RIP Drake Sather

We waren allemaal in liefde met u op een of ander moment en het heeft geen indruk op je, denk ik, maar wie kon weten, wat er in dat mooie hoofd van je?

Ik heb u nooit gekend, maar we standup strips zijn als agenten. Toen een van ons naar beneden gaat , gaan we allemaal naar beneden. Zeker, we zullen uitlachen, vertel slechte grappen over, het opzetten van een Standup Comedy Suicide Pool, maar van binnen weten we dat we zouden de volgende zijn. Dan zullen we het geheim, rustig, weent bij het verlies van een andere een van ons, want in zekere zin zijn we allemaal een stam, een soort krankzinnige geheime natie, onze eigen speciale merk van idiot savants.

Wij, de fucked up vreemdelingen, met dat rare gift, angstaanjagend soms een vloek, van de mogelijkheid om andere mensen aan het lachen, zodat ze altijd aannemen dat u een gelukkig mens, dat je het allemaal gaande is, dat je het allemaal , je hebt je spullen bij elkaar en het is allemaal goed, het is allemaal goed. Maar weet je, mensen zoals wij, wij niet het samen hebben - niet in het minst, en niemand weet. Niemand wil weten. Niemand wil weten hoe erg het is hier, in dit hoofd, in dit lichaam, en ze willen gewoon de grappige kerel terug, dat is wat het publiek betaalt voor, en dat is wat zij, nacht na nacht, jaar zal krijgen na jaar. En dat is gevaarlijk. Die stomme mythologie van de tranen van de clown is echt geen mythe. Het is een paar harde, cement blok schoenen van waarheid die ons zullen verdrinken als we onszelf niet te kijken, houden onze neus schoon, bekijk onze ruggen, onszelf te beschermen tegen onszelf.

Wat is er gebeurd? Je had alles, voor zover ik kon zien, en dan heb je niets gehad, maar wie dan wel kunnen weten wat er in iemands geest, en vooral een die zo goed gewerkt als die van jou deed. Je was zo grappig. Mijn vriend was erg jong, en je hield voor een tijd, misschien twintig of zo jaar geleden, en ze je nog steeds houdt, en wij zeiden een gebed vandaag voor u, brandde een kaars, nagedacht over de blauwe overhemd je droeg, de afgematte blik op je gezicht, het haar zo donker dat hij een black-out alle reden voor de jonge meisjes die om je heen druk, bij je zijn. Uw vreemde manier van spreken, langzaam, methodisch, sarcastisch, en dan gewoon echt perfect, want je zag er zo perfect. Alles wat je deed leek zo perfect. Maar je jezelf toch gedood.

Het spijt me Drake. Ik hou van je, maar ik heb je niet weet. Je was zo fucking grappig. Ik ben triest om te zien gaan. Wat dat was, dat maakte je jezelf eruit te halen, kan ik alleen maar hopen dat het nu beter, en dat de hemel is mooi, en dat je in het gezelschap van strips die je leuk vond, en dat alles goed is. Dat het echt allemaal goed, het is nu allemaal goed. Goedenacht. Dank u en goede nacht.

11 Opmerkingen. In The Mix ...

 1. Margaret,
  Ik gedateerd Drake direct na dating Chris Isaak (ik weet dat je volledige sub sandwich lijn over Chris was perfect.)
  Ik was er met Drake vlak voordat Letterman vroeg hem op - hij ging (drie keer () in alle?) - En sprak hem in een aantal goede lijnen ... Ik weet niet of hij ooit wel een beetje we samen schreven. Herinner me nog en het was erg grappig. De man was erg verdrietig binnen dus ik begrijp deze zelfmoord.
  Ik verplaatste hem van een vreemde crackhouse omgeving op pagina St. (hij niet hebben gegeten en joggen was zijn vice op het moment) om leuke plek van een vriend op Oak St. Zij is degene die me belde over zijn dood eeuwen geleden.
  Ik was niet Lotion - hij had die grappen eerder geschreven - maar we lachten over dingen die eindigde in Zoolander.
  Hoe dan ook, ik heb genoten van wat je schreef. Ik begrijp Tears of a Clown.
  Janet Parker

 2. Ik een kind in mijn laatste jaar van de middelbare school mijn ouders waren gescheiden was, had mijn girlfreind me net gedumpt, en ik moest het laatste jaar te herhalen, terwijl al mijn vriendjes naar de universiteit ging. Ik was erg depressief en was klaar om mijn eigen leven te nemen. Ik hield het pistool tegen mijn hoofd en ik zet de tv tot heel hard aan het geluid van het pistool luckilly masker voor mij was het Letterman en Drake deed zijn beetje over de man die wilde zijn badkamer te gebruiken omdat hij diariah had. Onnodig te zeggen dat ik lachte zo hard dat ik huilde, en het voelde zo goed om te lachen dat hard.I dacht bij mezelf: als deze man kon maken het gevoel dat dit goed op een dergelijk laag punt dan misschien zelfmoord was niet de answer.the moraal van dit langdradig verhaal is dat Drake Sather mijn leven gered met zijn genialiteit en nooit nieuwe IT. Ik wou alleen dat ik de gunst zou zijn teruggekeerd. Dank je Drake Sather.

 3. Shit, dit was mijn favoriet grappig, veruit ........ en ik ben gewoon te vinden over zijn dood, 5 jaar later! Ik ben nog steeds rouw Hicks, Kinison en Hedberg ......... maar dit heeft me helemaal gevoelloos! Ik zou willen dat je echt de gunst, Russ zijn teruggekeerd.

 4. Ik zag Drake de show terug in de late jaren 80. Van alle komieken die ik heb gezien sinds die tijd, Drake's was de enige naam die ik me herinnerde. Zijn humor echt zitten met mij en ik herinner me nog een aantal van zijn grappen uit de nacht dat ik hem zag.

 5. Hi Margaret -

  Ik zag Drake op een Comedy Night in een taverne in West Seattle, Washington, genaamd TR Garrity's ergens rond 1987 of zo.

  Het was rond de tijd dat hij verscheen voor het eerst op de lokale televisie op de vroegere vorm van "Bijna te leven" on King TV.

  De lijn die die avond opviel was toen hij zei: "Mijn vriendin denkt dat ik niet haar privacy te respecteren. Nou, dat is wat ze schreef in haar dagboek, hoe dan ook. "

  Great stuff.

  Mis hem.

  - Mark Neuman

 6. Pingback: snoep winkel
 7. Toon wat klasse ... er is geen noodzaak om obscene, vulgaire woorden te gebruiken om uw punt te maken. De ware kenmerk van een grote, getalenteerde schrijver is om dergelijke woorden te vermijden om punten te benadrukken.

 8. Pingback: HipHop
 9. Ik keek "Hof van de Mensen" (met rechter Wapner) een namiddag en Drake verscheen als een aanklager klaagt zijn vrouw / ex-vrouw voor iets, ik weet niet meer wat, misschien met betrekking tot hun kinderen; Ik herinner me dat hij kwam als bitter. Hij maakte de punt van het vermelden dat ze een stripper was.

Laat een reactie achter