Puristi

Mielestäni temppu ratsastus näitä moottoripyöriä on todella löytää tapa hallita kauhun. Nykyään se on vaikeaa. Pyörä on growly peto Kawasaki, KZ 1000, eläkkeellä poliisi pyörä vakuuttavan tasainen moottori. Rakastan poliisi polkupyöriä, ne saavat minut tuntemaan kuin olen, että Bowie osuma "blue jean". Minulla on poliisi pyörä ja kääntyi jopa nenä joten olen 2 2: lle, että laulun. Moottoripyörä poliisit ovat uskomattomia ratsastajaa ja polkupyörää ovat heijastusta siitä. Tämä ei ole poikkeus.

Kawasaki on upea retro näyttää ja valkoinen poliisi maali ja paljon hevosvoimaa ja se näyttää se haluaa mennä nopeasti, niin pitkälle kuin voin kertoa. En tiedä pyöriä ollenkaan, mutta voin tuntea sen vetää välillä jalat kuin minä helposti pois kytkin kuin olisi tilanne - siellä on kiireellinen siellä tarvitse olla mitä se on ja vain vitun päästää menemään. On myöhä jotain ja olen pitämällä sitä ylös. Muut poliisin pyörät vaativat varmuuskopiointi ja minun yrittää vastata puheluun, mutta sormet puristi - Olen tosissani - puristi - ja juttu ei mene mihinkään. Olen valvoa tämän suuren koneen ja se tekee sisällä minun kypärän kuuma ja kostea kuin pääni on sademetsä, lukuun ottamatta suuni, joka on luun kuiva, kielen liikkuvan itseensä ja tahmea, absoluuttisesti eläinten tyyliin pelko .

Mielikuvitukseeni silkkihuivi on kastettu floppi hiki ja ranskalaiset hajuvesien ja adrenaliini pumppaa läpi minun järjestelmä kuin bensiinin pumppaus moottorin läpi ja symmetria ei jää minulle. Minun kitisevä uusia pyydyksiä, minusta tuntuu Elizabeth Taylor yrittää pysyä Malcolm Forbes hänen jäykkä violetti suunnittelija nahkahousut. Ihmettelen, jos hän kantoi hänen timantit hänen pyörä ja en usko voisi tehdä tämän. Teen huomautuksen saada liina. Olen sekä ylpeä itsestäni ja kyky oppia uusia asioita ja sairas ja pelkää pyörä ja käteni lukita pelossa ja nahkaa ja minun täytyy vaihtaa käsineitä, koska en voi tuntea valvonnan kautta minun varapuheenjohtaja ote ja suojaava pehmuste .

Tämä moottoripyörä on paljon suurempi kuin Buell Blast olen oppinut ja saanut (hieman) mukava, ja korkeus on huolenaihe. En voi laittaa molemmat jalat kokonaan maahan, tai jos voin, se on vain minun varpaat, ja niin jo pelko kaatuessa tulee todellisuutta aina, kun yritän lopettaa. Onneksi pyörä koskaan kumartuu tarpeeksi pitkälle laskevan. Siellä on maaginen siellä joka pitää minut ylös. ihme moottoripyörän, kun pyörät ovat liikkeessä, se toimii.

Parkkipaikka on täynnä rikki kämmen fronds ja oksat ajelehdi Santa Anas ja kimaltelevaa tervainen asfaltti, että näyttää siltä kuin se satuttaa mennä alas, joten pysyn ajan, my bike huokauksen ja valittaminen ja leimaamalla jaloilleen, että olen edelleen se ensimmäisellä vaihteella koko ajan. Opettelen miten mennä ympyrää, enimmäkseen epätäydellinen niitä, joskus soikio, joskus kokonaisuudessaan neliöt. En miten tehdä tätä, mutta en tuomitse itseäni, ja otan uusia harrastukset ja poimi kyvyt nopeasti, koska en välitä tehdä asioita huonosti. Rohkenen saada paremmin, ja sitten en, vähitellen, tuskallisen hitaasti - En. mutta moottoripyöräily on erilainen. Siellä ei ole paljon virhemarginaali. Virheet ovat kalliita. On parempi vain tee niitä.

Going ringissä on todella kova. Se ei ehkä ole yhtä haastava autossa, mutta pyörä, sinun täytyy mennä tarpeeksi nopeasti, että et ole putoamisesta mutta hidas tarpeeksi valvoa pyörä pienessä tilassa. On monia tekijöitä leikkiä, ja ei ole tilaa päästää pelkoa, koska annat pelkoa, se vie yli ja kaikki opit päähäsi, että yrität opettaa kädet ja jalat tehdä unohdetaan, kun tulee pelko. Pelko on liian iso päästää kouluun. Pelko ei ole hyvä oppilas.

Mielestäni poliisin, kun he kiertelevät hitaasti, kääntämällä tiukasti ja palaavat, niiden kiiltävä helmeted ja valtuudet päät ruoskinta ympäri kohtaamaan suuntaan ollaan menossa. Pääsi on osa ohjauksen, ja pidän katsot maahan, koska olen niin peloissani maahan ja kun teette, että te mennä niin alas ja mitä pelkäsivät tapahtuu tapahtuu. Mielestäni poliisin ja minä käännän pääni ja koko pyörä kääntyy ja sitten minä teen sileä piireissä 30 jalkaa ympäri ja olen tekemässä hyvin ja yhtäkkiä olen peloissani uudelleen ja overbrake ja melkein pudota. Kun ajattelen poliisi se auttaa minua pysymään pystyssä. Kun ajattelen poliisin olen vähemmän pelkää.

Olen uupunut jälkeen minun moottoripyörä oppitunteja ja olen ajamassa kotiin minun Mini Cooper hiuksiani täysin märkä hiestä ja kiinni kasvoni. Olen kuuma, mutta jätän takkini, koska olen ylpeä siitä, että minun kiiltävä mutta kostea sisältä Arai kypärä istuimen vieressä minua kuin matkustaja ja kuuntelen Aimee Mannin ihana laulu, "Save Me" ja ei ole liikennettä maantieajossa koska se on edelleen teknisesti lomien ja näen moottoripyörät kiitää ohitseni ja minusta tuntuu hyvältä, koska tiedän vähän, mitä he tietävät ja aion oppia lisää pian ja Los Angelesista horisonttiin näyttää upea ja tuttu ja turvallinen ja kodikas minulle kuin minä ajaa sitä vielä kerran, ja ajattelen, miten ehkä joskus saan, että tatuointi sekä minun ensimmäinen moottoripyörä ja kaikki on mukavaa ja parempi kuin kunnossa ja se ei ole vielä 1 ja olen jo ollut mahtava päivä ja sitten minä vittu saa vedetty yli moottoripyörä poliisi, joka antaa minulle korjata sen lipun ottaa sävylasit.

8 Comments. Lisää Mix ...

 1. Ennen kuin huomaatkaan sinun on zipping tiet kuin ammattilainen ei ole aikaa.

  Jos sinun ja pyörä tehdä se Austin Tiedän hienoja teitä ottamaan, pois kaupungin ja pois Anarkistit ja niiden CB175: n ja mopot.

  Ottaa matkan alas Paholaisen selkäranka Luckenbach ...

 2. Margaret, pitää kirjoittaa ja ratsastus, näytät kuuma perse narttu pyörä!

  Paljon rakkautta Buffalo, NY. Rakastamme sinua täällä. xoxoxox

 3. Ole kärsivällinen; saat sen. Aikanaan tulet revittiin ylös ja alas valtatie, joka en ole täysin tyytyväinen. Toivotan teille pyytäisit minua ennen ostit että asia. Mikä olisi ollut vikaa mukava Vespa?

 4. Voit tehdä sen! Olen oppinut aika paljon samalla tavalla, otti ratsastajat tietenkin ostanut itselleni Buell jälkeenpäin. Otin pari roiskeet ensimmäinen osaksi pitkää ruohoa, toinen soraksi. En tehnyt mitään fancy, Itseasiassa aioin alle kahdenkymmenen molemmin. My opittua - Rakasta panssari. Muut opetus - kun sitoutua toiminnan seurantaa. Olet höpöttää sapen ja pyörä vohvelit sinua. Mutta sen arvoista. Opin niistä kuuluu, ja mennyt paremmin niiden vuoksi. Voin nyt vuorotella että kaapia nauloja, ja niistä on tullut päivittäin ratsastaja. Pelko on aina olemassa, mutta se ei ole pelkoa pyörä. Kunnioitan pyörä, jos sitoudun mitä teen sitä, pyörä tekee minut läpi. Ja vaikutusmahdollisuuksia ja vapautta, että saat kun rakentaa "luottamus" pyörä; I dont ajatella sanaa voi asianmukaisesti kuvata Zen vielä voimakas tunne sitä. Voin vain sanoa "nauttia, se vain paranee!"

 5. Toinen suuri tehtävä kirjallisesti. Olen todella tuntui olin että moottoripyörän teidän kanssanne! Teit hienoa työtä kuvataan pelkoa. Olen myös sekaisin että ne eivät voi päästä maahan jalkani. Mutta mielestäni voit saada se alas (wait!! Huono sanavalinta), sinun pitää se ylös!

 6. Taito ratsastus moottoripyörän on sama kuin sukupuolta. Tartu tiukasti reidet ja ja nauti kyydistä. Ratsasti onnellisena 16-v. Luopui siitä huolehtia minun äiti ja isä. Ehkä minä ratsastaa jälleen.

Jätä vastaus