muuta selitystä. Ja se on aina tulessa. Kun herään, ensimmäinen asia sanon mieheni ei ole â € ~good morningâ € ™ tai â € ~I rakkaus youâ € ™. Ita € ™ s â € ~fire vuonna holeâ € ™. Juuri niin hän tietää saada pois tieltä, koska aion tehdä iso, liekehtivä, hapan polttava lähettäminen minun pitkämielisyys wc. Jos asut kuten minä, ja päivälliseksi vaatii oman SafeWord, niin ymmärrät. Olen, hotness.

22 kommenttia. Lisää sekoittaa ...

 1. Voi rakas. Äitini piti pestä minun Kimchi vedessä samoin. Itse asiassa juuri haju se nyt saa minut hieman tokkurassa.

 2. Kasvoin meksikolaista ruokaa, joten en voi ottaa lämpöä. Mutta olen huomannut, koska olen saanut vanhempi olen ollut kiinteyttää sitä hieman.

 3. Tiedäthän, Margaret, chili saisi itse tehdä kärsit. Ja jos näin on, se on hyvä merkki, elimistö ei siedä sitä hyvin ja ei tulisi syödä.

  Olen yksi niistä ihmisistä, jotka syö jalapeà ± os itse, mutta on ne harvat kerrat kun vatsaani jyrisee ja tiedän, että olen perääntymään hieman. Mitään vikaa, että :)

 4. Siksi olen rokata intialaista ruokaa. Vain sattuu kaulasta ylöspäin.

  Vuonna 2000 soititte DC Improvisaatiot ja himoitun siskoni reiteen korkea sininen nahkasaappaat.

  Siinä kaikki.

  Rakkaus,

  Basilika

 5. Saisin toisen työpaikan saatto nuorten naisten kaduille yöllä, koska olen kuin kävelevä nuija annostelija.

  =============================

  Nyt kun paska on hilpeä.

  Luultavasti koska en voi koskea.

  Gawd, en ole nauranut, että ääneen tai että kovasti hyvä pitkään.

 6. Taidan olla päinvastainen ongelma. Äitini haluaa kertoa tämän tarinan, kun olin noin 2 vuotta vanha. Meillä oli tämä naapuri, joka oli Korean, hän oli vaimo sotilas, joka väärin häntä ja piti häntä kotona ja ei anna hänen oppia Englanti. Äitini ja muut naiset naapuruston opetti hänelle Englanti kun kusipää oli töissä. Vastineeksi hän antaisi meille gallonaa tämän uskomattoman mausteinen kotitekoinen Kim Chee, ja haluan syödä litraa sitä. Se oli ilmeisesti suosikkini ruokaa tuossa iässä. Voisin syödä iso kulho sitä ja sanoa "mo peese!" Nyt aikuisena olen sellainen pillua kun se tulee mausteinen ruoka. En ole fani, jolla polttava Butthole! Pidän mausteinen asioita joskus, yleensä kun olen humalassa. Mutta olen aina katumaan sitä aamulla. :(

 7. Olen kanssasi RPGypsy ... että "kävely nuija annostelija" sai minut hahattaa. Aion olla pulassa heräämiseen kaikille talossa. Näen, että vähän tehdään lavalla sopivilla (tai sopimatonta!) Käsimerkkejä ja kaikkea.

  Anyway, ei polttaa vain tuntuu se puhdistaa kaiken pois?

 8. sinun täytyy yrittää "Tuong OT Vaasa", tai joka tunnetaan paremmin ystäväni kuin "kukko kastike". se myydään useimmissa päivittäistavarakaupoissa, ja on iso kalu pullon. i Freakin rakastan tätä kamaa! se menee kaiken. Käytin osaksi Tabasco liian, mutta tätä tavaraa on paljon parempi maku! oh sinun täytyy kokeilla sitä !!!

 9. Nauroin kuin 7th Grader! ; D

  Ei ole mitään aivan kuten tyydyttävällä suu hyvin paloi ja Morning Ring of Fire ... love it! LOL

 10. Kun olin lapsi, äiti aina sai minut kulhoon kastellaan riisin ottaa pisto pois Kimchi.

  Olen ylpeä voidessani sanoa, että olen kasvanut ja voi syödä tahmean riisin kanssa kimchi nyt!

 11. Kaikki te, jotka kärsivät syö lämmintä ruokaa pitäisi tarkistaa Manuka hunaja, Uusi-Seelanti tuote, joka on erittäin tehokas. Ystäväni kaataa Tabasco yli kaiken ja käyttää kärsiä. Eräänä yönä annoin hänelle lusikallinen minun hunajaa, ja onnekseen hän pysyi, kunnes hän oli sappirakon toimintaa, joka paransi hänet kokonaan - odottamaton tulos. Käytän sitä hallita ripuli - erittäin, erittäin hyvä. Voit google se, Manuka hunaja - siellä on Yhdysvaltojen jakelijan jos saan sen, ja lupaan teidän kärsimys on ohi.

 12. Toinen Hot Cock Sauce. Rakastan laittaa se lähes kaiken, kuten makkaraa. Makkaraa Hot kukko! Minun makuuni ateria!

 13. hahahaha Ms Cho hahahaha

  että pippurisumutetta perse kommentti sai minut nauramaan ääneen hahaha

 14. im iso siracha fani,
  I dont ajatella i like hapan vinegaryness Tabasco, mutta en silti syö sitä.
  rakentaa rauta vatsaan !!

Jätä vastaus