Koira Aamu

Heräsin tänään lämmin paino Chihuahua koira rintaani, liikkuu ylös ja alas minun hengenvetoon. Hän muutti hieman avasin silmäni, paikannus hänen pusku kiinni minun puolellani, niin kuin hän liittää itsensä minun puolelta USB, ladata kaikenlaisia ​​tärkeitä koiran asiakirjoja minun kiintolevylle.

Gudrun, mahtava johtaja talon, jossa on kaikki 7 kg valvoa hänen tahtoaan ja tapa, on hyvin rauhallinen aamuisin. Hän on yleensä ensimmäinen asia, näen, hänen kiiltävät mustat silmät kuin napit minuun, fixating naamaani, halukas minut herätä, jotta voin lemmikkieläinten häntä. Joskus hän istuu minun uinuvat hahmo kuin succubus viktoriaanisessa kauhu romaani, joka kuulostaa paljon enemmän pahaenteinen kuin se todellisuudessa on. Muut aamuisin Löydän hänet tiukka curl vieressä poskeani, märkä nenä daubing korvani, kuono yrittää työntää kaulaani, koska sen lämpimämpi siellä, hän tietää.

Bronwyn, minun blondi Macadamia- valkoinen suklaa kimpale evästeen kauneus, hänen salaperäinen koiran linjaa, mikä mielestämme on Australiankarjakoirayhdistys ja jotain muuta shepardy, kukaan ei tiedä varmasti, yleensä saa sängyssä ellei se aamulla ja olen yksin tai se on vain minulle ja Gudrun. Bronwyn, vaikka hän on noin 6 tai 8 kertaa Gudrun koosta, silti keula toiveiden pienempi koira. Hän tietää, hän saattaa saada vähän siitä reidet jos Chihuahua on totellut.

Gudrun istuu minua, olla lähellä koiraansa äiti, ja myös samalla tehdä este hänen elin niin, että hänen sisarensa ei voi päästä niin lähelle. Minun täytyy päästä yli valkoinen koira päästä vaalea koira.

Miten Rakastan pehmeitä kiharoita niiden korvat, syventäminen vaaleanpunainen koiran ihon alla lyhyet suorat linjat untuvainen turkisten, miten turkis tyylikkäästi halkeaa tehdä Laboratoriosäiliöt on niskassa, makuuasennossa pään takana ja sitten levossa Toiseen suuntaan kasvot, niin pään paijaat taaksepäin vaan kasvot paijaat eteenpäin, on hyvin varovainen lemmikkieläinten kuono koska et halua saada mitään viikset näytön hellyyttä - parempi mennä alle kuono ja naarmuttaa leuka jos he pitävät sitä parasta ja nojata leukansa sinuun niin saat sinne, luiseva kiemurat jalat ja tassut, koiran vatsa ihmisten vatsa, jotka ovat lämpimiä kuin kuumaa teetä huulilleni, 4 silmät näyttämään anoen minua minua päästä ylös ja pelata.

gudrun bronwyn

7 kommentit. Lisää Mix ...

 1. Kuten Asun huoneistossa, ei paikka koiran mielestäni b / c he ole paikkaa peuhata ja olla koira, minulla on kissa, joka luulee olevansa koira. Hän jahtaa häntäänsä, ympyrät paikalla 3-4 kertaa ennen annetussa ja rakastaa olla hänen vatsansa hierotaan.

  Aamut alkavat paljon samaa kuin sinun, ja Boo (hän ​​on musta kissa) istuu minun rinnassa odottamassa minua herätä ja täyttää hänen kulhoon kuivamuonaa. Sitten ja vasta sitten hän antaa minun hieroa hänen kasvonsa ja hänen vatsansa ja sanoa hyvää huomenta.

  Toisinaan minä herätä hänen kanssaan istuu reunalla sänkyni katsomassa Akasha, minun pallo python, tekee hänen aamu venyy, ajattelu luultavasti murhanhimoinen ajatuksia.

  B @ Peace!

 2. Mona, minun pelastus kissa tekee paljon samaa kuin pikku CheeWhoAhWhoAh :)

  Minun vanhin kissa Ki-ten kulunut ja en voinut paljain tulla kotiin tyhjään taloon. Heti seuraavana päivänä menin paikallisen turvakodin ja antoi Mona. Jos en olisi hyväksynyt hänen hän olisi tuhottu seuraavana päivänä.

  En voi kuvitella elämää ilman häntä. En kuitenkaan tiedä, että jonain päivänä toinen puhdas ja ehdoitta rakastava sielu tulevat jakamaan rakastunut minuun kuin Mona teki, kun se on hänen aika levätä.

 3. Rakastin tarinaa. Siinä on jotain niin erikoista elää koiran. Vaimoni, ikääntyminen koira, ja olen juuri muuttanut Manhattan jälkeen gizzilian vuoden työmatkaliikenne lähiöstä. Olin todella huolissani siitä, että Willie ei tullut kaupungin koira, mutta hän on vienyt sen HTP. Luulit Koiraharrastajien voi nauttia tarina kirjoitin siitä, miten jonkinlainen newyorkilaiset tuli meidän pelastus kun Willie voinut tehdä sitä kotona omalla höyryä. http://www.michaelsinkindds.com/blog/a-dog-day -afternoon-in-NYC /

 4. Ei lemmikkejä ihanaa !!!
  Ei tuomiota, vain rakkautta. Tarkoitatko kaiken teidän koirat, aivan kuten varmasti ne tarkoittavat sinulle kaiken,

  Joskus minun on helppo unohtaa, kuinka tärkeä olen kissani. Hän arvostaa aikaa hän saa viettää sylissäni, tai kun olen juuri lemmikkieläinten, hyväillä, ja puhu hänelle. Joskus me jahdata toisiaan ympäri asuntoa. Kissat aina kiva jahdata ja hyökätä.

  Koirat ovat hyvin onnekas olet! Viestisi kirkastui muuten synkkä päivä. Kiitos

 5. Muuten, Pidin erityisesti asia tärkeä koira asiakirjojen ladattujen kiintolevylle. Tämä on hyvä pala kirjallisesti! Sinun pitäisi kirjoittaa kirja!

Jätä vastaus