Nenäsumute

Se voi olla itsestään selvää, mutta en voi hengittää nenän kautta, että hyvin. En ole koskaan voinut. Muistan lapsena ja korealaiset naiset sanoivat äidilleni ", hän olisi aika jos nenäänsä olisi vain lopettaa käynnissä ..."

Se on niin outoa, mitä tarttuu päähäsi ikuisesti. Niin paljon en muista, mutta näitä pieniä katkelmia muistin juuttua sinne ja tiedän otan ne minun hautaan. Tätä olen aina yrittänyt kätkeä minun allergisia taipumuksia kaikilta, jottei se pilata minun kauneutta entisestään. Olen vilpittömästi unashamed minun turhuutta.

Haluan nenäni lakkaa toimimasta. Haluan hallita omaa limakalvoja. Tätä mieltä on johtanut minut kohtalo, missä olen nyt, orja - nenäsumutetta. Olen ollut hyvä jo vuosia, eikä luottaa lääkkeiden oikeastaan ​​vain pahentaa asiaa. Neti ruukut ja suolaliuoksia täynnä minun päiväni, ilmanpuhdistimet - ei vain yksi, vaan kaksi suunnataan suoraan naamaani - käynnissä koko yön. Tein jooga ja anna kasvoni kehtoa keinuttaa istuimesta kuin contraptions että pistemäinen hieronta pöydät. Kasvoni olisivat valua vuodenaikojen ja olin iloinen antaa luonnon kulkea omaa rataansa kanssa nenäni. Nenän kohtalo ei ollut minun käsissäni.

Halusin valvonta, ja ajattelin Afrin antaisi sen minulle, ja se toimi jonkin aikaa, mutta nyt en voi tehdä ilman sitä. Se alkoi toden teolla Lontoossa, jossa olen katkesivat apteekkiin ja pyysi pullon tiskin takana. Sittemmin olen käyttänyt sitä joka päivä, niin sieraimiin, onko minun tarvitse sitä tai ei. Se on hullua, ja se sattuu, ja minun täytyy saada pois, mutta on siellä rehab siitä? Kuinka tyhmä - kun ihmiset ovat vakavia ongelmia huumeiden, alkoholin, rahapelit, ruoka - riippuvuus on tuhoisa ja julma ja pelaa epäreilusti meille kaikille, mutta minun Jones, minun apina selässäni - se on niin tyhmä - miten voisin mennä hoitoon jotain typerää? Nenäsumute. Olen addikti. Haluan kuiva nenä. Haluan hengittää sen läpi. Se maksaa minulle noin 3,00 dollaria kuukaudessa. Se on niin ontuva, mutta se on edelleen kipua, eikö?

11 kommenttia. Lisää sekoittaa ...

 1. Olen kuullut tämän todella on tapahtunut muille tämän tuotteen kanssa ... kalvot tulehtuvat ja sen hävinnyt taistelun. DRS. ovat asettaneet ihmiset steroideja torjumaan tätä taistelua aikaa ..
  en neti potti 3 x n päivän luontaistuotemyymälän suolaliuosta tuote / (ei hyvin vettä) ... kesti pitkään, mutta lopulta se toimi minulle

 2. Margaret et ole yksin sinun loputon, harmittaa, nasaly taistelu! Olen suuri fani Ksylitoli Xlear Sinus nenäsumute ja akupunktio auttaa minua ton, sekä kiinalaisten yrttien.
  Olisi parempi ei tarvitse edes käsitellä kaiken ja hengittää vapaasti, mutta se merkitsisi yksi vähemmän mahtava blogi! Suihkuta !!

 3. Voi ei! En voi oikeastaan ​​hengittää nenän kautta, se on kauheaa! Kokeile Breathe Right nauhat. Vannon niitä, varsinkin öisin, mutta edes huono viikonloppuisin, erityisesti aikana allergia kausi!

 4. Että tavaraa on koukuttava. Äitini aikoinaan Dristan pulloja täytetyt kaikkialla kodissamme. Hän oli Dristan junky!

 5. Afrin ei ole sama kuin säännöllinen nenäsuihke (rx) !!! Se pahentaa asioita! Se aiheuttaa sinun Nosal kohtia turvota enemmän reaktio ja sitten juuttunut Afrin joten voit hengittää !! Olen vain käyttänyt sitä pari kertaa kuukaudessa ja nyt se on niin huono, että en vastaa mihinkään rx nenäsuihkeet tai allergia lääkkeet ja me keskustelemme leikkaus tuo turvotus alas !!

 6. Tunnen sinut, MC!

  Allergiat vaivaavat minuakin, mutta ei vakavuutta kuvaat. Käytin tarvitse kuljettaa kudoksiin minua kaikkialle tai riskin pyyhkimällä nenäni kuin kissa. Että vaikka nippuihin enemmän huivit ja neuleet kuin kukaan ympärilläni.

  Juominen tippa 1: 1 oreganoa öljyä päivässä ja ammunta suolaliuoksella nenässäni parin päivän välein on poistanut sniffles minulle.
  Olen jäänyt mitä ystäväni ja ystäville on nimeltään "kiva kuorsata" -A hieman turvonnut nenäkäytävä kuultavissa vain hiljaa studioissa ja makuuhuoneissa. Mikään kuten jatkuva nuha ennen. Def enää nuha!
  Työskennellyt minun viheltäen nenä päivittäin laukausta nyt.

  Kiitos kuunteluun, "Dr. Cho & Co. "!
  Paljon rakkautta ja vallankumousta.

 7. Minulla on myös sinus ongelmia ... he ajoivat minut hulluksi kunnes löysin Claritin Sinus 24 tunnin ... Otan sitä päivittäin ja nyt vain vuotavasta nenästä lokakuussa mikä on kun Melaleuca puut ovat kukassa täällä Floridassa ... mutta ainakin se on vasta sitten! :)

 8. Margaret
  Se on kuin lukeminen oma tarinansa. Nenäsuihkeet ovat kuin vakavia drugs- olet koukussa hetken.
  He tilapäisesti ruuhkautumisongelman nenän ja sitten limakalvo saa hirveän turvoksissa, jos lopetat ne. Todellinen ongelma on, että ne myös tuhoavat limakalvojen joten se saa herkemmin verenvuotoja. Ensimmäinen all huolehtia kosteuden talosi ja erityisesti makuuhuoneessa. Ostaa ilmankostutin (ultraääni ovat parhaita, koska ne kuluttavat vähemmän energiaa). Jos et ole kotona ja ei ole ilmankostutin ainakin laittaa kostea pyyhe lämmittimen. No, ei sähkölämmitin tietysti !!!!
  Numero kaksi- kosteuttaa mucosa- ostaa nenän suolaliuoksella spray ja käyttää sitä niin usein kuin on tarpeen. Numero kolmen käyttää joitakin neutraaleja voidetta suojata limakalvoja kuivaus- laittaa herneen kokoinen määrä voidetta molempiin sieraimiin. Niiden pitäisi neuvoa sinua apteekki mikä on paras merkki tähän tarkoitukseen, puhdasta parafiinia voidetta pitäisi olla ok tai yksi A-vitamiinin
  Ja viimeinen ja kaikkein difficult- lopeta Afrin-tyypin nenäsuihkeet. Tiedän, kuinka vaikeaa se on, sinulla on muutamia unettomia öitä mutta sitten päivä huomaat, että riippuvuus on mennyt. Tiedät, mikä toimii parhaiten? Hävitä Afrin pullon juuri nyt. Ei roskakoriin, koska sinulla herää keskellä yötä ja saat sen takaisin bin. Vain päästä siitä eroon ja älä osta uusi. Minun piti mennä läpi tätä, kun tajusin, miten riippuvaisiksi nenätippoina olin. Ja ihmiset ajattelevat, että kannabis on vaarallista!
  BTW tiesitkö, että jotkut terapeutit syyttää lasten hyväksikäyttöä myöhempää allergioita? He sanovat, että immuunijärjestelmä saa sekoittaa kun lapsi on väärin niitä, jotka pitäisi antaa heille turvallisuuden ja alkaa hyökkää kaiken ympärillä vastauksena. No, en tiedä mitään minusta väärinkäytetään lapsuudessani, mutta kuka tietää ....
  Olen MD, joten jos sinulla on kysyttävää rohkeasti minulle sähköpostia.
  Noh .. haleja hyvin luminen Lodz Puolassa (odotit on faneja niin pitkälle? :)

 9. mennä vegaani. Minulla oli sama ongelma, ja sitten menin vegaani. kaikki meni pois 6 kuukauden kuluessa. U cld luultavasti vielä syödä lihaa vain pysyä poissa juttuja kaikkien hormonien se. mutta leikkaa meijeri kokonaan. olet mahtava muuten.

 10. Rakas Margaret, Olet niin oikeassa! Sinuiitti on todellinen ongelma ja ns ratkaisut ovat erittäin addiktoiva. Olen kärsinyt vuosia, sinuksen polyypit poistetaan, että palasi myöhemmin ja silti voinut hengittää. Otin Sudafed päivällä, Benedrl yöllä, kuten olin päälliset ja muunkinlaisia. Sitten se kaikki vaikuttaa minun verenpaineeseen ja pyörryin ja laskeutui minun etuhampaat, ja olen hammaslääkäri. Se oli minun herätys lopettaa kaiken. Muut kommentit ovat oikein. Sinulta onneton muutaman päivän, viettää sitä meressä puhdasta ilmaa, mutta lopettaa kaiken. Työ tehostaa immuunijärjestelmän vitamiineja ja inkivääri / sitruuna teetä. Ja karsimaan makeisia / hiilihydraatteja, he myös mikrossa immuunijärjestelmää. Onnea! Rakastan työsi!

 11. Margaret: ei-riippuvuutta nenäsuihkeet ihmisille, joilla heinänuha on ollut saatavilla jo vuosia. Sitä kutsutaan flunisolidi. Saat sen lääkäriltäsi. Se toimii todella hyvin, mutta kestää viikon tai kaksi potkia. Flunisolid on kortikosteroidi, mutta se ei ole sama kuin hankala ja joskus vaarallinen steroideja, että ihmiset joskus vakavia terveysongelmia. Olen käyttänyt Flunisolid yli vuosikymmenen ajan ja ei ole ollut mitään huonoja vaikutuksia; se ei todellakaan ole tuhota minun limakalvoja.

  Että Afrin tavaraa on paska. Olen lopettanut sen käytön kauan sitten. Luultavasti täytyy käydä läpi joitakin onneton "kylmä kalkkuna" useita viikkoja, jos lopetat sen. Mutta se tulee olemaan sen arvoista, jos voit vaihtaa Flunisolid.

  Jean

Jätä vastaus