Billy Bragg

Wat heb ik gedaan? Nou bedankt voor het vragen, ik heb het druk gehad versnipperen mijn vingertoppen tot op het bot op mijn gloednieuwe Eko gitaren . Ik kocht twee van hen, deze fijne reproducties van Italiaanse elektrische 6 snaren uit de jaren 60, met kleine oranje versterkers om mee te gaan met hen. Een daarvan is de hoge tonen en één is bas en ze zijn zussen en ze samen en apart geluid geweldig. Ze zijn semi gothic, als een heet "de geest", zoals de voorkant van het is bedekt met geweven bleke plastic dat geeft het een wit en glanzend Casper kijken, perfect voor het afdekken van "het monster mash" of andere dergelijke nieuwigheden. De andere is halloweenie pompoen op zoek, met uitsparingen aan de voorkant dat het holle lichaam te maken in een jack-o-lantern. Ik ben klaar voor de herfst geluiden en het is nog steeds zomer dus ik goed bezig ben. Wanneer de bladeren, zal ik klaar om te rocken.

Ik heb de uitgaven dagen woodshedding - en dat is in muzikant termen - het beoefenen van intens helemaal alleen in een schuurtje. Dit heb ik opgehaald van Jon Brion, die een leven woodshedding heeft doorgebracht en hij weet wie zijn gekomen uit de schuur en degenen die dat niet hebben door hun geluid. Ik speel al voor een lange tijd zonder steeds beter, maar aangezien mijn schuurtje (eigenlijk mijn Atlanta appartement) niet tijdens de dag bezet is, kan ik alles wat ik behagen spelen zonder te beledigen anderen.

Mijn belangrijkste focus is het spelen van Billy Bragg songs. Nu zijn "A New England" en "Zaterdag Boy". "St Swithin's Day" is volgende. Ik ga al naar Billy Bragg te zien sinds 1985 - vele optredens in San Francisco, zowel solo zaken dat hij is het best bekend voor en met steun bands als de Red Star Leger. Later zou hij gaan om veel bekendheid met de verbazingwekkende Wilco - oh hoe ik aanbid Jeff Tweedy - maar de nummers die ik verlang naar zijn zijn vroegst, wanneer het is gewoon hem, zijn estuarium accent, zijn verlangen hart en progressieve politiek en zijn absoluut briljant te spelen spelen.

Meestal wat Billy Bragg fans gaan over is zijn lyriek, zijn poëtische genie, dat is waar en puur en simpel. We bewonderen ook bij zijn aandacht voor de wereld bij de hand, op zoek om het allemaal beter te maken, voor iedereen. Ik weet dat toen ik in Londen vorig jaar, werd hij de uitgaven veel tijd bij Occupy LSX - het vermaken van de mensen verzameld om de oprichting te vechten in de bittere kou van het Engels val. Hij is een rally van de mijnwerkers, die nummers naar de vakbond te mobiliseren, en zong zoals alleen een liefhebber kan.

Ik heb een groot deel van mijn jeugd denken dat ik zou trouwen met Billy Bragg, maar ik heb uiteindelijk getrouwd met een ander en het is allemaal goed bleek toch.

En ik kan eindelijk zijn liedjes te spelen, in ieder geval mijn eigen baby versie, toch.

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

5 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. Dat je houd van Billy Bragg maakt me hou meer van jou. Kan niet wachten om je te zien in Ridgefield volgende maand!

  2. Ik hou van de oudste liederen Billy's beste, ook! En ik begon hem te zien in 1985 de hele tijd zo goed, elke keer als hij in New York was en dan DC. Blijkbaar u en ik waren beiden van plan onze huwelijken met de kerel op aparte kusten, maar geen van ons in geslaagd om hem te addertje onder het gras.

    Wat een mooie combinatie, Margaret Cho en Billy Bragg. Ik hou van het vinden van dit uit over jou.

  3. Dit bericht maakt me willen controleren meer Billy Bragg. Ik bewonder uw discipline bij de aanpak van een aantal verschillende creatieve inspanningen. Het inspireert me.

  4. Ik heb hield Billy's muziek sinds ik voor het eerst hoorde hem in de jaren '80, en zijn alleen gekomen om hem meer en meer te bewonderen. Een man van zijn woord en sterk op beginselen en blijft hij de weg te wandelen, en wees een stem van het grootste reden wanneer en waar zo'n stem moet worden gehoord. Een van de weinige muzikale grote namen, bijvoorbeeld, die niet alleen uitgezonden via zijn sociale netwerken de niet-democratische capriolen die werden ontvouwen in Wisconsin vorig jaar- hij verscheen ook bij de demonstraties. Plus, ja, hij is zo schattig. Goede smaak rondom, mevrouw Cho!

  5. Ik weet nu wie mijn OFFICIËLE favoriete gitarist is !! Blijf oefenen uw Billy Bragg en kan niet wachten om te horen je mijn wereld op zijn kop! xo ~ Mara

    ps: je rig klinkt rechtvaardig

Geef een reactie