Et ole ruma. Älä tee videoita.


Et ole ruma.

Ei vähiten. Älä tee näitä videoita . Ottaa ne alas, jos ne ovat ajan. Sinun ei tarvitse ihmisiä kertomaan, miten kaunis olet siellä. Sinun ei tarvitse laittaa itsesi asemaan arvioitava tällä tavoin. Olet parempi kuin ja ansaitsette parasta elämässä. Jos voisin tulla läpi tämän ruudun ja kertoa ja näyttää ja vahvistaa teitä ja poiju sinut ja korottaa sinut korkeammaksi kaikkia paska olet menossa läpi - niin henkesi on ilmainen ja sinusta tuntuu lennät, olisin. Antaisin mitä jos voisin löytää tapa näyttää, miten ihana ja täydellinen olet. Jos olisit uskokaa minua, kun sanon, olet uskomaton, olet vain sinä maailmassa ja joka tekee sinusta erityisen ja arvokas ja pyhä, todella ainoa laatuaan - se tekisi minut onnellisin.

Kuvittelin niin ruma niin kauan ja olen tuhlannut niin paljon elämästäni tyhmä ajatus. Olen rangaistaan ​​itseni ja välttää minun pohdinnan peilit ja kaikki ikkunat. Näkisin itseni heijastuu takaisin ja haluaisin katsoa pois, yrittää teeskennellä En olemassa, koska vihasin itseäni niin paljon. Vihasin tapa Katsoin ja se alkoi varhain. Isäni löysi koulun projektin 1. luokka, jossa olin kirjoittanut kuvan itsestäni, että näytin litteäsivuinen muumio - ja toisaalta miten lapsi, että nuoret tietävät, mitä litteäsivuinen muumio on ja toisaalta itken minun oma itsensä tuomion ja kolmanneksi olin niin söpö poika. Kuvittele naamaani ja sitten pienikokoisilla se mielessäsi ikään asti 6. Tiedän, vitun ihana.

Eräänä päivänä katsoin itseäni ja ajattelin, paska, tämä on se. tämä on mitä näyttää. Ei määrä itse vihaan tulee muuttaa ulkonäköä. Olen kuka olen. Olen jumissa tässä ja minun täytyy rakastaa sitä tai muuten minä kuolen aikaisin omasta kärsimyksestä ja ajatus siitä, että sain shortchanged vuonna näyttää osastolla.

Miksi mennä läpi elämän tunne huijatuksi? Se ei tee mitään vaan tehdä sinusta katkera. En halua olla katkera. Haluan olla parempi. Haluan sinun olevan parempi. En halua tuhlata kaikki nämä vuodet, kuten tein. En saanut siihen pisteeseen tunne todella hyvä itsestäni kunnes minun 40s. että oli aika paljon 40 vuoden yhtäjaksoisen itse inho, että minulla ei ollut tarvetta. En koskaan saanut nauttia nuoruuteni, ja olin upea lapsi ja kaipasin sitä, koska vihasin itseäni ilman syytä. Olen potkiminen itseäni, koska olin jäänyt niin paljon onnea, koska minulla oli tämä ajatus, että olin ruma, että en voinut ravistaa, että tukivat muut - kuten heillä oli omat ongelmia itse vihaa ja niin otti sen ulos minusta . En halua sinun missaa minuutin fantastinen elämää.

Sanotaan vain olen oikeassa, sinä olet kaunis, Tarinan loppu. Minulla on niin paljon rakkautta sinulle ja haluan teidän elämää olla rikkaampi, onnellisempi ja paremmin kuin minun. Haluan tehdä näitä virheitä, joten sinun ei tarvitse. Kuten on ryhmä ratsastaa kun johtaja ratsastaa eteenpäin ja voi hälyttää kuoppia ja muita vaaroja tiellä. Olen vain osoittaa ne teille, koska olen ollut siellä. Tiedän tämän paikan, tässä elämässä ja minulla on joitakin neuvoja. Toivottavasti otat sen.

48 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. girlfriend-

  sinä olet kaunis. sinä olet aina ollut kaunis ja tulee aina olemaan kaunis.

  ei se ole niin surullista, että meidän on br herätti tämän negatiivisen paskaa? Olen 54 ja edelleen työtä sen.

  Tiedän paremmin!

  ;) te söpö juttu, SINÄ! xo

 2. Kun luin, katsella tai kuunnella sinua, tiedän etten ole yksin tässä maailmassa. Kiitos, Margaret Cho, olet todella kaunis.

 3. Margaret: Olen koskea, jotta täysin lähes kaikki kirjoittamasi, ja kokemuksia jaat. Tämä ei ole poikkeus. Olen viettänyt suurimman osan elämästäni ajattelu olin vastenmielinen, välttäen peilit ja vihata itseäni. En suostunut ystävystyä "melko ihmisiä", koska tunsin pitäisi pyytää anteeksi edes heidän maailmassa ja niitä ei edes tarvitse katsoa minua.
  Kuusi vuotta sitten tulin ulos ja jotenkin, että oli hämmästyttävä vaikuttaa minun minäkuva ja minun luottamusta! Yhtäkkiä tunsin IHANIA !!! Minulla on vielä joitakin päiviä, jolloin tunnen frumpy ja houkuttele, mutta ne hetket ovat ohikiitäviä.
  Rakastan sinua juhlia oman kauneuden ja muiden kauneudesta, on niin paljon kauneutta tässä maailmassa, joka menee arvosteta ja huomiotta, ja jopa näkymätön, koska seurusteli ennakkokäsityksiä kauneuden. Maailma tarvitsee enemmän ihmisiä kuin sinä, Margaret.
  Kiitetty olkoon,
  Kanerva

 4. On todella surullista sieluni nähdä kun joku satuttaa, koska he vihaavat, jotka ne ovat syntyneet olla ... niin leikkaa ja liitä niiden luonnon piirteet ... Kävin läpi koko elämäni katkeransuloinen kommentteja kuten u ovat niin kaunis, jos voi menettää 20 enemmän kiloa tai jos hiukset oli suora ... halusin tehdä, oli mennä alas wc minun lounas kuin tapoin itseni binging ja puhdistamiseen ... häiriö, joka jahtaa minua loppuelämäni ... vain nähdä ny oman tyttärensä nyt kamppailemaan itsetunto koska olemme isompi naaraat meillä R Amatsonit ... vaikeaa olla lähes 6 jalkaa pitkä ja odotetaan paino mitä 5ft naiset painavat ... Odotan foward auttaa minun kaunis tytär Tyty löytää hänen Butterfly itse! Margaret Hän ja minä rakastan sinua ... hän ajattelee hämmästyttävä!

 5. Olen aina ajatellut sinua houkutteleva. Viehättävä, ei vain fyysistä muotoa, teidän huumoria ja pallot-to-the-seinät asenne. Tänään olet jumalatar kaikille niille attribuutteja kruunasi älykkyyttä ja myötätuntoa. Eli todella, olet kaunis.

 6. Oma tädit tapana kutsua minua La Bella Lola (Lovely Lola jälkeen kappale äidin nuoriso) ... koulussa mulle kerrottiin ollut ollenkaan ... joka ikinen päivä ... joka ikinen perkeleen fraggin "päivä. Siskoni olisi harjata hiukseni "tuoda esiin" my paremmat ominaisuudet ... hän oli harjaa kaiken kohti naamaani, joka kattaa kaiken. Olin silmätikuksi ja pilkata joka ikinen päivä, ja uskoin sen ... kuten tikkari uskoin ne ihmiset sen sijaan hyväksy tuomiota minun ihana tädit, joka tiesi paremmin ja sanoisi: "Voi, kultaseni, et halua olla "kaunis", koska ne naiset, jotka ovat kauniita päätyä, hyvin, varjo niiden entisten selves. Haluat olla sinulle, ja haluat olla fiksu ... joka ei mene pois. "

  Olen upea! Mieheni sanoo niin, ja hänet tunnetaan minua reilusti yli kolmekymmentä vuotta ... takaisin kun minulla oli hammasraudat, näppylöitä, Lady Di: n hiustyyli ... ja hän tietää minun tietää, että minä pääsin eroon hiukset, on ryppyjä, pussit silmien alla, ja minä oon pörröinen hankkimasta lapsia ja katsella niitä kasvaa.

  Olen upea. Olen fiksu. Olen hauska. En ole vielä tavannut naista, joka on todella ruma, mutta olen tavannut paljon keskimääräistä ne jotka ovat inhottavan niiden asenne muita kohtaan.

  Olet upea, Margaret, ja fiksu ja hauska, ja teet meille kaikille muistaa, että me olemme mitä olemme, onko ihmisiä kuin me tai ei, ja että tärkeintä on, että haluamme ja rakastamme itseämme ...

 7. että oli itse kauniita ... ja Ms Cho, minäkin aina ajatellut olit tyrmäys ... teidän komediaa ja ulkonäkösi. Olen 60-v vanha kaveri, jonka kasvot riepotteli akne ja olen päivätty joitakin todella kauniita naisia. Aina olen miettinyt, miten joku, joka näytti piti minusta voisi saada nämä kaunottaret. Se on meidän INSIDE kauneutta että ihmiset näkevät ja todellinen ihmisten katsoa ohi ulkomuoto. Jopa 60, olen silti hymyilee ja terveisiä naisten En tiedä. Vain hymyile ja maailma hymyilee kanssasi ... rauha, pb

 8. Kiitetty olkoon, Margaret! Nämä lapset tarvitsevat kuulla kuinka suuri ne ovat jonkun muun kuin heidän perheensä. Jos he rakastavat sinua, he kuuntelevat. :)

 9. Kiitos paljon teidän Frank puhua tunne rumia. En olisi voinut sanoa sen paremmin itseäni ja mielestäni se on tärkein viesti, että voimme laittaa siellä tänään. Olet ihana. Kuten te, se vei minut 40 vuotta tuntuu siltä itseäni.

 10. Kiitos kirjoitan tätä. En tiedä yhtään naista siellä, jotka ei ole ollut jonkinlainen kehon asioita jossain vaiheessa elämäänsä. Muistan menossa läpi aikaa, jolloin vihasin kuinka katsoin. Minä piilouduin takana tilaa vieviä vaatteita ja slouched piilottaa minun korkeus. Kesti lähes 30 vuotta alkaa olla mukava kehoni. Olisi kiva nostaa sukupolven naisista, jotka eivät ole näistä asioista.

 11. Rakkaus on lahja, joka voi pidättää tai jakaa.

  Paljon rakkautta sinulla on sisälläsi on rajaton. Summa jaat on valintasi.

  Ennakonpidätys rakkautta ihmisiä, jotka satuttaa sinua on ymmärrettävää, mutta luultavasti viisasta.

  Ennakonpidätys rakkautta niille, jotka voisivat olla ystäväsi on ungenerous ja viisasta.

  Ennakonpidätys rakkautta itse on surullinen.

  Luettuani näin pitkälle, tietäkää, että rakkaus on arvokasta. Uppoudu sen sisällä, ja jakaa sen kaikkien kanssa, joka arvostaa sitä.

 12. Oh my, tunsin samalla tavalla teit, kun olin nuorempi. Kun olin 5, päiväkodissa, keskimääräinen luokkatoveri kertoi minulle jokapäiväistä, että olen ruma. Otin hänet sana se, ja uskoin häntä! Kasvaminen, Kuvittelin ruma. Halusin näyttää muille tytöille, jotka olivat korkeampia ja oikeudenmukaisempi ihoinen (olen 4'11, ja silti samalla korkeudella!).

  Olen minun puolivälissä kaksikymppisenä nyt, ja tajusin, että hei, olen kaunis, ja minun ei tarvitse katsoa tietyllä tavalla. Kauneus tulee enemmän sisältä. Kauneus on hyödytön, jos sydämesi on ruma. Toivotan nämä tweens lähettämistä ne videot ymmärtävät he tekevät enemmän huonoja kuin hyviä.

  Muuten, näyttää muutos kun saat vanhempi. Et voi katsoa, ​​että hyvä kuin teini, mutta odota 'til saat oman möly kaksikymppisenä, tai jopa vanhempi kuin että! Kauneus on joustava, ja aina subjektiivinen. Jos sinusta tuntuu, kaunis, voit vain kiinni keskisormea ​​ihmisiä, jotka kutsuvat sinua ruma. Kiitos, kun kirjoitit tämän Ms Cho! Sait minun päiväni.

 13. Jo pitkään olen ihaillut sinua lähtiessään Lowell, tietoisesti tai ei. Oma erikoinen olosuhteista, joka sai minut tuntemaan kuin olisin voinut lähteä, joten olen kärsinyt läpi.

  Olen juurtuvat sinulle. Kun näen tämän videon, se tekee minut onnelliseksi. Näytät iloinen.

  Se oli pitkä taistelu, mutta löysin ilon, too.

 14. Halusin vain sanoa, että tämä pala on yksi kauneimmista, kaunis, ja tarvittavat asiat olen lukenut hyvin pitkään. Toivon todella, että nuoret kuuntelevat neuvoja ja ottaa sen vakavasti. Se on todella totta.

 15. Hyvä sinulle toteuttamiseksi et ole ruma kun olit teidän nelikymppisiä! En ole vielä ymmärtäneet, että. Uskon, että olen ruma on myrkyttänyt elämäni, ja on niin osa minua, että voin tuskin kuvitella vapaaksi se, paitsi että mielikuvitukseni Olen komea, että oli miten selviytynyt siitä. Kun puhuin nainen pidin kuvittelin katsoin seksikäs. Voisin nähdä kuvitteellinen kasvot hyvin selvästi ja se saa minut olemaan viehättävä. Sitten haluaisin nähdä itseäni peilistä tai valokuva, ja se kaikki tuli takaisin kuin kasa tiiliä. Ihmiset aina sanoi "Et ole niin paha!", Ei koskaan "Olet komea!" Tai vielä pahempaa, "Olet kaunis sisältä!" Olen kirjoittanut noin kuvitteellinen suhde kuvan tyttö tapahtumat, ja lukija näkee vain kuvan tyttö, koskaan itseäni. Miksi? Luulin ruma muki pilaisi tarinan. Eikö se ole hullu? So. ehkä minä kuuluvat kuvani liian. Minä harkita sitä.

 16. Kiitos tästä! Minulla on 13 vuotta vanha tytär (hän ​​on korea ja kaunis). Ja hän ja kaikki hänen pikku ystävät tekevät tämän kaiken aikaa! OMG, ne ovat niin kauniita ja kaikki draama. Tiedän sen normaalin ja puhumme koko ajan, mutta on äiti - hyvin, viestini on "pilaama". :)

  Joten kiitos tästä - kuljen sitä pitkin äidit ja tyttäret tiedän jotka ovat menossa läpi tätä. Sen hullu. Ne ovat kaikki kauniita!

  Kiitos.

 17. Olen sekarotuinen (isä musta / valkoinen, äiti Creek / musta). Kertoi Olin ruma kunkin ryhmän, puoli rotu, picanini, sekarotuinen, wanna-be. Kotona 3 bros, vanhemmat, isovanhemmat sanoi-nero ja söpö. Jotenkin mennessä aloitin koulun ja kuulin päivittäin piian-uskoin niitä, jotka minua rakastavat. Katse takaisin kuvia olin säälittävä: allergiat tehnyt silmäni punaiset ja turvonneet, nenäni vuotava, suuni möllöttää ja koska tai johto otsoni, ruumiini pöhöttynyt. Mutta minun minäkuva unbreachable, rakennettu silmin perheen ensimmäinen tyttö lapsi on paljon laulu ketteryyttä ja jotkut henkistä näön.

  Avain omanarvontuntonsa on suuri silmänsä rakastava.

 18. Erittäin oivaltava ja inspiroiva. Olen myös hukkaan nuoruuteni ajattelu olin ruma. Se todella oli itse aiheutettu. Vaikka olin kiusattu lapsena, koska olin "erilainen" Minäkin olisi kertonut miten komea tai söpö olin. Olin aina hämmentynyt. Kun sain vanhempi, olisin hämmentynyt, kun mies lähestyisi minua. "Kuka minua ?,", ajattelin. Olen minun 40s ja on edelleen ongelmia omakuvasta.

  Essee ei apua.

  Paljon rakkautta ...

 19. Voi Margaret, haluan uskoa sinua niin pahasti ... Ei noin ruma vs. kaunis, olen tullut toimeen näköinen miltä näytän ja tietyt ihmiset ottavat asian kanssa ja minulle ei anneta lentää vittu. Mutta Olisinpa uskonut kun sanotte ansaitsemme kaikki hyvät asiat elämässä. Haluan, mutta minä en.

  Ja luulen, koska mies selviytyjä, sinun täytyy jotenkin ymmärtää miksi. Miten on ahdisteltu lähtee tahra sielustasi ja miksi se tuntuu niin ylitsepääsemättömän ... Osa minusta haluaa elää, kukoistaa, olla kaunis ja häpeämättömän minua. Mutta on vihaa hirviö asuu sydämessäni, joka näyttää todella paljon kuten minä, ja hän vaatii, että en ansaitse mitään. Ei elää, ei kuolla. Edes kamala things- koska merkitsisi edelleen ansioituneille * jotain. *

  Toivon Uskon jonain päivänä, Margaret.

 20. Kokeile ottaa pitempi teräväkärkiset nenä ja kutsutaan mies ja se ei ole ainoa asia, ihmiset huomauttavat, kun he muistuttavat minua miten ruma olen. Olen 24 ja se destorying elämääni ja rasittamatta minun avioliitto.

  Mieheni sanoo Olen melko, söpö, kaunis, mutta minulla on kova aika believeing ​​hänelle aina pelko pettää minua paremman näköinen tyttöjä mutta vielä jos hän on, en voinut syyttää häntä. Tuntuu pahalta hänelle, muut kaverit ovat niin kauniita tyttöjä, mutta silti hän on juuttunut minun kanssani ..

  On vaikea tuntea melko kun yhteiskunta on hyvin selkeä näkemys siitä, mitä he sanovat on kaunis ja ei. Sinulla täytyy olla oikeus ja kehon tyyppi. Vihaan itseäni niin huono, että olen ajatellut itsemurhaa, se tekee menossa mahdotonta, minulla on kova aika puhut ihmisille julkisesti ja on mieheni tehdä sen minulle menen ulos ovesta aina etsii ikkunoissa / peilit tunne niin häpeissäni.

  Yhteiskunnassamme näyttää ovat valtavan paljon, ja varsinkin jos olet tyttö. Olen kohdellaan kuin roskaa, koska olin 5 ja vielä olen 24 minun näyttää. Haluan vain tulla kohdelluksi kuin ihmisen hyvinvoinnin ja pidä roskakoriin.

 21. Kiitos paljon tästä postitse. Olen resonoi niin paljon tämän. Kun ajattelen, kuinka paljon olen pitänyt tai edes vihannut kehoni kun olin nuorempi - tai ainakin eivät arvostaneet kuinka upea olen itse ollut! - Se tekee minut surullista ja vihainen. Mitä tuhlausta! Kuinka typerä! Kuinka traagista.

  Olen vain alkaa tulla ulos joitakin tämän nyt, lähes 50 vuotta vanha. On liian myöhäistä minulle olla onnellinen kehon minulla oli nuoruudessani, mutta voin silti alkaa rakastaa itseäni nyt paremmin, kehon minulla on nyt. (Itse olen kirjoittanut koko postauksen sen oman blogin äskettäin, http://blog.unchartedlove.com/?p=1267 )

  Olen uskomattoman iloinen, että oma teini tytär ei taistelua niin paljon kuin minä, tästä. Hän asuu edelleen kulttuurissamme, joten hän ei ole vapaa se kokonaan, mutta olen työskennellyt kovasti kulje omaa hulluutta suoraan hänelle. Ja toistaiseksi se näyttää toimivan. * Ylitys sormien *

  Kiitos, Margaret, äänesi, ja tämä kaivattua postitse. Jos en olisi jo luulit mahtava, tämä olisi jähmettynyt sitä varmasti!

 22. LOVE YOU MARGARET !!! Kiitos kirjoitan tätä !! Ja et voisi olla enemmän oikeassa :) Jumala siunatkoon sinua kaunis !!

 23. Pingback: verkkopalvelusta
 24. Hei Margaret, olen todella nauttinut mitä kirjoitit, että se antoi minulle, että "melkein repiä". Se todella kosketti minua. Olen vihata itseäni viime 7-8 vuotta, että olen ollut syöksykierteeseen. Olen tuslääkkeen käyttäjä, joka ehkä haluaa nähdä kuka olen. Ehkä sitten, ja vasta sitten voisin saada apua en luultavasti tarvitse. Jos se ei ollut perheeni olisin todellakaan ole syy olla tällä kauniilla päällä (joissakin sarkasmia). Olen 28 nyt, 29 tänä vuonna mieli tilassa ei halua siirtyä elämässäni, ehkä olen vain pelkää muutosta, ehkä olen vain vain pysty käsittelemään tietty määrä elämää ja sitten kiinni alas ... tarpeeksi minun paasaus. Aika elää loppuelämäni murtuukin

 25. Veljeni suositteli minulle ehkä pidät tämän sivuston.
  Hän oli täysin oikeassa. Tämä viesti todella teki minun päiväni.
  Et voi kuvitella kuinka paljon aikaa olin viettänyt tämän
  info! Kiitos!

 26. Olen hyvin onnekas löytää kehon myönteisiä voimavaroja varhain elämässäni. Olen 24 ja olen vilpittömästi rakastanut kehoni noin 6 kuukautta (vielä myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan) :) Kiitos kauniista sanoista ja muistutus!

 27. Voit varmasti nähdä asiantuntemus työ kirjoitat.
  Maailman toivoo enemmän intohimoinen kirjailijoita kuten te, jotka eivät uskalla sanoa, miten he uskovat. Koko ajan mennä, kun sydämesi.

 28. Koska Kiinan pääkaupungissa, Pekingissä on keskustassa
  kansallisen politiikan ja kulttuurin, ja napa
  Kiinan kansainvälistä vuorovaikutusta. Rinnalla Xian,
  Luoyang, Kaifeng, Nanjing ja Hangzhou, Beijing on yksi
  Kuusi Ancient Cities in China. Lisäksi Pekingissä oli isäntä kaupunki 2008 kesäolympialaisten.
  Jonka väkiluku on noin 17 miljoonaa ihmistä,
  Pekingin sisältää 18 piirit ja maakunnat, jotka on edelleen jaettu 273 alempi (kolmas) -tason
  hallinnollisten yksiköiden kauppala tasolla. Sijaitsee luoteeseen reunalla
  Pohjois Kiinassa Plain, Pekingin kaupungin vieressä Tianjin City, jotta
  sen kaakkoon. Landform tämän kaupungin periaatteessa putoaa pois luoteesta
  kaakkoon. Pekingin tunnettiin myös Pekingin läntisen maailman ennen
  1949. Se on yksi kuuluisa antiikin kaupungeista maailmassa.
  Yli kaksi tuhatta vuotta historiaa, Beijing City on paikka
  sotilaallinen merkitys. Se oli jatkuvasti ollut pääkaupunki
  Liao, Jin, Yuan, Ming ja Qing-dynastioiden.
  Varhaisessa-luvulle, Peking tuli kehto Kiinan uuden demokraattisen vallankumouksen.

  Toukokuun neljännen päivän liike imperialismia vastaan ​​ja feodalismin
  alkoi täällä vuonna 1919. Ja 01 lokakuu 1949, Peking tuli
  pääkaupunki Kiinasta, joka avasi uuden sivun tämän ikivanhan kaupungin.
  Beijing tarjoaa runsaasti matkailuvoimavaroista; arkkitehtuuri,
  Royal Gardens, kartanoita, tornit, temppeleitä, palatseja, ja nykyaikaisia, kuten maailmanluokan Kielletty kaupunki, Taivaan temppeli, Summer Palace ja
  Great Wall at Badaling. Tällaisen kypsä kyky vastaanottavan
  turistit, Pekingissä on ihanteellinen matkakohteen saada lisää
  idean Kiinan maana, ja lisäksi sillä kulttuurinen kokoontumispaikka taiteilijoita ja muusikoita.
  Lentoyhtiöt yhteyden Pekingiin yli 110 kaupunkia
  kotona ja ulkomailla, kun taas kaupungin ylpeilee hieno rautatie ja valtatie järjestelmä paikallisten suosiossa.
  Urban rakentaminen on tuonut uusia muutoksia Pekingiin, tuloksena ainutlaatuinen yhdistelmä muinaisen sivilisaation ja moderni metropoli.

 29. Joten laihduttaminen 5 ruokia ei syödä, jos nainen haluaa laihtua niin hän pitäisi pysyä poissa molemmilla näillä tavoilla, koska yksi
  voi aiheuttaa sivuvaikutuksia ja hän saattaa kärsiä näistä haittavaikutuksista
  vaikutuksia. Yritän tehdä joka viikko rantakautta koska nautin siitä.
  Ei ottanut Einstein selvittää, että Poosa oli käyttänyt kissa huonekalut kiivetä minun pukeutuja oli aivan puhdas!

 30. Mielestäni mitä sanoit oli hyvin kohtuullinen. Kuitenkin pitävät tätä,
  kai olit kirjoittaa tappaja post otsikko?
  Tarkoitan, en halua kertoa, miten ajaa blogiisi, mutta kai olet lisännyt otsikkoa mahdollisesti saada henkilön huomion?
  Tarkoitan Et ole ruma. Don

Jätä vastaus