Hook

Olen shopper luonteeltaan, mutta ei ammatiltaan, ja yritän hillitä tätä suuntausta, koska se ei saa kallista ajan. Vaikka minulla on hieno, hieno maku kaikessa, on olemassa asioita, olen hankkinut, etten halua, melkein heti, kun olin ostanut niitä, ja olen joutunut purkaa ne nopeasti, ei myydä niitä, koska minulla on vain vähän kärsivällisyyttä, että, mutta vain heille tai heittää ne pois. On kohteita, jotka olivat jännittäviä ja innostava olla valoisassa valossa päivä, että yöllä kasvoi pahaenteinen ja sanoinkuvaamattoman ja toivottuja. Tunnen rohkea, tunnen "indie", tunnen "punkrock ', mutta pelkään pimeää. En todellakaan voi edes seistä yhden minuutin kummitus tarina kertonut joku taskulamppu valaisevan heidän leukansa. Älä keksiä takanani. Älä yritä tehdä minut mennä vahakabinetti, etenkään kamari kauhut. En aio tähän ahdisti hayride. En ole tarpeeksi rohkea mitään siitä. Vietän paljon aikaani odottaa ulkona, joka kattaa minun silmät ja korvat, scaredy kissa. Keltainen viiva selässäni. Pelottaa pelottaa pelottaa.
Minä kerron teille yhden objektin ostin eBay, joka myöhemmin sai minut tili peruutetaan, koska se oli niin vitun pelottavaa ajattelin se oli jotenkin kironnut käyttäjätunnukseni. Se oli ruoppaus koukku muka vuosisadan vaihteessa että oli käytetty vetämään hajoavaa ihmisen elinten syvyyksistä heidän salaperäinen vetistä hautoja, ja ehkä se oli todellinen, ja ehkä se ei ollut, mutta asia oli vanha, ja oli outo poweria, kuin se oli elossa. Kuten se oli jotain synkkää värisemisenä mikä tekee jopa metallia, mikä tekee metallin kylmä ja kova ja ikuinen. Se oli ruostunut ja antiikin ja maksoi lähes mitään ja myyjä väitti sitä ahdisti ja halusin sen pois elämästään ja käytännössä maksettu voit ottaa sen pois hänen kätensä. Valitsin "osta se nyt" vaihtoehto, koska en / ei voinut / halunnut uskoa sitä, ja se ei olisi väliä muutenkin kuin kukaan muu tarjouksen siitä.
Paketti tuli melkein heti, koska jos se olisi teleportattiin, ja se tuntui raskaampaa kuin odotettiin, ja koukku osa sitä, osa, joka näennäisesti mennä ruumiin oli vaarallisen terävä huolimatta ilmeinen patina. Se haisi hometta ja kaaosta ja oli outo motivaatio mieheni ja minä taistella järjetöntä, kun olimme läsnä koukku. Koukku asui yläpuolelle takka aikaa, ja kun olin samassa huoneessa kuin koukku olin hermostunut. Se oli vieras, joka oli kutsuttu, itse asiassa yksi olin maksanut tulla luoksemme, mutta koukku ei ollut ystävällinen. Koukku ei luotettu avaimet. Katselin ja koukkua katseli minua ja en olisi yllättynyt, jos koukku vetää itsensä pois Mantel ja sitten lattian poikki ja sitten minun makuuhuoneessa ja sitten sänkyyn kanssani. Kuvittelin kylmä suudelma koukun jalkani kun makasin sängyssä yöllä ja ei nukkunut useimmille koukun residenssi. Kun haluan kävellä huoneeseen, jossa koukku majaili, ilma maistui metallinen, rauta / kupari komponentti, kuten kuolema, kuten verta, kuten paha ja myös mielestäni kallellaan teräs embalming pöytä hautaustoimiston olisi maistuvat. Se oli hyytävän kylmä kosketus (vaikka olen yrittänyt välttää koskettamasta sitä) aina, kuin jos pidimme koukku jääkaapissa, mutta emme. Talo ja kaikki on yleensä lämmin. Ei ollut mitään syytä, että koukku olevan kylmä, muut kuin se, että siellä oli jotain muuta meneillään, jotain emme ymmärrä, ja me ei haluta tietää.
Pian olimme elänyt outo koukku hetken, ystäväni alkoi liiketoimintaa, jossa käsitellään makaaberi ja omituinen antiikkia ja pienpainatteita ja heti kun kuulin tästä, koukku oli hätäisesti työnsi paksun Whole Foods paperipussi kahvat ja lähetetään sattumanvarainen uhri, symboli onnea, toive onnea liiketoiminnan, ja olin iloinen. Koukku oli ulos talostani, pois elämästäni. Uusi omistaja rakasti koukku ja tyytyväinen koukku ja kaikki oli hyvää. Kaikki olivat tyytyväisiä, mukaan lukien koukku, luulisin. Mutta sitten melkein heti uuden myymälän meni konkurssiin. Tämä koukku halusi kostaa luulisin. En ole ajatellut koukku uudelleen vasta juuri nyt, tämä kylmä aamu, kun tulin omassa olohuoneessa, joka koukku kerran kutsutaan oma huone ja ajattelin, vain toinen, voisin maistaa sitä.

Olen shopper luonteeltaan, mutta ei ammatiltaan, ja yritän hillitä tätä suuntausta, koska se ei saa kallista ajan. Vaikka minulla on hieno, hieno maku kaikessa, on olemassa asioita, olen hankkinut, etten halua, melkein heti, kun olin ostanut niitä, ja olen joutunut purkaa ne nopeasti, ei myydä niitä, koska minulla on vain vähän kärsivällisyyttä, että, mutta vain heille tai heittää ne pois. On kohteita, jotka olivat jännittäviä ja innostava olla valoisassa valossa päivä, että yöllä kasvoi pahaenteinen ja sanoinkuvaamattoman ja toivottuja. Tunnen rohkea, tunnen "indie", tunnen "punkrock ', mutta pelkään pimeää. En todellakaan voi edes seistä yhden minuutin kummitus tarina kertonut joku taskulamppu valaisevan heidän leukansa. Älä keksiä takanani. Älä yritä tehdä minut mennä vahakabinetti, etenkään kamari kauhut. En aio tähän ahdisti hayride. En ole tarpeeksi rohkea mitään siitä. Vietän paljon aikaani odottaa ulkona, joka kattaa minun silmät ja korvat, scaredy kissa. Keltainen viiva selässäni. Pelottaa pelottaa pelottaa.

Minä kerron teille yhden objektin ostin eBay, joka myöhemmin sai minut tili peruutetaan, koska se oli niin vitun pelottavaa ajattelin se oli jotenkin kironnut käyttäjätunnukseni. Se oli ruoppaus koukku muka vuosisadan vaihteessa että oli käytetty vetämään hajoavaa ihmisen elinten syvyyksistä heidän salaperäinen vetistä hautoja, ja ehkä se oli todellinen, ja ehkä se ei ollut, mutta asia oli vanha, ja oli outo poweria, kuin se oli elossa. Kuten se oli jotain synkkää värisemisenä mikä tekee jopa metallia, mikä tekee metallin kylmä ja kova ja ikuinen. Se oli ruostunut ja antiikin ja maksoi lähes mitään ja myyjä väitti sitä ahdisti ja halusin sen pois elämästään ja käytännössä maksettu voit ottaa sen pois hänen kätensä. Valitsin "osta se nyt" vaihtoehto, koska en / ei voinut / halunnut uskoa sitä, ja se ei olisi väliä muutenkin kuin kukaan muu tarjouksen siitä.

Paketti tuli melkein heti, koska jos se olisi teleportattiin, ja se tuntui raskaampaa kuin odotettiin, ja koukku osa sitä, osa, joka näennäisesti mennä ruumiin oli vaarallisen terävä huolimatta ilmeinen patina. Se haisi hometta ja kaaosta ja oli outo motivaatio mieheni ja minä taistella järjetöntä, kun olimme läsnä koukku. Koukku asui yläpuolelle takka aikaa, ja kun olin samassa huoneessa kuin koukku olin hermostunut. Se oli vieras, joka oli kutsuttu, itse asiassa yksi olin maksanut tulla luoksemme, mutta koukku ei ollut ystävällinen. Koukku ei luotettu avaimet. Katselin ja koukkua katseli minua ja en olisi yllättynyt, jos koukku vetää itsensä pois Mantel ja sitten lattian poikki ja sitten minun makuuhuoneessa ja sitten sänkyyn kanssani. Kuvittelin kylmä suudelma koukun jalkani kun makasin sängyssä yöllä ja ei nukkunut useimmille koukun residenssi. Kun haluan kävellä huoneeseen, jossa koukku majaili, ilma maistui metallinen, rauta / kupari komponentti, kuten kuolema, kuten verta, kuten paha ja myös mielestäni kallellaan teräs embalming pöytä hautaustoimiston olisi maistuvat. Se oli hyytävän kylmä kosketus (vaikka olen yrittänyt välttää koskettamasta sitä) aina, kuin jos pidimme koukku jääkaapissa, mutta emme. Talo ja kaikki on yleensä lämmin. Ei ollut mitään syytä, että koukku olevan kylmä, muut kuin se, että siellä oli jotain muuta meneillään, jotain emme ymmärrä, ja me ei haluta tietää.

Pian olimme elänyt outo koukku hetken, ystäväni alkoi liiketoimintaa, jossa käsitellään makaaberi ja omituinen antiikkia ja pienpainatteita ja heti kun kuulin tästä, koukku oli hätäisesti työnsi paksun Whole Foods paperipussi kahvat ja lähetetään sattumanvarainen uhri, symboli onnea, toive onnea liiketoiminnan, ja olin iloinen. Koukku oli ulos talostani, pois elämästäni. Uusi omistaja rakasti koukku ja tyytyväinen koukku ja kaikki oli hyvää. Kaikki olivat tyytyväisiä, mukaan lukien koukku, luulisin. Mutta sitten melkein heti uuden myymälän meni konkurssiin. Tämä koukku halusi kostaa luulisin. En ole ajatellut koukku uudelleen vasta juuri nyt, tämä kylmä aamu, kun tulin omassa olohuoneessa, joka koukku kerran kutsutaan oma huone ja ajattelin, vain toinen, voisin maistaa sitä.


4 Comments. Lisää Mix ...

  1. Nautin luet tätä. Hyvin kirjoitettu, mielenkiintoinen. Oletko harkinnut edelleen tarinoita koukku? Minne mennä seuraavaksi? Mitä tapahtui? Entä sen orgin ja ne makaaberi tapahtumia? Vain ajatus.

  2. Olen peloissani! Suuri tarina !! Suuri kirjallisesti kuten tavallista, Margaret ~ kiitos sharingd :)

Jätä vastaus