Pond

Er is veel adoptable honden bij de Los Angeles dierenasielen op dit moment, vooral kleine, weinig Chihuahuas, deerheads en appleheads, hield velen als een kooi, als ze lijken te genieten van het samenzijn en zijn meestal niet in eenzame gehouden, net als de prachtige St Bernard of de majestueuze Pitbull.

Ze lopen allemaal over zichzelf, beentjes houden kleine lichamen omhoog, soms blaffen maar vaker niet, springen op de metalen staven om een ​​kijkje op je krijgt.

Ik kan niet een vandaag, laat ik morgen de stad, en ik kan niet overweg met een ander huisdier nu, maar oh, als ik kon, zou ik ze allemaal.

Ik heb een ernstig hamsteren streak, enigszins afgenomen door de vlaag van reality shows over het onderwerp, en de angst en schaamte van een van die mensen, ontdekt in hun bescheiden huizen met honderden dieren, niet in staat om te gaan met de waarheid ervan, houdt me op te treden op mijn impulsen.

Ik wil worden bedekt met hondenhaar, in snuiten en Nuzzles. Ik hou van honden, en er kan nooit te veel zijn, maar dat is het gevaar in mijn denken.

Maar als ik kon, zou ik, en ik zou beginnen met de chihuahua's van Los Angeles. Er is een nu zag ik twee keer in mijn volgende bezoeken aan het pond. Ze is een piepklein beetje wankel roodharige chi mix, en ze draagt ​​een t-shirt dat is te groot voor haar mager frame, en de hals van het genoeg uitgerekt voor haar hondje schouder om door te gluren, dus het effect dat ze heeft op een zeer chique uit de schouder kledingstuk. Haar elegante botten zijn te zien onder haar zachte rode vacht, en haar betraande ogen verschijnen enorm op haar vogelachtige chi gezicht. Ik wil haar opscheppen en wikkel haar wankele lichaam rond mijn nek, en we zouden net zo zijn, voor eeuwig en altijd.

Goedkeurend asielhonden is een prachtig ding om te doen, maar ken je grenzen, denk ik, is wat ik probeer te zeggen.

Zoek andere berichten over Blog en getagd .

2 Opmerkingen. In The Mix ...

 1. Dank u MC voor dit bericht en het geven van een schreeuw om hulp.
  Ik voel me op dezelfde manier en droom van het leven in een grote ruimte met veel honden. Ik kan dat nu doen, maar wat ik kan doen is doneren aan inspanningen te redden - en nu ben ik zeep-boksen over.

  Er zijn vele reddingen in elke staat zinken in de schulden die de goede strijd elke dag om honden te redden van het harde leven en de dood van schuilplaatsen. Geen bedrag is te klein.

  Net-Camp Cocker in Los Angeles. Luv die jongens.
  XO. Dank U,

 2. Oh, oh, en hun zachte kleine snuiten
  en de manier waarop honden hebben van wenkt uw ellebogen
  of voeten of knieën of handen wanneer ze willen aaien?

  Ook ik ga in schuilplaatsen en moeten de drang weerstaan ​​om
  Keur alle honden.

Laat een reactie achter