Droom

Mijn mooie oude 1966 Honda 305 droom kwam bij mij als in een droom, het verdienen van zijn naam met recht en ik parkeerde buiten mijn huis op haar stevig standvastig centrale standaard. Hij weigerde om te beginnen en ik belde mijn motorfiets expert / mentor en ook stellaire tatoeëerder Craig voor hulp. Hij verzamelde de droom met veel hulp van zijn motorfiets vriend Sean - motorrijders hebben veel vrienden, merkte dit ik. Ze namen mijn droom weg in een grote vrachtwagen naar hun garage. Ik zwaaide en gehuld de fiets in een halo van witte healing licht als ik keek het op mijn oprit te verlaten. Als ik hou van je, zal ik dit, project te doen op u een lichtgevende aura van beschermende energie. Het is een heks ding. Het is een wens voor u en de uwen al het goede dat ik weet. Al mijn liefde in een brandende balk. Ik hou van deze fiets.

Later die middag, en veel eerder dan ik had verwacht, Craig belde en zei vrolijk: "je hebt een loopfiets hier!" En hield de telefoon om de motor van de droom als het gromde lief en engelachtige voor mij om te horen, zoals een kindje vocalizing semi-woorden of een andere vreugdevolle geluid dat zowel geruststellend en opwindend om de luisteraar klinkt. Een oude motor eindelijk voorbij te draaien na urenlange pogingen met elektrische starter en kick als muziek in de oren elke vintage fiets eigenaar. In dit geval is een droom die uitkomt en een woordspeling volkomen bedoeld.

Ik reed dan met Ian en Felon - mijn motor vrienden - en plukte mijn fiets uit de indrukwekkende reeks van vintage 2 wiel wonderen bij Craig en Sean's en trok het uit op de straat. Ik zette op koper sparkle Bell helm Sean's dochter en reed langzaam de heuvel op en weer naar beneden is, reist louter centimeter per uur, onvast en in een enorme angst, de soort die ik heb gekregen om meer intiem met al mijn motor avonturen en tegenslagen zo te weten ver. De fiets wilde sneller te bewegen, maar het gehalte aan humoring me met zijn constante koeren en fijne oude motor, 46 jaar na de massaproductie en waanzinnige populariteit en still going strong was.

De fiets kwam thuis en zat op een druppellader voor een uur, als ik op elk stuk van mijn spullen en zelfs Pepto bismol roze chaps, de exacte kleur van de beruchte maag medicijn of misschien tint lichter is dan een linty prop van bubblegum vast voor eeuwig onder een 5e grader bureau. Ik fantaseerde kort dat als ik ooit mee in de Isle of Man TT dat Pepto Bismol mij zou sponsoren, mijn handtekening roze racen leer reliëf met de goudsbloem bubble lettertype dat schreeuwt gewoon van darmklachten. Dat zou zo'n uitstekende goedkeuring zijn. "Daar komt ze rond deze hoek en ze is ongeveer te schijten haar broek. Aaaaaaaaaaaaaaaa-nd schijten ze net haar broek. "

Met mijn heldere citroen gele vintage Volvo monteur shirt en witte slagroom kogelvrije voorzien racen jas keek ik als een sorbet sundae met een zwarte kers van een helm op de top. Ik wil dat je me zien, als ik het rijden, dus mijn beschermende kleding is allemaal pastel en wit als een easter egg krijgen gegooid naar je. Ik ga mijn zadeltassen vullen met holle chocolade konijntjes en PEEPS. Craig nam bedachtzaam de schotten van de fiets, zodat je me kunt horen komen je van mijlen afstand. Ik ben hier om je ogen en oren te branden met mijn aanwezigheid en dan zal ik je snoep geven.

Ik zat op de fiets op de top van mijn oprit met al mijn womanchild spullen en mijn fantasieën en mijn droom en ik kon niet naar beneden het. Ik was plotseling verlamd door angst. De zon brandde heet op mijn hoofd en ik zweette paniek rivieren over mijn rug onder lagen van leer en schuimrubber. Ik hield de motor er tussen mijn wankele benen gedurende enkele minuten, af te vragen of ik zou moeten of kunnen gewoon gaan. Ik was ijskoud en kokend heet tegelijk.

Het viel me op dat ik niet de enige was gereden op alle. Er was altijd getuigen, meerdere getuigen. Nu waren er geen. Tot op dat moment had deze hobby en nieuwe fixatie een enorm sociaal ene geweest, en een deel van het plezier van het was de intense broederlijke bonding, duidelijk mannelijk en aantrekkelijk voor de kant van mij die jongen dingen geniet, zoals vissen en gay sex.

Voor de eerste keer, ik was alleen, en dingen kunnen heel snel gaan vreselijk slecht in isolement. Dit weet ik uit ruime ervaring als een eenling in mijn vrij lange leven tot nu toe. Als bij toverslag, waarschijnlijk de heks in mij roepen iemand om hulp, mijn go-to guy ian genoemd, en ik hield van de iPhone in de buurt van de voorkant van mijn vizier en schreeuwde in. Ian kwam en rolde de fiets gemakkelijk de oprit en in de straat. Ik kreeg op het, de motor overtoeren en dorstig puffend neer op zijn nu volle buik van premium gas, zet ik hem in de eerste versnelling en reed een inspirerende 50 voet en vastgelopen uit.

Ik kon de droom weer op gang te krijgen, maar ook in tijden van twijfel en moeite, de fiets nooit zijn vermogen aan te trekken verloren. Een man kwam uit zijn huis om mij te helpen, en dan nog eens stopte zijn auto in het midden van de straat en liet hem daar als hij naar me kijken van dichtbij kick en viool en koppeling en herhaal, het openen en sluiten van de choke als als ik wist wat ik deed. De mannen ademden de dampen van nostalgie komende uit de droom en tuurde naar me door de benzine wazig lens van hun geheugen. Ze hadden een fiets als dit zeiden ze. Ze herinnerden deze fietsen ook. Ze hadden niet eens aan gedacht van een op de leeftijden en de aanblik van het bracht hen onmiddellijk en onvoorbereid aan hun jeugd. Ik kon ze zien zoals ze waren, een keer jong en enthousiast. hun ogen wees niet bij mij, maar diep in het verleden. Deze fiets is het maken van de jaren achteruit. Twee wielen draaien tegen de klok in. Als het alleen maar zou doen wat ik vroeg. Als het alleen maar zou luisteren naar mijn handen en voeten. Het kon vreemdelingen terug te nemen in de tijd, maar het kon me niet rond het blok.

Craig opgerold aan de Dream in zijn 1930-tijdperk Harley-Davidson te doen herleven, met de versnellingspook op de benzinetank en een met de voet bediende koppeling, een mysterieuze configuratie tussen fiets en auto, een oude school hybride. De v-twin motor leek dubbel d borsten op te lossen in een kleine taille, een voluptueuze wonder, Jessica Rabbit als motorfiets als zodanig waren zo. Hij haalde er gereedschap van zadeltassen en we liepen onze vingers op de grond op zoek naar oneindig schroeven gedaald van de grepen. Hij gediagnosticeerd het Dream probleem behendige als een psychische chirurg en de fiets werd al snel te neuriën en actief en bleef de hele dag met mij als ik doorkruist de kale asfalt lengte van een nabijgelegen parkeerplaats, te traag, zelfs voor de tweede versnelling als ik voorbij Ian en Felon keer op keer, staande in de schaduw als twee trotse vaders, me aan te moedigen bij elke voltooide cirkel om sneller te gaan op de volgende.

mcho motorcycle

11 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. gewoon HOUDEN dat. nog steeds geweldig dat u werkt de toetsaanslagen door deze verhalen en ik hou van die fiets en staarten loslaten in bochten door pepto bismol vallen ex-lax tabs chuting door chaps. net zo mooi dat je maten kreeg het gaan voor u en kijken dat het glad langs. laten we hopen hetzelfde voor sinead. dank u voor uw inspanningen in zoveel dingen door de jaren heen.

 2. Net mijn eerste fiets, Yamaha Vstar 650 Love it! Moest leren met vallen en opstaan. Je ziet er geweldig uit! Wil je meer vrouwen rijders.

 3. Je ontmoet de aardigste mensen op een Honda. Blijven rijden, blijven leren, veilig te houden, houd je fiets en spullen goed onderhouden, onthouden je ruiterroutes, elke heuvel en graszode, Speedbump en stopbord. Kijk naar de wereld gekanteld terwijl carving een hoek. Geniet van de geur van een warme motor en banden. Respecteer het verkeer, maar vrees niet, want je spullen, je fiets, je heerlijke lichaam en je hersenen zullen u veilig naar uw bestemming zien.

 4. Ah, je kon niet meer perfect uitzien op je nieuwe fiets. Denk aan de schorsing kan niet zo vergevingsgezind als je rebel zijn. Veilige reizen,

 5. Wat een schattige fiets !! Ik hou van de foto. Je kijkt schattig ook! Ik hield van het detail in je bericht, het maakt me willen een vintage motor te krijgen. Ik hield van het deel over het dragen van chocolade konijntjes en piepgeluiden met u, en luid brullend en kleurrijk in het leven van mensen, zowel verblindend en oorverdovend hen, en dan geven ze snoep.
  Ik heb ook geleerd hoe het is belangrijk om een ​​fiets te racen op een lege maag, te rommelig ongelukken te voorkomen.

 6. Die fiets is pure klasse en ik hou van wat je bent wearing- die geruite broek riekt van '60 Londen, Mods en Rockers, net als de fiets. Je hebt een zeer scherp oog.

  Later dit jaar kan ik voor u een nieuwe tech-riding suit, padding onder gelede segmenten van glasvezel of koolstofvezel.

 7. Ive altijd al een fan, net ontdekt uw blog dus ik ben een inhaalslag. Je schrijft zo hartstochtelijk. En in je spullen op je fiets je rocken gorgeous! Mooi je bent, in en uit. Godin zegenen.

 8. Pingback: file
 9. Pingback: Oolong
 10. Fantastische write up en foto! Hou deze lijn. "Ik ben hier om je ogen en oren te branden met mijn aanwezigheid en dan zal ik je snoep geven" <3 Als je het niet erg, wat jas draag je op de foto? Als zijn gepantserd, I love it!
  Oh en ja, "motorrijders hebben veel vrienden". Het is een verbazingwekkende voordeel van het rijden dat ik nooit verwacht toen ik begon zes jaar geleden. Het is een hechte gemeenschap, en iedereen wil helpen.
  Dus, ik hoop dat je hebt gekregen sinds meer comfortabel op de fiets, ik moet controleren of uw andere blogs (vond dit een tot WRN). Veel plezier, geniet van de rit!

Geef een reactie