Tarjouksen moottoripyörän selkään!

I lahjoitti eräs moottoripyörien National Association suojella lapsia ja hinnoittelu tapahtuu nyt!

Tämä 2012 Suzuki LS650 Savage ollaan huutokaupattiin hyötyä National Association suojella lapsia , kansallinen jäsenjärjestö, joka kehittää ohjelmia, jotka lasten suojelemiseksi fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta. Heidän uusin ohjelma, HERO Child-Rescue Corps, junat sotilaallinen sankareita hyödyntää teknologiaa tunnistaa ja pelastus lapsen raiskauksen ja hyväksikäytön. Lue lisää täältä.

se on tähtiä moottoripyörä

Kun koomikko ja näyttelijä Margaret Cho päätti hän tarvitsi päästä eroon yksi hänen moottoripyörät, hän teki sen tavalla, joka toi hänelle otsikko "pyhimys Outsiders": hän lahjoitti sen National Association lasten suojelemiseksi.

Lahjoituksen "välittäjänä" toisen koomikko / näyttelijä, Alison Arngrim , joka ansaitsi tittelin "Prairie Bitch", mutta vain siksi, ansiokkaasta toimivasta "Pieni talo preerialla." Alison on ollut hallituksen National Association suojella lapsia alusta lähtien, ja se tunnetaan suorapuheinen puolestapuhuja sekä lastensuojelun ja myös hiv / aids-tietoisuutta ja hoitoa.

Alison sanoi, "Hei, nyt allekirjoittaa pyörä." Ja niin hän teki. Ja sitten sai hänen ystävänsä mukana.

Lue lisää ja tarjous TÄSTÄ!

Safari

Jätä vastaus