Koska Mad Twitterissä

Minulla on loistavia uusia tatuointeja perseessä uskomattoman Cris Cleen , jota rakastan, ja olen lähetetty kuva niistä twitterissä , joka sai paljon positiivisia kommentteja, mutta siellä oli kaksi kielteisiä, ja minä puhalsi vitun tiiviste. Minä huusin ääneen ja jäljittää perps alas ja tukossa heitä, mutta ei ennen kuin oikeastaan ​​tiivistämislaitteet sen heille vahvin kieli voisin käyttää. Se oli päälle ja todella sellainen naurettava, mutta en voi auttaa itseäni.

Jotkut ulkopuolella facebook tarkkailija sanoi, että minun "kieli" oli liikaa ja kertoi minulle, että olin "menettänyt fani", koska hän ei voinut suvaita minun "kieli". Olen pahoillani, että rakastan faneja, ja se on perseestä menettää yhden, mutta ilmeisesti hän ei ymmärrä, että isona tavalla tein, jossa lapsia kouluun heittää kiviä naamaani, koska he vihasivat sitä koska se oli niin ruma ja he halusivat verta minun haavat kattamaan niin se ei olisi nähtävä ja kesäleirejä täytetyt koiran paskaa makuupussissa, koska minulle kerrottiin toistuvasti, että näytin paskaa - ja että minun piti tyhjentää itseni pimeässä metsässä ja silti nukkua hajuisia että paskaa koko yön ja viikon kuluttua, koska perheeni oli liian köyhiä varaa uuteen, minun "kieli" on vahva puoli. Pahoittelen rikkonutta entinen fani, mutta olen vain itselleni. Enempää en voi olla, ja jos pyydän anteeksi, että en välitä. Kaikki Yritän sanoa, että ei ole nuori tyttö olisi kertonut hän on ruma. Jos hän on, tapat hänen henkensä, ja hän voi kasvaa kuin minä, ja menettää tuuletin.

Kasvoin kova ja olen edelleen kova ja en välitä. En valinnut tätä kasvojen tai tämän elimen ja olen oppinut elämään sen kanssa ja rakastan sitä ja juhlia sitä ja koristavat sen suunnattoman piirustuksia suurimmista taiteilijoista maailmassa ja mielestäni hyvä ja tehokas kuin kansakunta, joka ei ole koskaan ollut vapaa ja nyt kun monet kova voitti voittoja on vihdoin vitun vapaa. Olen kaunis ja olen vihdoin vitun vapaa.

Lennän minun lipun itsetunto kaikille niille, jotka ovat kertoneet ne olivat rumia ja rasvaa ja loukkaantunut ja häpeämään ja rikottu ja väärinkäytetään niin kuin ne näyttävät ja kertoi kerta toisensa jälkeen, että ne olivat "erilaisia" ja siksi rakastettava. Tule luokseni ja minä kerron teille, ja näyttää, miten kaunis ja rakastettu olet ja näet sen ja tuntea sen ja tietää sen ja sitten katsoa peiliin ja todella uskoa sitä. Jos olet loukkaantunut minun vihani ja minun voimani on puolustan rajoilla ja minun kansani et ansaitse pääsyä minun rakas ja upea maa.

Jos nostettiin rakastavasti ja määrännyt oli täydellinen ja kaunis ja rakastettu ja parhaiten kaiken, olen vain kateellinen. Sinulla oli se paljon parempi, ja niin sinun pitäisi levittää rakkautta ympäri vastakohtana päätellen ne kuten minä, jotka ei ole koskaan ollut, että ei koskaan tiennyt, mitä se oli kuin koskaan voisi edes kuvitella sitä. Voisin oppia teiltä sijaan tunne te tuomitsette. Anna vähemmän rakastettu ja vähemmän huolta ja vähemmän arvokkaita mahdollisuus. Jos minulla oli, että tilaisuus, niin minun kieli ja asenne ei ehkä ole niin loukkaavaa. Jos olisin kertonut kerran kun olin pieni tyttö, joka olin aika (muut kuin silloin, kun olin seksuaalisesti ahdisteltu - joka ei lasketa) se olisi tehnyt minusta mukavampaa. Se vain ei tapahdu. Joten jouduin tekemään tehdä ja muodostavat sen itselleni. Ja se sai minut vähän siitä ärtyisä puolella. Se sai minut hieman narttu.

Kun joku sanoo jotain negatiivista naamaani tai elin tulen aina ja ikuisesti vain menettävät täysin paska, koska minulla on niin paljon vihaa minua, väkivalta, joka sijaitsee aivan pinnan alla minun ilahduttavan kuvitettu ihoa. Kutsutaan ruma ja lihava ja inhottava katsomaan, kun olin hädin tuskin ymmärtää, mitä sanat tarkoitti on järkyttänyt minua niin syvälle, että olen oppinut metsästää, korsi, väite, oma ja puolustaa omaa ihanuutta ja kuvaani itsestäni häikäisevän upea kanssa häikäilemättömyyttä ja puolustuskannalla että pelkään kaikille, jotka rennosti tai leikillään kysymyksiin sitä, koska minun vihaa ja raivoa yhdistettynä minun voimakas ja pelottavia komento sanojen luoda loukkauksia tarkoitus vammauttaa, tappaa ja tuhota.

Asiat voisin sanoa pitäisi jättää ennenkuulumatonta ja sanomatta, koska en ole valmis olemaan isompi henkilö. En ota High Road. Otan alhainen tie- ja puhaltaa vyön alle ovat ehdoton suosikkini. Paras kosto ei elää hyvin. Paras kosto on kosto. Oma suu ja mieli ja kirjoittamalla sormet ovat joukkotuhoaseita ja Säälin niitä, tietämättömiä idiootteja jotka jättäisivät loukkaukset omassani tai naisten elinten kommentti laatikoihin, koska siellä tapaa metsästys ihmisiä alas. Paljon ja paljon tapoja. Se ei ole niin anonyymi kuin he ajattelevat, niin tyhmä kuin ne ovat.

Haluaisin sanoa asioita, jotka vainoavat heitä lopun päivää, koska heidän hirveä sanat luonani ikuisesti. Heidän mauton nokat "ei rasvaa poikaset" ovat merkkituotteita päälle minun sieluni, joten ne täytyy niittää mitä kylvää. Jos minä olen huonoin tapa ja jutella, tiedät on puhunut. Haluan rangaista sinua unohtumaton paskaa otatte hautaan ja satuttaa sinua pitkään sen jälkeen olet kuollut maahan. voi minun myrkkyä poraus reikiä kuiva, rappeutunut luut. En ole ylpeä tästä, mutta se on vain miten tämä elämä on tehnyt minusta.

Haluan puolustaa lapsille, että meillä on vielä sisällä, hauras herkkiä sieluja, jotka ei väliä kuinka paljon olemme yrittäneet olivat vielä kertonut emme olleet tarpeeksi hyviä. Haluan tehdä maailmasta turvallisen ja paremman ja onnellinen meille. Me ansaitsemme kauneus, rakkaus, kunnioitus, ihailu, ystävällisyyttä ja myötätuntoa. Jos emme saa sitä, siellä on helvetti maksaa. En ole pyhimys, mutta olen täällä sinua varten ja minulle. Olen täällä meille, ja olen tekemässä parhaani.

twitter screen shot429 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. Margaret:

  Olet ehkä menettänyt tuuletin että Facebook laaja, mutta mitä se kannattaa, olet saanut fani - ja kansalaisen oman maan - minussa.

  Olen vasta nyt mahdollisuus aloittaa yritetään käsitellä raiskaus & sodomy joka tapahtui 1984-85 käsissä suhteellinen, ja löydän itseni hyvin paljon yksin. Tämä on vaikeaa aikaa minulle. Olen kiitollinen olen luiskahtanut "Fuck you Karl Lagerfeld ja vittu vitun lasit" blogikirjoitus Gawker, koska se toi minut viserrys virka, joka toi minut sinulle. Ja Margaret - sinä olet kaunis, ja olet hauska, ja olet niin paljon enemmän kuin kaikki asiat, jotka ovat pelkkiä sanoja, voin kertoa teille täällä. Olet uskomaton, ja olen kiitollinen, että olet, koska juuri nyt tarvitsen elinehto, ja aikaa, joka tulee olemaan, kunnes saan paskaa yhdessä. Odotan tulevat sivustollesi ja lukea blogiasi ja näkemästä tweetit kun ajattelen vitun twitter ja muista tarkistaa sitä, koska Vihaan sitä. Mutta olen niin kiitollinen löytänyt sinua, hämmästyttävä nainen, juuri nyt; ja olen niin kiitollinen, että olet puolustava vaurioitunut lapsi sisällä. Just - KIITOS, Margaret.

 2. Olen jo fani sinun, mutta en juuri lukenut artikkelin suunnattu Karl Lagerfeld koskien Adele (nero nainen, että hän on !!)
  Kiitos !!!
  Megwetch !!
  Olen niin kiitollinen kaikesta sanoit ja miten ilmaistuna itse !!!
  Minusta tuntuu, että te, Margaret ja Adele ovat ilmiömäinen naisia!
  Olet roolimalleja haluan nuorempia naisia ​​(ja vanhempien naisten keskuudessa) loistaa elämässään!
  Olet kaunis ja sanasi ovat bang!
  Jatkakaa hyvää työtä!

 3. Post Script minun viimeinen kommentti:

  Karl Lagerfeld on pukeutua nämä starched kaulukset (samaan tyyliin kuin Don Cherry btw, idiootti kodistani ja Native maa) Muista elokuvan "Kauan eläköön Bernie?" ... .Karl On pukeutua nämä starched kaulukset pitää päänsä ylös ... .he on käyttää itse nahkurien ja käyttää aurinkolaseja ... .he on juoda formaldehydin ja ruokavalio pop (sama asia) ... koska hän on elävä kuollut !!

  Niille lapsille, että kiusattu sinua ... ja minua ... ja niin monet muut ... Kierrä niitä !! Ha ha ha! He olivat väärässä! Kun puhut niistä idiootteja jotka satuttaa sinua, annat niin monet meistä voimaa.

  Älä lopeta puhuminen !!

 4. Amazing ja loistava. You Rock, Margaret. Ja te marssia torakat, jotka tarvitsevat kipeästi polkee. Tämä on sanottava, ja usein. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että olet saanut tuhat uutta fanit tilalle yksi menetit.

  Ja saada nähdä upea, vastikään esitetty Derrière juuri huipennuksena.

 5. Olet vihainen, tyttö, ja sinulla on oikeus olla. Minusta viha ei vihaa, ja jopa viha jakautumisesta rakkautesi. Toivon vain oppia hieman Zen joskus ja chill out, jopa noin paskiaiset jotka sauhuta teidät. :-) Paras kosto on olla onnellinen muutenkin. Kiitos, että teet minut nauramaan niin paljon, rakastan ya hon! * Halaus * -Wills

 6. ive vain lukea tämä sivustosi sivulle, mutta im jo rakastunut sinuun, jos thats ole liian kammottava sanoa! :) juuri saanut fani

 7. Pingback: tunneltube
 8. Hups! Katsokaa, että: olet juuri saanut fani. Onkohan se on mitään tekemistä sen kanssa, kuinka ihana ja kaunis ja täydellisesti epätäydellinen olet?

 9. Olet kaunis ja ihana. Ja täsmälleen oikeassa rahaa kanssa suvaitsemattomuus paskaa. Kukaan, koskaan, pitäisi kertoa kenellekään ne ovat rumia tai rasvaa tai mitä tahansa ... jostain syystä. Ja ihailen teitä seisomaan ja kertoa niille ihmisille, jotka tehdä Turpa kiinni. Rock on ....

 10. Margaret, Vittu LOVE YOU! Olen aina, ensimmäisen kerran näin meidän stand-up komiikkaa, ja minulla ei ole mitään, mutta rakkaus teille kaikille vuoden kuluttua. Ja joka kerta luulen en voi rakastaa sinua enemmän, voit hämmästyttää minua edelleen. Marry me ??? Olet mahtava, olet soturi, ja koskaan anna kenenkään vaimentaa henkesi! ~ Veldrina

 11. Teen taideprojekti nimeltä Body politiikka. Minä on esillä sen jättiläinen tapahtuma DC missä olen yksi pieni taiteilija satojen. Se on interaktiivinen ja tämä on kolmas vuosi tekemässä sitä. Teen sen, koska olen liian on arpinen. Teen sen auttaa muita naisia ​​ja tyttöjä tuntemaan itsensä kauniiksi.

  Kehotan ihmisiä puhua kehoaan. Ja elinten naisten Olen kuvannut. Voit jättää muistiinpanoja ja kommentteja. Epäilen heidän uskomuksia siitä, mikä on kaunista. Otan taideprojekti hieman edelleen tänä vuonna ja aion antaa ihmisten kirjoittaa minun lähes alasti elin tunteitaan siitä. Tämä saa minut tuntemaan hyvin haavoittuvia, mutta mielestäni lopulta se tekee minut tuntemaan voimakas liian, koska vaikka pelkään, minä olen tehnyt sen.

  Vihasi ja arvet ovat todiste minulle, että se on elintärkeää tyttö kasvaa tunne ihana. Ja jos hän ei ole, hän on täynnä arpia. Oma arvet osoitteessa ei tunne ihana ovat todiste siitä, että vahva jumalattaria kuten me voi loukkaantua ja meidän on puolustettava tytöt täytyy tuntea ihana. Kertoa heille ei ainoastaan ​​ne ovat ihania - mutta he ovat niitä, jotka päättävät mitä ihana on. Ei mielivaltaisia ​​mainostaja. Ei jotkut myyjä kauneus tuotteita. Ei jotkut ruokavalio guru.

  Vuosia sitten - ennen blogit - meillä oli "kotisivuja." Ja meidän kotisivuilla internetissä meillä oli "vieraskirjan" - tämä oli 90-luvun lopulla. Minulla oli kotisivu ja vieraskirjaan. Oli kuvia minusta. Jotkut minun lyijykynäpiirustuksia. Artikkeleita kauneus ja lainauksia ja juttuja. Sisältää tarinoita kaksi erillistä tapauksia, joissa kaksi pientä poikaa lähestyi minua ja kertoi minulle, että olin melko mitään syytä lainkaan, muut kuin he luulivat niin. Joku kirjoitti vieraskirjaan jotain:

  Fat ihmiset ovat niin hauskoja. Sinun juttuja koostuu niistä pikkupojat ajattelu olet kaunis on hilpeä. Olet todella inhottavaa. Miehesi on oltava roll sinulle jauhot löytää märkä paikalla.

  ****

  Se oli ensimmäinen kerta joku oli ollut, että disgustingly töykeä minulle - Internetissä tai missä tahansa. Olisin voinut poistaa kommentin, mutta en. Jätin sen. Ja ihmiset tulivat minun puolustus. Joka tapauksessa, en anna sen istua siellä ja olla kauhea paska se oli ja anna sen nähdä, mitä se oli.

  Ei ole väliä miltä näytän, ei väliä, jos olen ohut tai rasvaa tai pieni rinta tai suuri tai lihasten tai laiha - joku ei mielestäni olen houkutteleva. Voi hyvin. Täytyy elää että luulisin.

  Voit mennä tyttö - kick ass. Huutavat kiusaajat. Hit ne takaisin. Olet mahtava.

 12. Tiesin teistä, mutta ei koskaan tiennyt, mitä olet. Nyt en. Te saitte fani minussa (ja co-puolustaja). Ja sinä ruma? Ei sellaista asiaa kuin ruma. Ja jos oli, ei varmasti sinua.

 13. Sinulla yksi tuuletin osoittaa joitakin taistella jos se on täysin vaati, ja uskoni ihmisiin juuri vauhtia.

 14. Tämä oli uskomaton ja kaunis ja upea. Se sai minut itkemään, koska olen kuullut sanat "ruma", "rasva" ja "tyhmä" leimattu minua. Se ei koskaan täysin katoa. Margaret Cho ehkä menettänyt fani, mutta hän sai myös yhden tänään. (Ja olen varma, että monet muut!)

 15. Menet tyttö!
  Älä huoli, että henkilö todella ollut fani! Kaikki tietävät olet raaka, todellinen ja ota vankeja! f # ck se! Ole sinä! Olet juuri saanut fani tämän tarinan ;) ja paljon muuta olen varma ...

 16. Se on niin virkistävää kuulla jonkun sanovan jokainen ansaitsee rakkautta. Kiitos, mielestäni se on meidän kaikkien kuulla. Pidä taistelevat taistelua, koska olet tekemässä uskomatonta työtä.

 17. Ms Cho,

  Olen täysin päästä, mitä te sanotte. Mitä sanot on syy tulin tatuoija. En olisi kunnia kaunistaa kaunis elin enemmän kaunista taidetta. Oma sivusto on edellä.

  Micah Riot.

 18. Margaret, olen ollut fani ja rakasti sinua, koska ensimmäistä kertaa olen nähnyt joku komedia rutiinit televisiossa takaisin seuraavana päivänä. Olit, ja ovat edelleen, yksi Aasian American Icons yhteiskunnassamme. Olen puoliksi korealainen, ja olin puhalletaan pois nähdä toisen Korean saa tällaista mainetta. Rakastan teitä uskallusta, ja myrkyllinen reaktio tietämättömyys heitetään sinua vain syvenee, että ihailua ja kunnioitusta. Se surettaa minua, että olet kävellyt niin tuskallinen tie läpi elämän. Tiedä, että teitä rakastetaan.

 19. Pingback:
 20. Tämä artikkeli on koskettanut sydäntäni monin tavoin.

  Olen ollut fani työsi viimeiset 15 vuotta. Olet vahva, raaka, aina varma itsestäsi ja jumalattomat hauska. Vittu kukaan, joka ei pidä siitä.

  Rakkaus,

  Leslie S.

 21. Hyvä sinulle. Ihmiset uskaltaa arvostella sinua. Mielestäni olet kaunis, ja tatuoinnit ovat mahtavia, olen myös nainen tatuointeja ja minulla on itsetunto kysymyksiä. He olivat tulossa paljon parempi, mutta sitten poikaystäväni meni vankilaan, missä hän on nyt, ja olen vasen asuvat äitinsä kanssa, joka on epämiellyttävä usein. Olen kamppailemaan paino ja tuntea hyvin yksin ja minun muste on minun ilmaisumuoto. Hyvä sinulle.

Jätä vastaus