Bill Hicks

Minäpä kerron teille lapsille, ei koskaan niin suuri koomikko kuin valtava Bill Hicks. Minulla oli onni saada tietää häntä, jopa avaamatta hänelle alussa urani esitystoiminnan ja elämää. Rakastin häntä ja kumarsivat häntä, ja en ollut yksin. Ystäväni osallistui hautajaisiin ja sanoi hän ei ollut koskaan nähnyt niin monia kovia aikuiset miehet itkee. Me rakastimme Bill niin paljon. Hän oli meidän mentori ja ystävämme.

Muistan hänet kaikkein selvimmin komedia päivä San Franciscossa. Tämä olisi voinut olla 1990 tai ennen tai myöhemmin. Vuotta sulautua itsensä ja taita takaisin itselleen ja en muista mikä tapahtui ensimmäinen tai viimeinen, mutta muistan kaiken. Bill tuli majaan, jossa määritellään musta vaate laukku, jossa on useita tunnisteita, jollaisia ​​taittuu miehen puku puoli. Hän katsoi minua ystävällisesti, niin kuin hän aina teki, koska olin silloin tyttöystävä Houston koominen, todella hyvä ol 'poika, ja niin teknisesti olin perheen, kuten Texans ovat voimakkaasti familiaalinen ja esi ja tyttären ja kaikki.

Bill oli Houston, koska hän oli New Yorkissa ja myös Lontoossa. Bill oli maailman. Hän totesi hänen silmänsä minuun, makeus hänen kasvonsa hieman kuplii yli ja pyysi minua ja elämääni ja hänellä oli verinen postin työntekijän korkki hänen komea pää ja tunsin erityistä ja kuin nainen, vaikka olin vielä vain tyttö ja tunsin elossa ja tärkeä, ja kuten kaikki olisin halunnut tapahtua oli tapahtumassa, ja tämä oli hyvä. Olen jahdannut että tunne siitä lähtien, olemisen nuori ja elämäsi unrolling kuten lentävä matto edessä ja kaiken olemassa on tulevaisuus ja kirkkautta se sattuu katsomaan.

Bill oli meidän Jeesuksen. Sitähän Muistan Brett Butler sanoo: "Bill, hyvin hän vain halusi olla Jeesus." Aidoin lausunto siitä, että oli kuva, että Bill olisi halunnut välittää ja mitä me kaikki kamppailee sarjakuvat tarvitaan olemassa, messias. Bill oli meidän Herramme ja ajattelen häntä vielä tällä tavalla, ja luulen, että monet tekevät. Kaikki me, jotka rakasti häntä tekemään.

2 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Siellä oli enemmän Brett Butler lainaus kuitenkin. Jotain pitkin linjaa "Bill halusi olla Jeesus, mutta hän juuttui osassa, jossa hän oli potkiminen rahanlainaajien ulos temppelistä".

    RIP Bill, olet jäänyt niin paljon.

  2. vielä yksi suosikkini koomikoita kaiken aikaa. Minä kasvoin kuunnellen George Carlin, mutta tuotiin Bill Hicks pian hänen kuolemansa jälkeen. kun olen kuullut, että George Carlin luuli yksi suurimmista vähemmän tunnettuja (tuolloin) koomikot hän oli koskaan nähnyt, tiesin, että Bill otettiin meiltä aivan liian pian. Kiitos tästä postitse hän oli jumala todellakin.

Jätä vastaus