Ik houd van Louis!

Ik heb de beste partner op " Dancing with the Stars "- Louis van Amstel ! Hij is een ongelooflijke danser - een wereldkampioen vele malen, hij is prachtig, hij is hilarisch grappig, hij is een groot leraar, hij homo is (wat ik love love love love love love - meisje - hij is FAMILIE)! Ik kon niet vragen om een ​​beter persoon te koppelen. En wat is echt cool is hij een fan van mij ook!

Wij zijn dagelijks repeteren voor uren, en ik ben zo gelukkig, omdat hij legt dingen zo goed, hij maakt het leuk, hij maakt me echt zweten en ik ben liefdevol elke seconde van het. Zijn lichaam is zo perfect. De manier waarop hij beweegt is echt inspirerend. En hij helpt me te verplaatsen! Ik wou dat ik kon laten zien van de kleine routines hij heeft mij geleerd nu - want ik kan niet geloven dat ik ze doe mezelf. Zelfs twee stappen samen voelt als een wonder voor mij. Als we in sync en dansen samen, het voelt alsof we vliegen. Ik heb nog nooit gevoeld sierlijk of elegant, maar onder Louis 'strikte leer ik het gevoel dat mijn lichaam is aan het veranderen, zelfs al na een paar dagen. Mijn lichaam begint te lijken alsof het weet waar te gaan. We beginnen om momentum op te bouwen - er iets gebeurt. In eerste instantie kon ik het niet doen, ik zou het niet doen, ik zou het niet doen, en dan opeens, ik kan. Hij herhaalt de beweging totdat het onder mijn huid krijgt, en oordeelt niet wanneer ik fuck it up. Als ik val, pikt hij me op en we beginnen opnieuw en dan weet ik niet val. Ik draai. Ik draai. Het maakt me voelen dat ik leef. Het geeft me het gevoel dat mijn lichaam is hier. Het is 41 jaar oud, en het is verdomd fantastisch.

Het is wild om nieuwe dingen over jezelf te ontdekken op deze leeftijd. Ik dacht dat ik alles wist over wat ik kan doen. Ik ben echt zo veel uit te zoeken, met deze bezwete, pijnlijke uren doorgebracht in de dansstudio. Ik heb niet echt na te denken over het feit dat dit alles een wedstrijd, ik ben gewoon zo blij dat ik heb een nieuwe vriend gemaakt. Ik ben blij dat ik het geluk heb om iemand mij de mooie beweging heb ik binnen. Ik kan niet wachten om met hem dansen voor de wereld. Dank je wel Louis !!! Ik ben zo verliefd al !!

Margaret en Louis

17 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Dit is wat ik leuk vind aan DWTS! Je 'krijgt' het Margaret! En Louis is gewoon een pop, is het niet? Ik denk dat de twee van u een fantastische paar en ik kijk er naar uit u te ontmoeten dansen. Go, meisje, GO! * G *

 2. Yesss !! Team Margaret & Louis helemaal. Ik kan niet geloven dat je gaat om de coördinatie van uw tour en DWTS op hetzelfde moment. Je bent zo'n inspiratie!

 3. Margaret, je ziet er stralend uit. Wat een inspirerende blog. Bedankt voor het delen. :)

 4. Ik ben al aan het juichen voor u en Louis !!! Kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint! Je gaat guurrrllll !!!!!

 5. Louis is een van de beste, de beste, de beste profs op DWTS !!! Ik hou van het kijken hem seizoen na seizoen en de manier waarop hij zijn partners schijnen is prachtig !! Ik denk dat dat het beste deel van deze show is de verbinding tussen de sterren en de profs, want als het er is en ze zijn ermee bezig dat alles ziet er gewoon moeiteloos !! Ik ben zo opgewonden om u op DWTS zien en ik weet dat ik zal kapen sommige mobiele telefoons en login-id's om ervoor te zorgen u een meestgegeven elke week!

  Ga Cho !!!

 6. Ik kijk niet DWTS, maar ik zal afstemmen, dankzij jou Margaret.

  En ik ben verbaasd dat je zegt dat je bent 41, ik dacht dat je gewoon amper 30! En wat een fabu foto van u en Louis. Love it! Houd de blog komen.

 7. OMFG! Meisje je moet ons vertellen wanneer uw DWTS seizoen begint. Ik ga beginnen watchin gewoon ervoor zorgen dat uw op.

 8. ARGH !!! Margaret! Niet alleen wordt uw deelname aan DWTS gaat me dwingen om weer te gaan bekijken van de show, maar ik ga hebben om te bellen in en stem ook. (Hey Cho fans, vergeet dan niet om te bellen in en stem ONLINE ... zeer importeren!)

  Ik gestopt met kijken van de show een aantal jaren geleden, toen Dancing With The Stars werd Dancing With The "Stars"? Gelukkig is dit seizoen, behoudens een paar deelnemers, bevat wel "Stars" met de werkelijke hervat.

  Louie! Hoe groot voor u! Als ik me goed herinner, Louie was de beste mannelijke danser. Misschien is het omdat hij korter is dan veel van de andere mannelijke dansers ... zijn zwaartepunt is anders of wat dan ook ... maar zijn bewegingen waren altijd scherp en nauwkeurig! Hij heeft nog niet gewonnen de protserige spiegelbol. Misschien dit jaar, met u als zijn partner, kan hij eigenlijk winnen.

  Ik zal kijken, Margaret. Ik zal stemmen. Ik weet dat u en Louie de vloer rocken!

  En u dacht dat kaki waren de voeding uit de hel !!! Nu mager, ga je verdwijnen voor onze ogen!

 9. Yea .... Ik hou van dat je op de show. Ik heb nog nooit gekeken, maar ik doe het nu en stem voor u :)

  Hou van een pug minnaar!

 10. Lieve Margaret:

  Kan me niet schelen als je een likje kan dansen: u krijgt al mijn stemmen elke week je bent op. Ik ben een fan. En een voormalig latin ballroom danser. Veel geluk voor u, veel plezier, wees voorzichtig en geniet van Louie! Dansen, dat is!

  Omhelzingen,

  Nancy Ann

 11. Zo opgewonden dat u zult op DWTS! Ik ben al aan het verbeelden van uw kostuums, uw routines ... en als ze laten zingen, zal hoofden te draaien! Ze weten niet wat ze in voor! Louis is schattig en de perfecte partner voor u! Ik hoop echt dat je ver gaan! Ik ben van plan om te bellen en stem online allebei!

  Mensen, we moeten rally achter Margaret! Dit is een geweldige kans en hopelijk haar buikdansen ervaring zal helpen met dit soort dansen!

 12. Zoals je ouders, DWTS gaat over de enige show op tv (die af en toe Daily Show) kijken we voortdurend omdat we niet houden van een tv, en ik ben dan EXTATISCHE u zult op het !!! Vroeger was ik nooit stemmen, maar deze keer zal ik moeten stemmen :)

  Ik kon niet geloven hoe klein (op een goede manier) ben je als we je ontmoet backstage bij Paramount! Je zult in een killer vorm met Louis als uw partner en coach. Hou van hem. Met je buik dansen geloofsbrieven, ik weet dat je je heupen bewegen - hoop dat je de spiegelbol trofee! Op die manier kunnen we u meer te kijken op de show.

 13. Als een oude danser mezelf, ik ben zo blij om te horen dat Louis heeft de twee dingen die zorgen voor een goede dans-instructeur: hij is zowel de patiënt als streng. Je zult die discipline moeten deze dansen leren, maar zolang Louis toont je de basis stevig, zal je weg naar de toekomst van de curve zijn. Ik kijk uit naar het geven van je goede recensies.

Geef een reactie