Emmy nimitysvaliokunnan!

Margaret Cho on ehdolla Primetime Emmy OUTSTANDING VIERASKIRJA näyttelijä komediasarja pelaamiseen Kim Jong Ilin 30 Rock .

Margaret:

Olen niin innoissani on ehdolla Emmy, erityisesti 30 Rock, joka on uskomaton näyttely ja myös pelaamiseen häiriintynyt ja kuolleen maailman diktaattori, joka on jaettu pieni maa minun alkuperää kahdessa. Se on paras osa. Luulen, että se, mitä olin kutsua rautaesiripun ironiaa.

UPDATE 7/20: Lue Margaret blogi "Emmy nimitysvaliokunnan !!!" TÄÄLLÄ .

KATSO VIDEO TÄSTÄ !


4 Comments. Lisää sekoittaa ...

  1. Margaret, Onnittelut Emmy-ehdokkuuden !! Jätkä, olet tekemässä niin tärkeää työtä. Voit innostaa minua niin paljon ja teet minut haluamaan vie sinut Chick-olon GAY suudelma päivämäärä! Mwah! XOXO

    Olen nimittää Margaret Cho presidentti !!

Jätä vastaus