Sorry

Ik vind het zo erg voor mijn waanzinnig offensief reacties op Kijk What Happens Live. Ik heb helemaal niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen, en dit is een goede les voor mij om ervoor te zorgen dat ik ben me bewust van de kracht van negatieve spraak. Vergeef mijn onwetendheid want ik heb weinig ervaring met kinderen en moeders en ik ben vaak waarschijnlijk heel kinderachtig handelen mezelf. Al mijn liefde en excuses aan iedereen die kan zijn gekwetst door mijn uitspraken en mijn onvergeeflijk opmerkingen.

Zoek andere berichten over Blog .

73 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. @ Ann

  Je bent nog steeds een hypocriet. Het gebruik van woorden die eerder werden gebruikt als retard vandaag wordt gebruikt, vormt hypocrisie. Nigger heeft zijn (heb ik de juiste is, Stunned?) Oorsprong in het Latijn, als goed. Niger betekent zwart. Het * evolueerde * tot een etnische smet. Momenteel is de zwarte gemeenschap terugwinnen van het woord. Aldus vonken andere evolutie. Ik denk dat het de term evolutie die is het gooien van je. Het kan niet in 50 jaar, maar ergens langs de weg, woorden die we vandaag de dag gebruiken als denigrerend slang zal een nieuwe betekenis hebben. Neem scheldwoorden bijvoorbeeld. Momenteel is de f en c bommen zijn de enigen niet toegestaan ​​op basis kabel. 50 jaar geleden geen scheldwoorden, samen met badkamer en sex referenties mochten niet op de televisie. De angel van de woorden slijten. Het mag niet gebeuren in mijn leven, maar het zal gebeuren. Het hele punt van mijn betoog is dat ze vroeger een woord. Een denigrerende woord. Een woord dat is al millennia. Pas sinds 1970 is het gebruikt om iemand met geestelijke afwijking beschrijven. Het gezegde "acties spreken luider dan woorden" geldt voor een reden. Woorden veranderen, ze evolueren. Zijn daden zijn permanent. Het is verbazingwekkend hoe gek mensen krijgen over een paar lettergrepen. Crazy! Er is er nog een! Een schizofreen zou zijn bestempeld gek. Voor een korte tijd zijn er mensen waren zure druiven over het gebruik van het woord gek want het was een slecht woord voor mensen met een geestelijke afwijking niet MR. Nu, we hebben gekke feesten! Crazy kids!

  Margaret Cho niet te lopen naar je toe en zeggen dat ik zou nooit een kind als het bleek een retard als het uwe zijn. Ze zei dat ze niet achterlijk kind willen. Niemand hoopt op een baby met MR, maar je werkt met de kaarten die je krijgt. Ik weet dat als mevrouw Cho had wel speciale behoeften kind, zou ze onvermoeibaar werken. En ze zou niet zo opwinden dan een dom woord.

  Ik vraag me af, hoewel, wat het verzet zou zijn hadden hebben ze gezegd dom baby of idioot baby. Zou u nog steeds hier te scheuren haar neer?

 2. @ Franklin ... en de punt van mijn betoog was dat als een publiek figuur, ze zouden beter moeten weten ... ga naar haar nieuwste blog post ... ze zegt precies wat we de minderheid op dit ene probeert de staat ... lees het en dan 'ik ll u vertellen wat ... dress.Have een baby met elke cognitieve handicap bij allen en hebben een ander publiek figuur zeg iets denigrerende ... u niet in mijn schoenen, u weet niet wat de ouders van kinderen met speciale behoeften gaan door, dus uw argument is een zijdige ... Ik vertel je niet niet te worden beledigd als iemand gebruik maakt van de denigrerende woorden die worden gebruikt voor homoseksuelen ... je kunt me niet vertellen niet te worden beledigd, dat ze gebruikt het ene woord dat maakt me kwaad meer dan wat dan ook in de world..we zal moeten instemmen met het oneens zijn over dit ... want tot je een kind met speciale behoeften heb je nooit zal begrijpen

 3. Margaret niet zorgen over te maken ... .if iedereen verwacht dat je iets anders dat wat je bent fuck them ... .You hebben gebracht en blijven lachen en vreugde om een ​​wereld op die manier te weinig van heeft brengen ... .if mensen gaan krijgen allemaal fucked over de woorden hen laten slapen op straat of honger voor een week of houdt iemand sterven aan aids ... De meeste van uw critici zo niet alle zijn kleine gelijkgestemde kleine woonkamer debielen die niets doen en niets bijdragen.

  Godverdomme ROCK !!!

  Bill

 4. Laat je niet al te hard voor jezelf. Uw humeur beledigt elk lichaam - zelfs je moeder en je eigen etniciteit. Dat is wat ik noem echte gelijkheid! God beware ons alsjeblieft niet sociaal aanvaardbaar geworden - we houden van je zoals je bent. xxx!

 5. Je ook wel zelf lesbisch. Ben je niet getrouwd met een kerel? Ik denk dat ik zou hebben om opnieuw te definiëren wat ik ben als ik ben een vrouw die alleen in vrouwen, maar weigert te trouwen met mannen.

 6. Lees net alle reacties - in godsnaam wel overheen. Het was een grap - grap. Ik ben een trouwe fan voor altijd geweest. Ik ben een homo man dus misschien moet ik me beledigd door uw 'fisten' grappen! Ik ben in geen enkele twijfel was je daadwerkelijk hebt achterlijk kind je zou het leuk vinden om stukjes. Mensen - het bouwen van een brug! Sheesh!

 7. Geachte mevrouw Margret Cho,
  Heb je echt wilt een slapende reus van ouders van gehandicapte kinderen wakker? Ik begrijp dat u een voorstander voor vele goede doelen. Ik aanvaard je excuses. Nu hoe ga je om te laten zien dat je spijt? Daden spreken luider dan woorden, en zoals u weet, de woorden die je sprak kwetsen vele, vele mensen. (Ik ben niet een welsprekend spreker, en als ik niet mijn woorden zorgvuldig te kiezen heb ik na spijt van hebben.) Een verandering van hart zal doen. Leven je leven ten volle en behandelen anderen zoals je zou willen worden behandeld. Ik heb respect voor jou als persoon die werkt hard en heeft veel bereikt. Ik daag u uit om de ziel zoeken en onderzoeken uw leven dagelijks naar de beste persoon die je kunt zijn. Ik herinner me dat je komt naar mijn campus uit te voeren en was opgewonden toen ik zag je op de Tonight Show voor de eerste keer. Gebruik uw invloed ten goede van nu af aan. Dat is mijn uitdaging, zal je het accepteren?

 8. @ Patrick ... .you bouwen van een brug ... alsof ze geen homo en gebruikt een van de vele denigrerende woorden die er zijn voor homoseksuelen zou u het organiseren van een lynchpartij en schreeuwen om een ​​verontschuldiging ... @ Bill Mance ... BRAVO !!! Alles wat ik heb geprobeerd om te zeggen de hele tijd is dat het de context dat het woord werd gebruikt in die beledigend was ... Dames en heren ouders en niet-ouders ... het kruis dat ouders van kinderen met speciale behoeften te dragen is zwaar genoeg zonder onwetende reacties worden voorgeschoteld uit om op en neer te springen op het ... Gelieve na te denken voordat je spreekt ... want dat uit de hand uit kleur opmerking die je maakt onder uw adem in de winkel, in het park, in een hal of op straat ... kunnen wij u horen ...

 9. heilige crapballs! dat was hysterisch! uw levering van het was perfect. Moest het kijken twee keer omdat ik lachte zo hard. Het was zo verfrissend om te zeggen wat we allemaal denken. Ik zeg meestal iets veel erger aan mensen die als ik nog langer wachten IT zal een hoorn groeit uit haar hoofd te hebben! Dat was pure comedy. En voor alle haters .. het heet mentale retardatie. Iedereen moet hebben one..they zijn fun.lol Beter dan de mongo lijn van Er is iets over Mary.I LOVE YOU .. u is niet slecht voor een lezbo. lol

 10. Fuck off Franklin, "flikker" begon niet als een smet richting homo's, maar als het nu wordt gebruikt, is het zeker wordt beschouwd.

  Als late materiaal leeftijd was gekoppeld aan homoseksuele nakomelingen en zij (of iemand voor die kwestie) was een straight vrouw en zei: "Ik wil niet dat een fag kindje" de meesten van jullie oplopend tot haar verdediging zou in armen omhoog zijn.

  Als eugenetica is een-oke, dan de meeste mensen zouden zijn beland als abortussen.

  Tweede van alle "mentale retardatie" is een niet meer gebruikt omdat het niet alleen gebaseerd op de cognitie, maar adaptief gedrag ook. Gezien alle vroege interventie therapieën nu beschikbaar die smal dat tekort, "mentale retardatie" wordt zelden gediagnosticeerd, want het is niet juist.

  Margarete fucked up, als ze echt spijt en wil leren van deze, kan het een leermoment zijn. Het zal niet zijn als jij en mensen zoals jij blijven verdedigen nog kiezen wat verdachtmakingen zijn aanvaardbaar en welke niet.

  Margarete afkomstig van een gemeenschap die zoekt, eisen en (terecht) verwacht dat acceptatie en tolerantie moet een voorbeeld van die zichzelf toeschrijven zijn.

 11. U kunt de vrije meningsuiting niet zonder het verkennen van de buitenste grenzen van het. Het was in Orwell's 1984, waar we zagen de dynamische koppeling tussen een cultuur van geestelijke vrijheid en werkelijke vrijheid tot uitdrukking in de vergrendeling naar beneden van de taal. Hoe heel anders is 'newspeak' van politieke correctheid? Slechts een verschil in graden, de bedoeling hetzelfde.

  Ik ben niet zeker dat er een behoefte is aan een andere monologuist zoals wijlen Spaulding grijs of wat dan ook, maar als een komische kunstenaar voelt zich geleid tot het verband tussen taal verkennen, dacht en innerlijke reactie die ik ben helemaal daar juichen ze op. Want als ze slagen in het creëren van die artistieke moment is onze vrijheid is uitgebreid en verrijkt.

 12. Waar is Andy Cohen's verontschuldiging voor het niet alleen lachen met u, maar ook het negeren van de vele andere keer het woord wordt gebruikt? Hij is met recht beledigd door homo laster, maar kon niet lijken te minder over de R-woord schelen.

 13. Ja-je grappig. Ik vind je veel. Voor alle onwetende mensen-het verschil in het maken van plezier van homo's, zwarten, lesbiennes enz ... (zelfs in tje comedy wereld) is dat al deze groepen hebben een goede solide platform om zich te verdedigen tegen. Ze hebben de mogelijkheid om zich te verdedigen. Mensen met speciale behoeften niet hebben- en worden niet gezien het feit dat hetzelfde platform of respect. Dat is de reden waarom is het zo bruto- en onvergeeflijk om plezier van te maken. Beschaamd worden.

 14. Ik was beledigd en ik waardeer de geest van verontschuldiging.

  U heeft recht op uw mening. Het is niet uw gedachten over het leven het leven met een speciale behoeften kind die beledigend, zijn de woorden die je gebruikt om je gedachten uit te drukken.

  Iemand die zo hard werkt voor gelijke rechten en acceptatie moet weten dat wanneer u een denigrerende term gebruiken mensen gewond raken. Je hoeft niet te weten van een persoon met speciale behoeften om te weten dat dat soort haatzaaien is onaanvaardbaar.

 15. Uw verontschuldiging wordt geaccepteerd van een moeder met een kind met het syndroom van Down en een speciaal onderwijs leerkracht. Dit woord snijdt als een mes, niet alleen wanneer het wordt gebruikt in verwijzing naar personen met een cognitieve vertraging (NIET achterlijk), maar ook in de grappen en uit de losse pols opmerkingen.

  Gelieve, ontwikkel uzelf op de juiste, en de huidige terminologie - dat is met behulp van MENSEN EERST taal. Je zou waarschijnlijk niet willen worden aangeduid als dat homo's, Margaret. Je bent Margaret, die toevallig ook een lesbisch zijn. Uw identiteit is zo veel meer dan alleen je seksualiteit. Net als mijn kind is zo veel meer dan alleen het syndroom van Down. Je zegt "het individu heeft ... autisme, syndroom van Down, spierdystrofie, etc."

  Als uw verontschuldiging is leuk, ik dring er bij u om verdere acties om uw schade ongedaan te nemen. Zoals, verbinden met de volgende organisatie: http://www.r-word.org Of zelfs te verbinden met de Raad voor Buitengewoon Kinderen en iets goeds te doen voor hen. U kunt zelfs geld geven - een goede brok van het - aan een onderzoek naar handicap te ondersteunen. En controleer mijn blog over het hebben van een kind met een handicap: http://www.extra-ordinaryfriends.blogspot.com/ Er is zoveel vreugde dat mijn beide kinderen te brengen. Het hoeft niet een speciaal persoon te nemen om een ​​moeder van een kind met een handicap te worden, maar een bijzondere vrouw is vaak gemaakt van de geboorte van dat kind.

  Ik hoop dat, als je ervoor kiest om een ​​kind te hebben, dat je een gezond kind. Maar als, door een kans dat niet gebeurt, ik hoop dat u ook de schoonheid en de vreugde in dat kind te omarmen. En bij alle kinderen, en volwassenen, met speciale behoeften.

 16. Als een broer of zus van een jonge man die heeft het syndroom van Down, en een kleuterjuf, die gezegend werd belast met een kind met het syndroom van Down en 2 kinderen met autisme dit jaar, ik vrees de enige cognitieve of sociale / emotionele vertraging kan ik vandaag spreken is mevrouw Cho's. Dag een van het afgelopen schooljaar had ik 3 bijzondere kinderen in mijn klas. Dag 180, ik heb nu 18 speciale kinderen! Hun leven wordt beïnvloed, aangeraakt, en onomkeerbaar overtroffen door de dagelijkse interacties die zij hebben gehad dit jaar met deze geweldige menselijke engelen! Als u een voorbeeld van de positieve kracht van deze kinderen te bezitten moet, zal ik graag voldoen! Na voltooiing van een tien minuten discussie over global geven en liefde, vroeg ik mijn 5-7 jaar oude leerlingen wat hun nummer een wens voor ieder kind op aarde zou zijn. Met andere woorden, wat ze wilden elk kind op aarde zou kunnen hebben. De eerste reactie van een 'typisch-validen "vijf jaar oud was," A BRENDAN! ", Waarop de rest van de klas juichten hun overeenkomst! Brendan is mijn student die heeft het syndroom van Down. Als mijn studenten niet hun optellen en aftrekken feiten onder de knie hebben tot en met 10 van dit jaar, in ieder geval hebben ze de mensheid, karakter en vriendelijkheid ervaren in zijn puurste vorm! Ik zal blijven bidden dat publiek, populaire en bekende figuren die de visie, emotionele intelligentie en empathie van vijfjarigen missen uitgeschakeld worden en vernederd door de zuiverheid, onschuld en schittering om hen heen. Open je ogen en ook u kunt beginnen om de schoonheid en de magie van het verschil te genieten!

 17. Sommige mensen zijn gewoon niet de bedoeling om kinderen te krijgen. Denken dat je een van hen bent.

 18. Christin: Je hebt gelijk als hij zegt Mentale retardatie is een legitieme diagnostische term in de VS op dit moment. Echter, dat wil niet zeggen dat de term is niet ongepast of beledigend. Andere eerder officiële diagnostische categorieën zijn 'imbeciel', 'idioot' en 'idioot'; Ik ben er zeker van dat je niet zou zeggen dat deze kwetsende termen zou zijn als ze vandaag nog steeds gebruikt.

  "Retard" wordt veel gebruikt als een denigrerende smet tegen niet alleen mensen met een verstandelijke handicap, maar ook mensen met andere vormen van handicaps. Het is de reden dat de term wordt erkend als offensief door de internationale gemeenschap van de geestelijke gezondheidszorg, en de "mentale retardatie" niet is gebruikt in andere landen dan de VS landen als een officiële diagnose voor een aantal jaren ('verstandelijke beperking' heeft vervangen). Inderdaad, het is verwijderd uit de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders in 2012 in de Verenigde Staten, te worden vervangen door "Intellectual Disability".

  Neem een ​​kijkje op het grotere plaatje voordat je het gebruik van beledigende taal die alleen dient om anderen te marginaliseren verdedigen. Alleen maar omdat sommige dingen werkelijk bestaan ​​in de wereld (zoals de officiële diagnose van vertraging in de VS) niet daadwerkelijk automatisch maken ze gewoon en correct.

 19. Wat betreft grap Margaret's: Ik heb geen bezwaar tegen het gebruik van het offensief smet zoveel als ik bezwaar maken tegen de boodschap erachter. Margaret wezen maakte een grapje dat impliceerde dat het hebben van een kind met een verstandelijke beperking is een van de ergste dingen die gebeuren aan een persoon, en dat het hebben van een verstandelijke beperking zelf zou nog erger. Ik vraag me af hoe mensen zouden voelen als iemand die dezelfde grap over het hebben van een homoseksuele kind? Ik durf te wedden dat niemand een dergelijke reactie zou verdedigen, ook al werd gezegd voor de grap.

  Geloof het of niet, mensen met een handicap kunnen en zullen leiden productief en een gelukkig leven. En nog schokkender is dat hun ouders soms zelfs vreugde kunnen halen uit het verhogen van deze kinderen.

  Niemand heeft het recht om de kwaliteit van het leven van een andere persoon gewoon gebaseerd op zaken als hun cognitieve en fysieke capaciteiten, huidskleur, gewicht, of seksuele geaardheid te beoordelen. Ik zou dat iemand als Cho, die is natuurlijk een groot verdediger van homorechten en gelijkheid, zou beter zijn dan een opmerking maken zoals ze deed tegen een andere minderheidsgroep bekend. In de woorden van de homoseksuele advocaat Harvey Milk "Zonder hoop, niet alleen homo's, maar de zwarten, de senioren, de gehandicapten, de us'es, de us'es zal geven."

  Denk er eens over.

Geef een reactie