Tulee Veritahrat

Rakastan mukava nahka Jean. Se ei ole kaikkein käytännöllisin erä ostaa, mutta ne ovat kauniita. Minulla on ollut muutaman paria minun elinaikanani, ja kun löydän ne todella rakastan, se on kaikkein jännittävä asia. Muistan kaikki parhaita. Suosikkini olivat outoja jäykkä vuoriton ja matala vyötärö niistä Fred Segal, joka maksaa omaisuuksia - kuten 600 dollaria tai jotain, joka oli kaikkea minulla oli tuolloin, mutta en välitä, koska he olivat outoja Ranskan maapähkinä väri, kuten että karkkia että meni syömättä alareunassa muovinen jack-o-lyhty Halloween. Rakastin housut niin paljon halusin syödä niitä ja en löydä niitä ollenkaan nyt. Ehkä minä syö niitä, koska ne olivat sellaista housut et anna pois tai heittää pois tai menettää ja vielä etsin muistini ja minun kaapit ja laatikot ja ne housut ovat historiaa, mutta juttu minun nahka huohottaa mielikuvitusta.

On valkoinen nahkahousuihin pukeudun kun moottoripyöräilijä, 60s tyyli - törkeää - joka hehkuu hammastahnaa sininen pohjavire, jotta voin nähdä kaikki tiet I vaellella pitkin. Nämä olivat erityisesti tehty minulle vuosia sitten, ja lentää kaikki napsahtaa ja voin perua kovalla hengittää. Heillä on hieman bootcut mahtuu pelottavan Harley Davidson moottoripyörä saappaat, jotka ovat pääosin myös minun jarrut, ja ne ovat riittävät paksuja suojaamaan minua perse kaasun ja ruohoa nyt.

Minulla on nahkahousut, jotka kai ovat nahkahousut liian, mutta ne ovat jotenkin vähemmän täydellinen. Ehkä koska ne ovat enemmän kuin saappaat vyö kiinnitetty. Minun on oltava tuulella nahkahousut, kuten Judas Priest tuulella - josta olen usein (rikkovat lakia rikkomatta lakia). Rakastan Rob Halford - mitä kuuma nahka isä! Eli kuka minusta tuntuu, kun en käytä nahkahousut! Se on hyvin Folsom St. Fair.

Oma uusin nahkahousut olivat hienoimpia jotka olen koskaan nähnyt elämässäni. J Brand punainen karitsannahka nahka luiseva farkut olivat tie ulos minun hintaluokassa, koska ne olivat lähes 900 dollaria !! Tämä on liian paljon rahaa tahansa yksi asia - tarkoitan, se on vitun housut! Mutta minä käveli ne housut verkossa, katsot niitä joka päivä, katsomalla niitä eri verkkosivustoja, katsomalla niitä eri valuutoissa, mietin, mitä he tuntuisi olla. Haluaisin ajatella housut pois ja päivisin kuin mietin, mitä he olivat tekemässä, joka oli käyttänyt niitä yritti niitä, jotka ovat ostaneet ne, jotka eivät. Olin liian paljon aikaa ajatella nämä housut ja niin minä vain hajosi ja ostin ne.

He tulivat postissa ja revin paketin auki paljain käsin tehdä, että outo pölyinen täyteainetta, joka näyttää, mitä kerääntyy nukkasihdistä kuivurissa räjähtää ilmaan ja täytä minun keuhkot. Laitoin ne ja he olivat täydellisiä, aivan täydellinen. Rakastin tuntumaa lambskin ihoni ja vetoketjut alareunassa oli tyylikäs ja eräänlainen punk hiipumassa uuden aallon. Tunsin Chrissy Hynde ja minusta tuntui, Lou Reed ja minusta tuntui kuin olisin astunut ulos CBGBs 70-luvulla tupakalle kadulla, vaikka voisin tupakoida sisällä, halusin vain olla yksin, housut.

Yritin olla pukeutua housut liikaa, koska ne olivat niin kauniita halusin jotenkin säästää, että kauneus, kuluta kaikki yhdessä paikassa. He myös ojensi paljon polven kohdalta, niin että lantion ja maalialue ja nilkat jäisi tiukka minun hahmo, mutta sitten outoja pussit näyttäisivät noin minun polvensa, mutta se ei haitannut, koska rakastin nämä housut. Olen taitettu niitä vastakohtana balling niitä kuten kaikki muukin minulla oli. Pakkasin ne huolellisesti matkalaukkuun minun iso talven matkan New Yorkiin. Halusin nämä housut nähdä Big Apple. Otin housut lomalla.

Kun olin päällään housut, tunne päälle maailmassa, Barbour takki ja Vanson Skeleton laukku, istuu yksin kahvilassa Williamsburg, katsoin alas välillä jalat, vain ihailla sisäsauma rakkaan J Brand karitsannahka nahka , ja huomasin outoa tahra. Se oli kuin ajan tahra, mutta se ei ole mitään järkeä, koska en ollut koskaan käyttänyt näitä housuja aikana rouva aikaa. En olisi koskaan kuluneet niitä aikana rouva aikaa. Istuin siellä keskellä joukko tylsää ja krapulassa näköinen Anarkistit kanssa ironinen hallitus antaa musta kehystetty silmälasit ja unflattering / imartelevaa nuttura kampaukset ja laskostettu hameet ja värillinen sukkahousut ja kallis, mutta pilled kauan villapaitoja ja tuijotin alas minun haara jalkani levällään auki ja minä vain huusin ja jokainen katsoi minua ja sitten kaikki näytti hyvin nopeasti. Olen itse huusin. Olin lyöntivuoro klo tahra, yrittää nähdä, jos se on märkä tai kuiva, ja yrittää selvittää, onko tahra tuli ilman tai sisällä.

Tajusin katsoin hullu, ja lähdin kahvila ja meni paikkaan olin oleskelee ja törmäsin oven ja repi rakas housut. Tahra ei sisäpuolelta. Ei ollut mitään sisällä housut. Jos minulla olisi paska housuni tai saanut minun aikana housuihini tai molemmat en olisi ollut niin järkyttynyt. Omistan minun reikä. Jos jotain tulee ulos, sen minuun. Mutta tämä oli erilaista. Tahra oli ulkopuolelta. Minun on istunut jotain - mutta se ei ollut mitään järkeä, koska jos olisin silloin tahra olisi Butt alueella. Olen varmaan straddled jotain - mutta en todellakaan muista tehneeni niin, ja luulen muistan.

Ainoa vastaus on, että tahra oli jonkinlainen stigma, ihmeellinen tapahtumaa housut, koska ne ovat niin mukavia housuja ja rakastan heitä niin paljon, ne on pyhä. Ajattelin että voisin tehdä ulos kasvot Kristuksen tahra. En tiedä mitä tehdä nyt. Laitoin housut pois ja ajatellut asiaa. Luulen koska se ei ole aito ajan tahra, voin silti käyttää niitä, mutta ne muistuttavat ajan tahra niin paljon, että ihmiset vain olettaa, että se on ajan tahra. se on kuin ajan tahra catch-22. Mukana on myös se, minun ikäiseni, jonka pitäisi tarkoittaa automaattista immuniteettia kaikki kauden tahroja, mutta en näyttää nuoremmalta kuin olen, joten kai olen kusessa täällä. Otin housut minun Korean pesulaan joka katseli housut ulkopuolella haaroista ja sanoi "tämä verta?" Ja hän katseli housut sisälle haaroista ja hän huudahti "tämä ei verta!" Sitten hän sanoi "30 dollaria - mutta en tiedä. Ehkä. "Joten nyt olen vain odottanut housut nyt tulla ulos housut sairaalaan. Voi jumala. Toivon, että he ovat ok.


J Brand - L8001 Leather Super Skinny (from www.jbrandjeans.com)

J Brand - L8001 Nahka Super Skinny (alkaen www.jbrandjeans.com)11 kommenttia. Lisää Mix ...

 1. OK kaikki minun täytyy sanoa tämä on, vittu henkilö mallinnus nämä farkut. Hakekaa että narttu 1800 sertiä ja juustohampurilainen, STAT. Kanssa puoli perunoita. Ja jotkut sipulirenkaita.

  pee ess - vaimoni ei sama asia pussit ... vaanii niitä verkossa, pohtii heidän hyvinvointiaan, haluaa löytää heidän toiveistaan ​​ja unelmistaan. Täysin terve käyttäytyminen.

 2. Mutta nyt olet ilmoittanut Internet että se ei ole ajan tahra, joten voit käyttää niitä hyvällä omallatunnolla ja vain sanoa, "lukea siitä ONLINE, senkin ääliö"

 3. "Joten nyt olen vain odottaa housut nyt tulla ulos housut sairaalaan. Voi jumala. Toivon, että he ovat ok. "

  Tämä on parasta, mitä olen lukenut koko viikon. Niin mahtava.

  Sytytän kynttilän housuissa.

 4. Mielestäni stigmat järkeenkäypä. Miksi Jumala lähettää meille viestejä tahrat keskipitkän? Utelias. Minulla oli joitakin mustat nahkahousut kerran, mikä, kuten sinä, olen viettänyt kaikki minulla oli. Se ei tee vaikutelman olin toivonut. Muistan ne on todellinen narttu ottaa pois! Olen puoli odotetaan kuoria ihoni kanssa housut. Ajatus oli parempi kuin housut itse. Mutta en silti rakastin haju niistä, ja se ihailla niitä roikkuu kaapissa. Aivan kuten sinulla, minulla ei ole aavistustakaan, mitä tapahtui niille housut. Strange tahrat ja katoaa fetissi esineitä, se kaikki tuntuu niin katolinen minulle. Muuten tarkoituksella, olen mukana video "My Puss 'minun viimeisin viesti" Vagina "blogiin. Toivottavasti check it out!

 5. hilpeä .... minulle, nahka ja nahkahousut suunnilleen yhtä kiinnostava kuin myrkkysieni näinä päivinä, mutta kokonaisuudessaan on hilpeä. Rakastan kun käsitellä asioita kulttuurien aloilla että laajemmaltikin kuin nykyajan inertia brändin vuoropuheluun, joka on tehnyt niin paljon läntisellä pallonpuoliskolla niin booooooooooring - kuten samannimisen cheesy Burger on toiseksi viimeinen amerikkalainen edistystä. Talouskriisi ?? mitä sinä puhut ?? kiitos, että on kaunis.

 6. Olen vakavasti Toivottavasti housut vetää läpi. Taiteellinen, aistillinen, älykäs, hauska- he täydellisesti sinun olisi nähtävä kokonaisuutena!

Jätä vastaus