Unelma

Oma kaunis vanha 1966 Honda 305 unelma tuli minulle ikään kuin unessa, ansaita nimensä oikeutetusti ja minä pysäköinyt ulkopuolella taloni sen sturdily vankkumaton tuelle. Se kieltäytyi aloittaa ja minä kutsuin moottoripyörä asiantuntija / mentor ja myös tähtien tatuoija Craig apua. Hän kokosi unelma suuri apu hänen moottoripyörän ystävä Sean - moottoripyöräilijät on paljon ystäviä, tämän huomasin. He ottivat unelmani pois iso kuorma heidän autotalli. Olen vilkutti hyvästiksi ja enshrouded pyörä halo valkoista paranemista valoa, kun katselin sitä lähteä minun ajotieltä. Jos minä rakastan sinua, minä teen tämän, projekti sinuun valovoima aura suojaava energia. Se on noita juttu. Se on toive sinulle ja sinun kaikki hyvät tiedän. Kaikki rakkauteni in paahtava palkki. Rakastan tätä pyörä.

Myöhemmin iltapäivällä, ja paljon nopeammin kuin odotin, Craig soitti ja sanoi iloisesti, "sinulla käynnissä pyörä täällä!" Ja kohotti puhelimen Dreamin moottori kuin se murisi makea ja enkelien minulle kuulla, kuten vauva heeksi semi-sanoja tai muulla riemukas melua, joka kuulostaa sekä rauhoittavia ja innostava kuulijalle. Antiikin moottori vihdoin kaatuminen tuntien koettanut sähkökäynnistys ja potkia on musiikkia tahansa vuosikerta pyörän omistajan korviin. Tällöin unelma ja pun täysin tarkoitettu.

Olen ajanut yli kanssa Ian ja Felon - moottoripyörälle ystävät - revin minun pyörä vaikuttava joukko vintage 2 pyörän ihmeitä Craig ja Seanin ja veti sen ulos kadulle. Laitan Sean tyttären kupari- kimallus Bell kypärä ja ratsasti hitaasti mäkeä ylös ja alas se, matkustaminen pelkkä tuumaa tunnissa, epävakaa ja valtava pelko, jollaisia ​​olen ollut saada tietää enemmän läheisesti kaikki minun moottoripyörän seikkailuja ja misadventures näin pitkälle. Pyörän halusi edetä nopeammin, mutta se oli sisällön humoring minulle tasaisen kujerrus ja hieno vanha moottori, 46 vuotta sen massatuotanto ja järjetön suosio ja edelleen voimissaan.

Pyörä tuli kotiin ja istui noro laturi tunti, niin laitan jokaisen palan minun vaihde ja jopa Pepto Bismol vaaleanpunainen nahkahousut, tarkka väri surullisen mahan lääkettä tai ehkä sävyä vaaleampi kuin linty nippu purkka jumissa ikuisesti alla 5 th luokkalainen pöydälle. Olen fantasized lyhyesti, että jos joskus kilpaili Mansaaren TT Pepto Bismol ryhtyvänsä tukemaan minua, minun allekirjoitus vaaleanpunainen kilpa nahat kohokuvioitu kehäkukka kupla fontin vain kirkuu suoliston kärsimystä. Se olisi niin hyvä merkintä. "Nyt hän tulee kiertää tämän takana ja hän on noin paskaa hänen housut. Aaaaaaaaaaaaaaaa-ND hän vain paskaa hänen housut. "

Minun kirkkaan sitruunankeltainen vintage Volvo mekaanikko paita ja valkoinen kermavaahtoa luotiliivit varustettu kilpa takki näytin sorbetti jäätelöannos musta kirsikka kypärän päälle. Sinun täytyy nähdä minut, kun olen ratsastus, joten minun suojavarusteita on kaikki pastelli ja valkoiset kuin pääsiäismuna saada heitti sinua. Aion täyttää minun satulalaukut ontto suklaapupuja kurkkimassa. Craig mietteliäänä otti virtaushaittojen pois pyörän niin kuulet minua luoksesi kilometrien päähän. Olen täällä polttaa silmäsi ja korvasi minun läsnäoloa ja niin minä annan sinulle karkkia.

Istuin pyörän päällä minun ajotieltä kaikki minun womanchild vaihde ja minun fantasioita ja unelmani ja en voinut mennä alas sitä. Olin yhtäkkiä halvaantunut pelosta. Aurinko leimahti kuuma päähäni ja olin hikoilu paniikissa jokia pitkin selkääni alla kerrosta nahkaa ja toppaukset. Pidin pyörä on välillä minun hutera jalat useita minuutteja, mietin, pitäisikö minun tai voi vain mennä. Olin pakkasta ja kuumaa samanaikaisesti.

Se tapahtui minulle, että en ollut ratsastanut yksin ollenkaan. Siellä oli aina ollut todistajia, useita todistajia. Nyt niitä ei ollut. Siihen saakka, tämä harrastus ja uusi kiinnitys oli valtavasti sosiaalinen, ja osa ilo oli intensiivistä veljellinen liimaus, selvästi uros ja valittamalla puolella minua, joka nauttii poika asioita, kuten kalastusta ja homo seksiä.

Ensimmäistä kertaa olin yksin, ja asiat voivat mennä hirveän huono hyvin nopeasti erillään. Tämä Tiedän laaja kokemus yksineläjä minun melko pitkäikäinen toistaiseksi. Kuin taikaiskusta, todennäköisesti noita minussa haastamista joku apua, minun go-to guy Ian kutsutaan, ja pidin iPhone lähellä edessä minun visiirin ja huusi siihen. Ian tuli ja laittoi pyörän helposti alas ajotieltä ja kadulla. Sain sen, moottorin kierroksia ja thirstily chugging alas sen nyt täynnä vatsa palkkio kaasua, laitoin sen ykkösvaihteella ja ratsasti inspiroiva 50 metriä ja pysähtyi ulos.

En voinut saada unelma menossa uudelleen, joskin aikoina epäilystä ja vaivaa, pyörä koskaan menettänyt sen kyvystä houkutella. Mies tuli ulos talostaan ​​auttaa minua, ja sitten toinen pysähtyi autonsa keskelle katua ja jättänyt sen sinne, kun hän pääsi pois katsomaan minua lähellä potkia ja viulu sekä kytkin ja toista, avaaminen ja sulkeminen kuristin jos tietäisin, mitä olin tekemässä. Miehet hengitti palokaasuja nostalgia tulossa pois unelma ja tähyili minua läpi bensiini hämärtynyt linssin heidän muistoaan. Heillä oli pyörä näin he sanoivat. He muistivat nämä pyörät hyvin. He eivät olleet edes ajatellut yhden aikoihin ja silmissä se toi ne heti ja valmistautumaton nuoriso. Voisin nähdä niitä, koska ne olivat, kun nuori ja innostunut. heidän silmänsä huomautti ei minua vaan syvälle menneisyyteen. Tämä pyörä tekee vuoden taakse. Kaksi pyörää käynnissä vastapäivään. Jos se olisi vain juuri mitä pyysin. Jos se olisi vain kuuntelemaan kädet ja jalat. Se voisi ottaa vieraita ajassa taaksepäin, mutta se ei voinut ottaa minua korttelin ympäri.

Craig rullalle elvyttää unelma hänen 1930 aikakaudella Harley-Davidson, jossa vaihdekeppi on kaasusäiliön ja jalka toimi kytkin, salaperäinen kokoonpano välillä pyörä ja auto, old school hybridi. Sen v-twin moottori näytti kaksinkertainen d rinnat liuottamalla pieneen vyötärö, uhkea ihme, Jessica Rabbit kuin moottoripyörä jos tällaisia ​​olivat niin. Hän vetäytyi työkalut satulalaukut ja me juoksimme sormet maahan etsivät äärettömän ruuveja putosi kahvat. Hän diagnosoitu unelma ongelma näppärä kuin psyykkinen kirurgi ja pyörä oli pian porina ja käynnissä ja valvoivat koko päivän minua, kun kulki karu asfaltti pituus lähellä parkkipaikalla, liian hidas jopa kakkosvaihteella niin ohitin Ian ja Felon kerta toisensa jälkeen, seisoo varjossa kuin kaksi ylpeä isät, kannustaa minua jokainen valmis ympyrä mennä nopeammin seuraavalla.

mcho motorcycle

11 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. vain rakastava että. silti mahtava, että olet työskennellyt painalluksia läpi näitä tarinoita ja rakastan, että pyörä ja hännät vapauttamalla kaarteissa kautta Pepto Bismol pudottamalla ex-LAX välilehdet chuting kautta nahkahousut. yhtä kaunis, että kavereiden sai menee sinulle ja katsomassa, että se tasoittaa pitkin. toivokaamme sama Sinead. kiitos ponnisteluja niin paljon asioita vuosien varrella.

 2. Juuri minun ensimmäinen pyörä, Yamaha Vstar 650. Love it! Piti oppia yrityksen ja erehdyksen. Näytät hyvältä! Tarvitsetko lisää naisia ​​ratsastajat.

 3. Tapaat mukavimmat ihmiset Honda. Pidä ratsastus, pitää oppimista, pitää turvallisia, pitää pyörä ja vaihde hyvässä kunnossa, tallentamaan ratsastus reittejä, kaikilla kukkuloilla ja turve, Speedbump ja stop-merkin. Katsokaa maailman kallistaa veistämällä nurkkaan. Nauti haju lämmin moottori ja renkaat. Kunnioita liikenne, mutta älä pelkää sitä, sinun vaihde, pyörä, sinun uhkea kehon ja aivot näkevät sinut turvallisesti perille.

 4. Wow! Se mitä minulla on, mutta minun täytyy palauttaa sen. Mine on oikeastaan ​​150 versio, Benly, joka on nimeltään Vauva unelma. Samana vuonna myös.

 5. Ah, et voisi näyttää enemmän täydellinen teidän uusi pyörä. Muista lykkäämistä ei saa olla yhtä anteeksiantava kuin kapinallinen. Turvallista matkaa,

 6. Mikä ihana pyörä !! Rakastan kuvan. Näytät ihana samoin! Rakastin yksityiskohtaisesti viestiäsi, se tekee minut haluat saada vintage moottoripyörä. Rakastin osa noin kuljettavat suklaapupuja kurkkimassa teidän kanssanne, ja möly äänekkäästi ja värikkäästi ihmisten elämään, sekä sokaiseva ja korvia huumaava, ja silloin heille karkkia.
  Olen myös oppinut, miten se on tärkeää rodun pyörä tyhjään vatsaan, välttää sotkuinen onnettomuuksia.

 7. Tämä pyörä on puhdasta luokka ja rakastan mitä olet wearing- ne ruudullinen housut tuoksuva "60: n Lontoossa, Mod, aivan kuten pyörä. Sinulla on hyvin innokas silmä.

  Myöhemmin tänä vuonna saisin sinulle uuden teknologian ajopukua, pehmuste alla nivelletty segmenttien lasikuitua tai hiilikuitua.

 8. Ive aina ollut fani, juuri löytänyt blogisi joten olen kiinni. Voit kirjoittaa niin kiihkeästi. Ja vaihde pyörä olet rocking upea! Kaunis olet, sisään ja ulos. Goddess siunata.

 9. Pingback: file
 10. Pingback: oolong
 11. Fantastic kirjoittaa ylös ja kuva! Rakkaus tämä rivi: "Olen täällä polttaa silmäsi ja korvasi minun läsnäolo ja sitten minä annan teille karkkia." <3 Jos sinulla ei ole mielessä, mitä takki on päälläsi kuvassa? Jos sen panssaroitu, rakastan sitä!
  Niin ja kyllä, "moottoripyöräilijät on paljon ystäviä". Sen hämmästyttävä etu ratsastus, että en koskaan uskonut kun aloitin kuusi vuotta sitten. Sen tiukka yhteisö, ja jokainen haluaa auttaa.
  Joten, toivon olet sillä saanut enemmän mukava pyörä, minun täytyy tarkistaa teidän muiden blogeja (löytyi tämä yksi kautta WRN). Hauskaa, nauti kyydistä!

Jätä vastaus