Väsynyt

Saan väsynyt joskus, varhaisen päivystysajat työtä ja pitkiä matkoja, jotka voidaan mitata lentojen asemia. On parempi, jos en aja, koska minulla on ollut silmäni auki niin kauan, että violetti värikkäiden läikkiä näy näköyhteyttä. Violetti luo entistä enemmän kuolleita kulmia, esto pois koko ajoneuvoja, iso kuorma kierteinen minun kaistaa yhtäkkiä näkymätön.

Kun saan tällä tavalla, niin olen liian väsynyt nukkumaan, ja silloin maaginen todella tapahtuu. Silmäni on pysyvästi punainen ja annan tukeni Permanent Midnight sisällä, sisäinen kello silmiinpistävää 12 jatkuvassa beat. Meikki tarvitaan kunkin erityisesti työpaikkojen saa kerroksittain itsensä päälle tahmea laikkuja. Tunnen alapuolen luokan ikäisen pöydälle, takana paikka vanha teatteri, peitetty jälkiä vanhan purukumin ja kuivui sooda.

Violetti kolmiot nostaa silmäni, kuin jos he yrittävät kohta minut sänkyyn jonnekin. Kasvoni on kipeä ja kosketus, kaulaani on jäykkä ja halkeamia, kun minä käännän pääni. Juon kaiken veden voin pitää, mutta se ei tee muuta kuin tehdä minulle aina tarvitse juosta vessaan.

Hallusinaatiot seurata tätä valtion ikuisen valveillaolon, ja jos olen jonkun toisen kanssa, joka on myös väsynyt, kilpailemme Folie a'deux - yhteinen hulluutta. Kerran kun on huonosti suunniteltu road trip toisen koominen, ajoimme koko yön interstates mitään, mutta hapan rekkabaari kahvia pitää meistä. Se oli ollut monta päivää ilman unta ja kun lensi kuorma meidän tiellä, me molemmat todistaneet valkoiset hevoset Kaistanvaihtotilanteessa edessämme, ja tätä me sanoimme vain

"Näitkö?"

"Kyllä."

"Ehkä meidän pitäisi mennä nukkumaan."

4 Comments. Lisää Mix ...

 1. Olen samaa mieltä. Matkustaminen 120, 000 + km vuodessa, ajaminen on haitta laskeutumisen jälkeen. Flipping aikavyöhykkeet, punaiset silmät jne. Voit kuvattu Itır purrrrfectly.

 2. Halusin vain sanoa, että olen lukenut bio ja paljon tepsi minulle. Olin hylkiö, ujo, ole varma, kiusattu tyttö, joka sai sen koulussa ja kotona. Minäkin vihasin lapsuuteni ja nyt 40 (OMG! tuota sanaa!) Voisinpa luo se uudelleen. Mutta en voi. Joten sen sijaan olen vihdoin mukava being me (ja kaivaa sitä) ja on yhteensä asshat Twitterissä tehdä toiset nauramaan :) Kyllä, komedia on ihana pistorasiaan. Ja rakkaus tats.

  Joka tapauksessa, olen ollut pitkään päälle ja pois tuuletin. Olen iloinen, tulin takaisin.

 3. Koska yövuorossa työntekijä vuosia tiedän mitä tarkoitat! Kunnia Sinulle ja ystäväsi ei kaatuu auton nähdessään hevosia. Ensimmäistä kertaa olen hallusinaatioita unen puutteesta olen melkein tappanut itseni ajattelu oli puu tie. Pyydä kilpirauhasen tarkastetaan, jos sinulla on `nt tapahtumat rakas. Tämäntyyppiset elämäntapoihin tekee numeroitu!
  Paljon rakkautta ...

 4. Oh my god, Kuvittelin vain yksi kaula rasahduksia! Se on jatkunut jo kuukausia, ja joka kerta se tapahtuu sydämeni alkaa hakata.

  Aloin tarkkailet muutama vuosi sitten lapsuudestani kaivannaisteollisuuden orthontia, missä he vetivät neljä täydellisesti hyvät hampaat ja työnsi minun koko suun korjata harmiton overbite. Se antoi minulle uniapnea; jos nukahdan selässäni, kurkkuni periaatteessa romahtaa, en kuorsaa äänekkäästi ja herätä.

  Joten kun aloin tarkkailet siitä, minun leuka ja kaula on mennyt jäykkä ylitöitä, ja kaulaani on halkeilua.

  Olet opettanut minulle oppitunnin. Katson tv ja ajatella "ne julkkikset eivät ole minun ongelmia" ja nyt täällä puhumme teidän jäykkä niska. Se ei saa minua tuntemaan yhtään paremmin, saa minut ymmärtämään, olemme kaikki enemmän tai vähemmän samassa veneessä kuin ihmisillä.

  Toivotan orthodontists oli jättänyt minut yksin, kun olin lapsi. Tänään, olisin söpö overbite, ja minä "D voi nukkua kuin vauva selässäni.

Jätä vastaus