Paris lääketieteen museo

Pariisissa, siellä on vähän piilossa museon , ei kuuluisa oikeastaan, mutta upea ja erityinen kaikki samaa. Se hiljaa näyttää sen esineitä ilman dosentin tai kuulokkeita, selittää näyttely jokaiselle kävijälle, kun he kulkevat läpi.

Ei ole fanfaari, ei suuria mainostauluja edistää sen olemassaolon, ei vieraiden kirjoja allekirjoittaa ja ehdottomasti ei vieraskirjan allekirjoittamaan lähtiessä. Ei ole mitään kun saat loppuun. Vain ovi ulos, ja kun olet valmis, haluat vain päästä pois, ainakin halusin, ja se on alle 0 astetta ulkona.

En tiedä nimeä paikka, mutta se sijaitsee kiireinen lääketieteellisen koulun jokseenkin lähellä Serge Gainsbourg vanha talo, lähellä, että voimakas, emotionaalinen jossa todella hieno kenkä kaupat ovat. Tiedän vain Pariisissa, missä kenkä ja juuston paikat ovat. Tässä naapurustossa ei ole niin paljon juustoa kuin se on kengät. Jotkut kengät saavat sinut itkemään, ja hinnat tekevät kävelet pois, joten se on melko turvallinen tästä syystä.

Lääketieteellinen Museo on avoinna vierailijoille, mutta sinun täytyy tietää, että halua mennä sinne. Se on ilmaista, uskon, tai he eivät veloita mitään, päivä mennä. Ei ollut muita vierailijoita ja hiljainen salit täynnä erikokoisia ihmisiä purkit, hiljaa kuolemassa, heidän ahdinkonsa, sairaudet, tapaturmat, haavat - mitä he olivat elämässä, joka sai heidät tänne ikuistettu formaldehydiä. Monet purkit näytti ne täytyi täydentää, koska he olivat minimaalisia vuotoja, aiemmin näkymätön ilma varastaa alkion nestettä jokaisen leijaili ikuisuuden.

Paljon ja paljon vauvoja - yhdistyivät kaksoset, mutta myös paljon muuta - syntymät että ei olisi koskaan ollutkaan tai sitten tapahtui nopeasti tai hitaasti LED on sijoitettu tässä paikassa, koska jos ne säilyivät keltaisena.

Sekä todellisia ihmisiä, siellä oli paljon vahaa ihmisiä, vanhoja malleja runtelema kasvoja, ja näkisitte kipu heidän silmissään, jopa sata vuotta myöhemmin, kuin jos vaha otti vaikutelma, että liian.

3 kommentit. Lisää Mix ...

  1. Haluan nähdä, että näyttely on kuolleita ihmisiä eri asennoissa, ja ne viipaloidaan auki ja shit..some muka on jumalattoman suuria kasvaimia ja vauvojen vatsa ...

Jätä vastaus