Breek een Been

Ik ontmoette Kate Gosselin de andere nacht en ze mooi met haar nieuwe haar was. Het is blond en lang en plat gestreken. Ik vond de andere haar ook, maar ze is erg glamoureus deze dagen. Ze vroeg me hoe ik zal omgaan met de kritiek die ik zou kunnen krijgen van het zijn op "Dancing With The Stars" en ik zei: "Ik weet niet schelen!" En ik echt niet. Waarom doet iemand schelen wat iemand zegt over hen? En ook over de vraag of je niet kan dansen, of, als je niet bekend zijn met een danser te zijn? Vooral wanneer het de mensen die niet weten jij en weet niet wat je over? Iedereen die mij kent weet dat ik niet een ballroom danser en zou waarschijnlijk beter af op "Dancing With The Whores ', dat is een spin off van de piloot van gisteren te zijn voor" Dancing With The Stoners. "

Ik vertelde Kate dat ze niet naar de gemene dingen mensen zeggen over haar moet luisteren en ze zei dat ze niet zou doen. Dat maakte haar glimlach veel, dat vind ik leuk. Ze heeft een mooie glimlach, dat is een speciale geheim. Ik weet niet veel over haar, behalve dat ze lijkt op een zacht gesproken dame met veel kinderen en een Aziatische Aangrenzend ex-echtgenoot te zijn. Ze zegt ook dat ze was niet een goede danser, maar ik denk dat als iemand kan krijgen door middel van een moment van de "Dancing With The Stars" ervaring - ze hebben om wat ritme ergens hebben. Ze viel niet - die ik al meerdere malen gedaan hebben !! Ik voel me net als ik val een bos nu, ik zal niet later vallen. Het is net als je een slechte repetitie heb je een geweldige prestatie !! Dat is hoe het is in mijn ervaring. Je moet altijd schieten om een ​​verschrikkelijke repetitie hebben, zodat de show schijnt. Het is net zoiets als de 'break a leg' ding. Je wilt niet om daadwerkelijk breek een been, maar je wilt 'een been breekt.' Deze hele zaak is zo anders dan alles wat ik heb gedaan, en ik kijk uit naar het brengen van mijn stripper moves aan het, evenals busting mijn bulten.

De paparazzi lijken te geven vreemd over mij vandaag, maar ik denk dat het is omdat niemand anders is in de dansstudio repeteren zo vroeg als ik er ben en ze zich vervelen. Ze vroegen me, een soort van in een shitty manier, als ik iets aan het leren was - zoals in "hoe te dansen" en ik zei "ja" alle vertrouwen in en dan meteen struikelde op een parkeerplaats divider. Het was echt stom. Ik voel me slecht voor hen, want het is warm in die echte 'Hollywood beton en asfalt' manier en echt plassen ruiken in de steeg ze wachten in en ik hoop dat ze genoeg water drinken. Dat heeft te zuigen - wachten in diepe Hollywood om foto's te maken van mensen. Ik zou niet willen om het te doen, net zoals ik denk niet dat iemand binnen wil komen en doen abs met mij!

Ik kan niet wachten om te vragen de situatie als ik een granaat of een landmijn. Ik hoop dat de rest van de Jersey Shore cast komt en gejuich hem op, want ik heb een oogje op Snooki. Ik denk dat ze lijkt precies op Elizabeth Taylor van Cleopatra - echt prachtig.

11 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Ik begon te springen op en neer en squeeling alsof ik een winnende spelshow deelnemer toen ik erachter kwam dat je op het volgende seizoen van DWTS. Ik ben zo blij dat je hebt gekoppeld aan Louis en Ik stem mijn kleine hart uit voor jullie!

  Laten we nu eens beginnen met een Betty White stijl Facebook beweging om je een gast plek op GLEE! Wanneer dat gebeurt, mijn vrolijke hersenen gewoon zou exploderen uit mijn hoofd ...

  ... GURL ... !!

 2. U dient uit te gaan naar de paparazzi met een bos van flessen water en ze uitdelen, hen eraan te herinneren om gehydrateerd te blijven. Gewoon om een ​​liefje te zijn. :)

 3. Hallo Margaret,

  Ik hoop dat je goed bezig bent. Ik weet dat je bent. Ik stem voor u als altijd. Ik hou van je nieuwe album en alle handtekeningen dat u mij hebt gezegend. Ik lees altijd wat je te zeggen hebt en ik denk dat het is hilarisch.

  Ik vond het raar hoe zij u bekend gemaakt op DWTS. Ze zeiden: "meest schandalige Comedian Amerika's, gesneden." Hoe bitchy lol.
  Ik hoop dat je het helemaal door het einde. Ik moet nog tot ziens in persoon, maar ik ben een groot voorstander van je. Ik heb je gevolgd voor een tijdje.
  Ik hou van dat je opstaat voor de homoseksuele gemeenschap.
  Ik heb je voor altijd verafgood. Ik was blij om de pre-order te krijgen.

  Bedankt voor het lezen (Als je dat doet),
  Jeffrey Goldade
  <U go girl !!! Go Go Go !!! Krijg Snooki hunny !!!

 4. U zult het licht van de show! Het omarmen van "The Situation", het spelen van de pers, en het krijgen van een goede lach in 'de rode kamer. "Jij bent de reden dat ik niet kan wachten om naar te kijken.

  11.5.10 in NYC ook !!

  Gaan ze toestaan ​​dat uw "inkt" te zien?

 5. Ik soort van kijken deze show met mijn vinger op de knop snel vooruit, maar ik ben super blij om je te zien. Ik zag je staan ​​op mijn college waarschijnlijk 18 jaar geleden (ik vermoed dat we ongeveer dezelfde leeftijd), en ik heb een grote fan sinds die tijd. Jij bent een van de weinige mensen die ik zou eigenlijk de moeite om te stemmen voor. Laat ze niet te maken krijg je die vervelende nep spray tan!

 6. Lieve Margaret,
  Kunt u rock een poef in ur hurr de episode die Snooki komt op? Het zou veel voor me betekenen (en Snooks). Het zal ook zorgen dat u meer aërodynamische. Ja? Awesome!

 7. Ik hou van de manier waarop u zich zorgen over de paparazzi verblijf gehydrateerd. Ik heb ook een vreemde aantrekkingskracht op Snookie. Maar nogmaals ik hoop dat soort krijgt ze opnieuw gearresteerd omdat het leuk om rond te gaan schreeuwen \ gratis Snookie zou zijn! \

  Ik kijk nooit talentenjacht-type shows, maar ik zou een uitzondering maken door jou.

 8. Pingback: xe oto chevrolet

Geef een reactie