De Samba

Ik ben trots op onze prestaties op Dancing with the Stars. We dansten ons collectieve kont af, vertegenwoordigde de gemeenschap met een prachtige regenboog vlag en kreeg een heel belangrijke boodschap van trots en eigenwaarde over te brengen in een zeer uitbundige manier. Kijken naar de show terug, ik heb eigenlijk niet in de gaten dat hij fouten die ik heb gemaakt! Misschien had ik geleerd dat het verkeerd om mee te beginnen! Dat zou kunnen zijn het. Ik ben er niet zo hard op mezelf en ben genieten van het proces, ontspannen in. Misschien is dat niet de manier om te gaan, maar ik wil om plezier te hebben en niet zo serieus nemen. Proberen om alles, zowel dansen en touring doen is erg moeilijk, en ik ben zo moe dan alles wat ik ooit heb meegemaakt. Ik voelde me geweldig als de nacht was door. Mijn gevoel is dansen is een prachtig ding, maar als je een moment waar je de wereld iets kan vertellen, iets dat zo groot belang dat het barst uit je hart, je moet. Ik wilde een einde aan de homo-tiener zelfmoorden noemen. Ik wilde om uit te reiken naar hun families, te voorkomen dat het ooit weer gebeurt. We zullen nooit genezen van dit verlies, maar we kunnen onze kinderen te beschermen van nu af aan, versterken ze met boodschappen van trots, liefdevolle hen zo hard als we kunnen, zorg ervoor dat ze zijn sterk en blij met zichzelf en kan alles worden geconfronteerd. Ik maakte mijn moment in de schijnwerpers al over, en dat is de beste dance van alles.

46 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Zo trots op je Margaret !!! Het vergt moed, niet alleen om rond te dansen op tv Infront van miljoenen mensen, maar om trots op te komen voor wat je gelooft is geweldig. Je zag er fantastisch uit. (PS Ik heb 50 keer ... .hehehe).

 2. Margaret, ik dank u voor het aanbrengen van de schijnwerpers op LGBT-kwesties niet alleen vannacht, maar uw hele carrière. We zijn zo blij dat je hebt!

 3. Margaret, je shout out gisteravond maakte me aan het huilen. Ik was zo onder de indruk van uw evenwicht na het dansen in die prachtige outfit. Ik heb een paar keer en kan niet wachten om je te zien volgende week!

 4. Ik dacht dat je geweldig was, en ik juichte toen u sprak met Brooke vóór de ontvangst van uw scores (die naar mijn mening te laag waren). Het kostuum was ook prachtig!

 5. Margaret- Je bent geweldig! Je danst was fantastisch en het is zo geweldig dat je bracht licht in de LGBT-gemeenschap. Ik weet dat ook al ben je niet zo hoog als anderen niet scoren, heb je een prachtig volgende en je zal terug volgende week en de week daarna, etc. zijn Ik kijk altijd uit naar uw komst en kijken je dansen is geweldig. Dank je wel voor alles wat je doet.

 6. We werkten heel hard met de stemming aan onze kant, ik weet niet of het zal betalen of niet en ben een bundel van zenuwen. Als je blijft, worden voorbereid voor Louis om je echt te duwen. Zo veel als je wilt om te ontspannen, zal hij je naar je naar je optimaal.
  Hij is een kampioen. xoxo's Bun

 7. Je was great..You beter uitzien elke week, Hun is een vreemde jurering gebeurt er ... maar cant zorgen gevecht dat, Geniet van elke minuut !!!! ...:-)
  Werden hier stemmen op je in Hawaii !!!

 8. Margaret, je bent zooooo geweldig! U bent de enige reden dat ik kijk naar DWTS dit seizoen.
  Ik wou dat je het dragen van kostuums die zich niet met uw inkt, dat wel. Als een zwaar getatoeëerde vrouw mezelf, zou het geweldig zijn om een ​​mooie, slimme, zelfverzekerde, zwaar getatoeëerde vrouw op de reguliere televisie te zien.
  Houd omhoog het grote werk !!!!

 9. Margaret, je bent mooi. Ik maakte geen fouten in je dansen beide ziet. Je zag er net als jij hadden een geweldige tijd, en ik wou dat ik je moves. Ik zou als ik kon stemmen voor je een miljoen keer. Bedankt voor de ondersteuning van de homoseksuele gemeenschap. We houden van je.

 10. You rock! Hartelijk dank voor je leven in lijn met je overtuigingen. Je hebt zoveel voor de LGBT-gemeenschap gedaan. Gisteravond u de kritiek van conservatieve hetero maatschappij geriskeerd om een ​​levensreddende boodschap die er zijn. Dank je wel!

 11. Margaret,
  We luv, luv, luv U !!
  Het goede nieuws is ... .. je kunt terug op tour !!!!

 12. Margaret, You Rock! Dank je wel voor uit, zich uit te spreken, het zijn gepassioneerd, kleurrijk, dansen! Bedankt voor het brengen van licht in de mainstream voor homoseksuele tieners, en de LGBTQ Gemeenschap.

 13. Dank u dank u dank u voor alles wat je deed en zei op Dancing with the Stars.
  Je bent Beatuiful!

 14. Ik was wroeten voor u vanaf het begin - erg triest om te zien je vanavond DWTS vertrekken.

  Ik denk dat je gecharmeerd van de broek uit veel mensen die met je mee naar de show onbekende waren voorafgaand!

  Je was een genot om naar te kijken, en ik bij de anderen hier die THANK YOU voor het gebruik van uw stem om pleitbezorger --- je bent geweldig!

  Tom

 15. Er werd een opstelling. Ik geloof niet dat je de minste hoeveelheid van de stemmen. Je hebt waarschijnlijk de meeste stemmen.

 16. Ik huilde een beetje vanavond. Het spijt me zo dat je niet een kans om te blijven die Noord-Amerika wat een goede danser ben je te hebben. Aan de andere kant, heb je de mogelijkheid om nu te rusten tussen de shows op uw tour :)

  Je bent ongelooflijk, Margaret! Je deed het geweldige werk op DWTS en je trots zou moeten zijn.

 17. Margaret Cho, dwts celebrity eliminatie van de week: Je bent uitdagend jezelf en je bent niet bang om risico's te nemen. Je hebt het hart en de vasthoudendheid van een lesbische activiste en de ballen en de moed van een drag queen. We houden van je, steun je, en groeten u.

 18. U beiden dansten uw hart en dat was zo helder - zeer sexy dans en mijn echtgenoot en ik vieren met je !!!!! We zagen geen fouten, enkel uw hart en uw boodschap. Juicht aan u,

 19. Meisje, je bent de enige reden dat ik zag dat cheesy-ass zien. Uw kostuums waren geweldig en die eerste dans blies me weg! Het was zo elegant en dan wanneer je trok die vleugels, ik was als, "Oh, hell YES !!" Jullie zijn de kampioenen! Het was geweldig, en grappig. Al uw optredens waren geweldig. Gisteravond YOU bestolen !! Hoe dan ook, ik dank u voor uw moed en uw schoonheid. U bent maakt me aan het lachen voor een goede twintig jaar, die is de reden waarom ik je wilde ondersteunen. Plus, ik wist dat het een zware strijd voor iemand als u in een show deze mainstream zijn, maar u het zo goed deed !! Keep it up en zorg !!

 20. Geen andere dansers of hun capaciteiten neer te zetten, maar je hebt de reden waarom ik besloten om de show in de eerste plaats te kijken waren. Uw samba was zo levendig en vol vreugde. Het was echt een genot om te zien. Ik ben niet bitter, maar het is een beetje triest om me dat de huidige culturele fenomeen "Jersey Shore" een of andere manier weggedrukt in de stemmen. Uw dans had een mooie boodschap, en je maakte het kijken moeiteloos!

 21. Het spijt me echt dat je moest Dancing with the Stars verlaten na slechts 3 weken. In de afgelopen afleveringen, was het erg leuk je in de gaten wals en jive en samba geweest over de dansvloer. Ik zie mezelf niet dansen, maar ik kan me helemaal voorstellen hoe beangstigend het is voor iedereen te staan, op een live show, en just dance. Ik bedoel, ik krijg de kriebels van die in de voorkant van een paar docenten. Wat je deed deed echt moed, en ik kan zien dat je in een stuk. Zoals je zei, je alles wat je gaf voor de dansen, en ... nou ja, het was een geweldige rit.

  De vleugels waren echt ... schattig. Ik was letterlijk te staren toen ze naar buiten kwam. En de jive was zo energiek, en de samba. Ik hou van je kostuum <3

  Je weet wel ... Het lijkt echt raar om dit te zeggen, maar er is dit verhaal op FanFiction.net waar je een deel van dwts, en je was het dansen met deze anime karakter. Het was 2 jaar geleden geschreven, dus ik was echt verbaasd te ontdekken dat je een deel van de cast.

  Het was echt triest dat de rechters moest je alle leuke reacties geven ... Carrie Ann zei dat je een getalenteerde dame, heeft ze niet gedaan? ... Maar gaf je zulke lage cijfers. Toch heb je erin slaagt om een ​​indruk te krijgen met ons allen te verlaten. Een impressie verschillende, misschien, van Jennifer Grey, maar een diepe indruk allemaal hetzelfde.

  <3

 22. Ik vind het interessant dat je de score van 6-6-6 de laatste twee keer. Bent u Satans minnares? Maak een deal met de duivel Margaret?

 23. Sorry dat ik u en Louis te zien krijgen stuiterde gisteravond.
  Te zijn geweest aan de ontvangende kant van pesten (gewicht, lengte, hersenen, en geruchten omdat mijn voorhuwelijkse naam was Homo en berecht als zodanig tussen dat en een paar vrienden), bedankt.

  Veel liefde voor u, Margaret, en Louis, en de honden!

 24. Margaret !! Ook ik ben zo trots op je en ik dank u voor uw moed, doorzettingsvermogen, en joie de vivre! Je bent een bron van inspiratie en ik juich je!

  Graag tot ziens u de volgende keer dat je in Chicago.
  XOB

 25. U heeft een geweldige job op DWTS. Ik was ontroerd door hoeveel u laat ons zien uw kwetsbare kant. Je echt riskeerde om jezelf die er zijn en ik hoop dat je je realiseert hoeveel mensen je aangeraakt door dat te doen. Wat een mooie vrouw die je bent, zowel binnen als buiten. Ik hoop dat je dat doet houdt dansen omdat je een danser BENT!

 26. 666 is de originele godin nummer dat is veel ouder dan ons concept van Satan-dacht ik degenen onder u die vastzitten in de joods-christelijke paradigma informeren.
  Dat gezegd hebbende, als een fan van de DWTS en een nog grotere fan van mevrouw Cho, ik ben serieus creeped door ABC en het gevoel dat er een samenzwering tegen homo's en progressieven in deze show (en anderen-de homoseksuele man op Dance Your Ass Off werd consequent onderstreept).
  Nu, met anti-stamcel evangelische Kurt Warner en Bristol Palin van de Tea Party's Stepford Goddaughter, ben ik nog meer triest om Margaret verlof zien.
  Ik denk dat ABC allerlei bochten om kont te kussen voor de rechtervleugel.
  En ik ben PO'd dat de rechters dachten Warner, Palin, Situatie, en Henderson waardig hogere cijfers zijn.
  Voor de goede orde, hun routines waren consistenly inferieur aan Margaret's of gelijk is, niet beter.
  Ik dacht ook reacties rechter om Margaret waren onnodig koud en kritisch.
  Dank u, mevrouw Cho, voor het tonen van echte klasse en genade en voor het uitbrengen van dergelijke schoonheid in de dans.
  Ik denk dat je ook mag Louie om te schitteren als hij nooit eerder sinds de dans maffia hem heeft opgeroepen te technisch en te weinig hart.
  Samen, gaf je echt hart voor de show en zal zeer gemist worden.
  Ik kan alleen maar dromen over hoe uw partnerschap zou hebben ontwikkeld als het had mogen blijven.
  En rekwisieten voor het brengen van de Vleugels van ISIS op primetime!
  De wereld heeft behoefte aan meer buikdansen.
  Misschien kun je back-up dansers toe te voegen aan uw stand-up routine?

 27. Ik keek naar de video op Youtube - DWTS zendt niet uit in Brazilië. Ongeacht de samba of hoe het is moeilijk om het (nou ja, in feite is het niet, maar een of andere manier kan ik alleen maar dansen na een aantal drankjes en zie, ik ben braziliaans!) Dansen, je hebt het juiste ding: je hebt staan ​​voor wat je denkt dat het goed is en dat is geweldig.

  Dus, het is triest dat je was weggestemd, maar in ieder geval, je danste met trots en het krijgen van de aandacht voor iets veel belangrijker.

 28. Met ingang van Margaret's eliminatie, heeft mijn enthousiasme voor Dancing With The Stars officieel afnam. Om te zien Bristol Palin ondersteund wanneer Margaret was niet maakt me verdrietig voor ons land (iets wat ik heb ervaren veel de laatste tijd, ben ik bang).

  Ga niet naar een andere episode. In plaats daarvan, zal ik herinner me hoe leuk het was tot dinsdagavond. Bedankt voor de herinneringen. :-)

 29. Margaret, die dans was echt de meest fantastische wat ik in jaren heb gezien. Het was zo leuk om naar te kijken, maar de door u verzonden bericht belangrijker was dan de concurrentie, en ik ben zo blij dat je het verteld. Met rolmodellen die niet bang zijn om te barsten op de dansvloer in een regenboog jurk en een drie-voet hoofddeksel geeft me hoop dat sommige mensen doen de zorg.

 30. Pingback: restauradora

Geef een reactie