Hond Morning

Ik werd vandaag wakker met het warm geslacht gewicht van een Chihuahua hond op mijn borst, bewegen op en neer met mijn adem. Ze bewoog een beetje als ik mijn ogen opende, positioneert haar kont op mijn zij, zoals zij zelf was verbonden aan mijn kant met een USB, het downloaden van allerlei belangrijke hond documenten naar mijn harde schijf.

Gudrun, de machtige leider van het huis, met alle van £ 7 tegen haar wil en manier af te dwingen, is erg rustig in de ochtenden. Ze is meestal het eerste wat ik zie, haar glanzende zwarte ogen als knoppen op me, fixeren op mijn gezicht, bereid me wakker, dus ik kan haar aaien. Soms gaat ze zitten op mijn sluimerende figuur als een succubus in een Victoriaanse horror roman, die veel onheilspellender dan het eigenlijk is klinkt. Andere ochtenden Ik zal haar vinden in een strakke krul naast mijn wang, natte neus daubing mijn oor, snuit proberen te smullen van mijn nek, als zijn er warmer, weet ze.

Bronwyn, mijn blonde macadamia witte chocolade chunk cookie-schoonheid, met haar mysterieuze hond afkomst, waarvan wij denken dat is Australian cattle dog en iets anders shepardy, niemand weet het zeker, zal meestal niet op het bed, tenzij het is de ochtend en ik ben alleen of het is gewoon me en Gudrun. Bronwyn, zelfs al is ze ongeveer 6 of 8 keer de grootte Gudrun's, zal toch buigen voor de wensen van de kleinere hond. Ze weet dat ze zou kunnen krijgen wat aan de hurken als de Chihuahua is ongehoorzaam.

Gudrun zit op me, dicht bij haar hond moeder, en ook tegelijkertijd een barrière van haar lichaam te maken te zijn, zodat haar zus niet zo dicht kan krijgen. Ik moet bereiken over de witte hond aan de blonde hond te krijgen.

Hoe ik hou van de zachte flicks van hun oren, verdieping roze van de hond huid onder het korte rechte lijnen van donzige vacht, hoe de vacht elegant splitst om kragen te maken aan de achterkant van de nek, plat achter het hoofd en dan plat de andere richting op het gezicht, zo op het hoofd je achteruit huisdier, maar op het gezicht dat je huisdier naar voren, die zeer voorzichtig om de snuit aaien als je niet wilt dat elke snorharen in uw weergave van genegenheid te vangen - beter om te gaan onder de snuit en krassen op de kin, waar ze het leuk vinden beste en leunen hun kin naar je als je daar krijgt, benige klitten van de benen en poten, hond buik voor de menselijke buik die warm als hete thee op mijn lippen zijn, 4 ogen kijken smekend me bij me om op te staan ​​en te spelen.

gudrun bronwyn

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

7 Comments. toevoegen aan de mix ...

 1. Zoals ik woon in een appartement, geen plaats voor een hond in mijn mening b / c ze nergens om te ravotten en te zijn een hond, ik heb een kat die denkt dat hij een hond is. Hij jaagt zijn staart, cirkelt een plek 3-4 keer voordat tot vaststelling van en vindt het heerlijk om zijn buik wreef.

  Mijn ochtenden beginnen vrijwel dezelfde als die van jou, met Boo (hij is een zwarte kat) zit op mijn borst op me te wachten om wakker te worden en te vullen zijn kom met droge voeding. Dan en alleen dan, zal hij mij toe om zijn gezicht en zijn buik wrijven en zeggen goedemorgen.

  Af en toe zal ik wakker met hem zittend op de rand van mijn bed kijken Akasha, mijn bal python, het doen van haar ochtend strekt, denken waarschijnlijk moorddadige gedachten.

  B @ Peace!

 2. Mona, mijn redding kat doet hetzelfde als je kleine CheeWhoAhWhoAh :)

  Mijn oudste kat Ki-ten voorbij en ik kon niet bloot om thuis te komen in een leeg huis. De volgende dag ging ik naar mijn lokale schuilplaats en Mona aangenomen. Als ik haar niet had aangenomen dat ze de volgende dag zou zijn vernietigd.

  Ik kan niet leven zonder haar voorstellen. Ik heb echter weet dat op een dag zal een ander puur en onvoorwaardelijk liefhebbende ziel komen om hun liefde te delen met mij als Mona deed toen het haar tijd om te rusten.

 3. Ik hield van je verhaal. Er is iets zo speciaal over het leven met een hond. Mijn vrouw, mijn ouder wordende hond, en ik net verhuisd naar Manhattan na een gizzilian jaar woon-werkverkeer uit de buitenwijken. Ik was echt bang dat Willie een stad hond niet zou worden, maar hij heeft genomen om het WEL. Ik dacht dat je hondenliefhebbers kunnen genieten van het verhaal dat ik schreef over hoe een soort New Yorkers kwam naar onze redding toen Willie kon er niet thuis op zijn eigen kracht. http://www.michaelsinkindds.com/blog/a-dog-day -afternoon-in-nyc /

 4. Zijn geen huisdieren prachtig !!!
  Geen oordeel, hou gewoon. Je betekent alles voor uw honden, net zoals ik weet zeker dat ze betekenen alles voor u,

  Soms is het makkelijk voor mij om te vergeten hoe belangrijk ik ben voor mijn kat. Hij waardeert de tijd die hij krijgt om te besteden op mijn schoot, of als ik gewoon aaien, strelen, en praat met hem. Soms elkaar jagen we rond het appartement. Katten altijd liefde te jagen en aan te vallen.

  Uw honden zijn zeer gelukkig om u te hebben! Je post is opgefleurd een anders sombere dag. Dank

 5. By the way, ik vond vooral het ding over de belangrijke hond documenten worden gedownload naar uw harde schijf. Dat is een goed stukje schrijven! Je moet een boek schrijven!

Geef een reactie