Toys

Soms is deze Chihuahua Pomeranian mix en deze Australian cattle dog mix zal naast me zitten, werken aan lange, cilindrische goud hond speelgoed Ik heb cannily gevuld met greenies. De honden gaan krankzinnig voor greenies. Het is een hond drug zeker. Het is dognip. Ik maak me zorgen over iets dat schept dat veel verlangen en opwinding, zoals ik het projecteren van mijn eigen verslavende neigingen op mijn dieren, dus ik pak de greenies beneden in het speelgoed, waardoor het bijna onmogelijk om ze eruit te krijgen. De traktaties worden gebroken met langzame patiënt likken aan de basis van het speelgoed, en dus als ze op de vloer, het werken aan deze begraven schatten, snuiten hartstochtelijk bezig met hulpverlening, ze zien eruit als mijn eigen blazerssectie.

Hond ogen dicht in vervoering, zoals ze zijn verankerd in het moment, de aanraking van de tong te behandelen vrijgeven van een uitbarsting van greenie smaak dat ze opnieuw en opnieuw gaan voor. de blazerssectie heeft geen toeterende trompetten of saxofoons, maar er is de ritmische cadans van honden adem en likken, en elke keer in een tijdje, er is een klein gepiep van een hond scheet, die altijd ruikt veel groter dan het klinkt, het vullen van de kamer met de stinkende nasleep van ingeslikte lucht uit spelen. Dus zelfs als het niet klinkt als een fanfare, zijn ze nog steeds tooting hun eigen hoorns.

Ik ben bang om dit toe te geven, maar ik hou echt van de geur van scheten. Kan me niet schelen waar het vandaan komt. Als het mijn eigen, ik zuig het op in mijn gezicht. Ik heb eigenlijk nam mijn eigen kont en bracht de geur mijn neus. Voor mij is dit een fantastische manier om een ​​middag door te brengen. Hond scheten zijn nog spannender. Ze ruiken als een goede tijd wordt gehad, opwinding en tevredenheid en geluk, een hond lichaam ontspannen na een drukke hond activiteiten.

Er is dit schattige ding mijn kleine hond zal doen, dat mijn grote hond niet. Het kleintje, nadat ze haar sessie is afgewerkt met de blazerssectie, zal haar instrument meenemen in haar muil en dat offeren in een volle vlucht van trappen, het kijken naar het speelgoed stuiteren naar beneden elke stap, in een poging om te zien of deze zal breken los van de greenie Ik heb vastgelopen binnen met een houten lepel of een eetstokje. Ze zal dan lopen naar de onderkant van de trap, lopen rond het speelgoed voorzichtig en langzaam, als een forensisch detective, waarbij in aanwijzingen, op zoek naar aanwijzingen, het controleren van de site van de impact, zoals een ballistisch expert. Als ze klaar is met haar gedetailleerde beoordeling, zal ze het speelgoed terug te nemen in haar kaken en race terug naar de bovenkant van de trap en het opnieuw doen, het vullen van het trappenhuis met een groene zwavelhoudend gas dat me direct moe maakt, en we zullen beide instorten samen op mijn bed, haar kleine lichaam drukte tegen mijn knie, of net aan de onderkant van mijn voeten, om een ​​hond / mens uitroepteken te maken, en we scheet in harmonie samen.

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

4 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Honden zijn mans beste vriend, naast vrouw. Ik gebruikte om de twee Duitse herders veel een traktatie te voeden, maar nog nooit gehoord van greenies.
    Spreken van hond scheten, niet in hen zelf. Zoals voor scheten in het algemeen, geloof me Margaret, zou je niet, ik herhaal niet, geniet van één van deze Polak, geloof me.

Geef een reactie