Tanden 2

Als er iets vast kwam te zitten in mijn tanden ik denk dat ik gek zou worden gedreven door het. Ik ben niet zeker of ik heb gekregen over het trauma van de orthodontist en de bizarre kleine martelingen mijn mond doorstaan ​​voor mijn vormende jaren. Bij het voorbereiden van mijn lukraak ontworpen tanden voor bretels, zouden assistent van de orthodontist kleine elastiekjes tussen hen te maken aan de ruimte genoeg voor de draden te rekken. De elastiekjes voelde als vezels, stukjes vlees schroefdraad door het tandvlees. Zij konden niet worden weggezogen en ze zou mijn hele kaak pijn te maken met de druk van zijn eigen immobiliteit.

Mijn gezicht was pijnlijk vanaf de leeftijd van tien tot veertien, toen ik weigerde de verstandige nazorg van mijn retainer en mijn tanden groeide in opstand terug naar een schaduw van hun oorspronkelijke configuratie. Dat was stom, maar gaf ook mijn tanden wat karakter, een houding, een trots in zijn onvolmaaktheid, die vervolgens verspreid over mijn hele wezen. Mijn tanden zijn nu niet zo wit als ze waren, maar ze dienen me goed, dat is niet slecht als ik het hoofd in de halve eeuw mark.

Mijn goede mondhygiëne speelt een rol, en als er iets vast in mijn tanden, ik beschouw het als een noodtoestand. Elke maaltijd is pas voltooid in mijn tanden worden voorzichtig daarna gereinigd. Het is een vorm van dessert, het poetsen en flossen, die sober en monastieke klinkt, maar het is eigenlijk verfrissend. Ik heb om dit te doen, want als er iets in mijn kiezen, een tedere draad van spinazie of boerenkool bereiken tot aan de achterkant van mijn keel, een harde beetje spek ingeklemd in de scheuren, eiwitdeeltjes van dubieuze herkomst kietelen herinneren me voortdurend dat Ik heb niet een goed bewaarder van mijn mond geweest, zal ik mijn gedachten kwijt.

Het heeft te maken met de pijn van orthodontie rondspoken me mondeling en ook ik had echt een slechte zaak in mijn tanden vorig jaar. Ik had een verschrikkelijke fruitvlieg besmetting, die mij sociaal verlamd, als ik kon niet iedereen te vermaken terwijl ik letterlijk hosting miljoenen volwassen vliegen en larven. Ik sloeg vliegen op mijn arm en zou eigenlijk vangen twee van hen, in het midden van de vlieg seks, één insemineren de andere als ze vlogen traag en zwaar in de lucht boven mij, hun vliegroute vertraagd door de intimiteit van de handeling. Een vlieg in geslaagd om duikvlucht in mijn neusgat en neer in mijn longen en ik kon niets anders dan inhaleren het verder om te stoppen te voelen bonzen tegen mijn keel doen.

Ik voelde iets in mijn tanden, maar ik had geen tijd om te poetsen en flossen dus ik liet het hebben. Ik dacht, ik zal verzorgen dit in een tijdje. Ik heb geen behoefte om te gaan met dit bedrijf. Ik voelde het kleine ding daar, maar ik heb niets gedaan. Het deeltje zelf verdreven en zweefde rond mijn mond voor een tijd, maar ging vervolgens terug in de ruimte tussen mijn tanden. Ik voelde het en uiteindelijk ving ik het met mijn tong en zet het op mijn vinger voor een korte inspectie, een van die snelle controles waar je afleiden wat het is voor het doorslikken het. Het was een fruitvlieg.

3 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Ik wou dat ik had dit niet lezen. Ik ben nu besmet met de gevreesde fruitvlieg vast in je tanden verhaal. Soms is je leven is als een roman van Stephen King. Ik zou zeggen, maar ik moet nu gaan floss.
  Ok, ik ben terug. Nee wacht ... Ik moet wat meer flossen! Maar hoewel ik fruitvlieg nachtmerries vanavond kan hebben, heb ik nog steeds genieten van uw schrijven en zal proberen te houden met uw blog, zoals ik vroeger. Ik werk bij de Brug Paviljoen (een cadeauwinkel voor de Golden Gate Bridge), en ben uitgeput na het uitzitten van mensen van over de hele wereld voor acht uur. Maar ik vind het. Ik zou willen dat je hier voor de 75ste verjaardag van de Golden Gate Bridge, alle van San Francisco gaat noten over het. Wanneer je het terug naar SF Ik hoop dat ik kan gaan zie je !!

 2. is dat als het vinden van een stevige, zwarte schaamhaar in je tempura ?? als mijn bamboe mandje was gevuld met lul in plaats van Soba, kan het een buffet zijn geweest. maar, het was een landelijke omgeving verwijderd uit fellatio. snuiven fruitvliegjes - is dat als een k-gat?

  hartelijk dank.

 3. Ik had een overbeet als een kind, maar we waren arm, dus mijn vader nam me mee naar een orthodontist school. Ik had vier tanden getrokken, en ze duwde de rest van mijn tanden weer hard in mijn gezicht. Na vier jaar, toen de beugels werden verwijderd, ik eigenlijk leek alsof ik had geen tanden, omdat ze zo ver naar achteren werden geduwd. Mijn neus gebogen naar een kant. Mijn kin (al kleine vóór) werd nu serieus verzonken. Ik keek vreemder dan voor de beugels.

  Hier is iets wat ik leerde onlangs: Het hebben van mijn tanden geduwd zo ver terug gaf me obstructieve slaapapneu. Ik heb altijd afgevraagd waarom donkere kringen verscheen onder mijn ogen na de beugels waren op. Het was omdat ik bleef wakker worden tijdens de nacht, toen ik de ademhaling zou stoppen tijdens de slaap. Voortdurend onderbroken slaap liet me moe en depressief. Instinctief had ik altijd het gevoel had iets mis met me gegaan na de bretels, maar ik heb nooit begrepen waarom, tot voor kort.

  Nu is de apneu is zo slecht, als ik in slaap val op mijn rug, mijn keel sluit zich met luid lawaai en ik wakker.

  Ik wou dat ze had me met rust gelaten. Ik had geen probleem met de overbeet.

Geef een reactie