Delicious NYC

Ik heb zo veel mogelijk te eten en het lijkt mij het juiste te zijn, want het is allemaal vreemd allochtone jeugd voedingsmiddelen, onmiskenbare en onweerstaanbare en vol geschiedenis en calorieën.

Maakte vele uitstapjes in NYC deze week voor deze verleidelijke dingen, zoals al jjiggae, dat is een hete pittige stoofpot gemaakt van veiny pollak kuit slijmbeurzen die zweven in de rode soep zoek etherische en alien. Het is echt AI, dat is wat ik beeld, die rare wezens bewaard in het water om de toekomst goddelijk. Ik kan mijn geluk niet vertellen van deze vissen eieren maar ik at genoeg van hen onder een enorme waterval met een witte vleugelpiano op de top. Niemand speelde piano omdat het te vroeg op de dag.

Ik ben ook naar een fancy Japanse bakkerij voor rijstwafels met rode bonen pasta en zelfs geld verspild hadden op een prachtige doos van witte perzik bean plakken bon bons. De doos is bijna weg nu, na enkele dagen van koeren en nadenken elke slissend stuk. De vrouw bij de bakker zei: "20 dagen" en overhandigde mij de zware doos van rijst perzik wonderen zei toen "1 of 2 dagen ', zoals ze pakten de individuele cakes die veel te veel voor één persoon waren. Wat heeft ze weten?

In de buurt van de bakkerij is er een ondergrondse izakaya met pollak reeën spaghetti, die ik fantaseerde over tijdens het eten van de goede yaki gyoza en het drinken van een grote "gras" van sake. Ze verkopen het door het "gras", die ik weet niet waarom, maar het zien van die spelfout maakte me aan het lachen net zo veel als ik zou doen als ik een kind was. "Gras". Sommige dingen gaan nooit uit de mode. Of "Styre".

5 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. Oh man. Ik ben net terug uit Korea, maar niet de kans om naar Izakaya niet krijgen. Goed om te weten het is beschikbaar in NYC!

  2. Een van mijn favoriete plekken in NYC is E-Mo Kim Bab, gelegen op 2 West 32nd Street, NYC. Het is een klein gat in de muur moeder en pop stand die snel gemist. De vrouw die de plaats runt is de Kim-Bab nazi en heeft een kort lontje, maar haar eten is geweldig en ik hou van haar, ondanks zichzelf. Maak jezelf niets wijs, 1 kim-bab is meer dan genoeg voor twee personen, en het komt met gratis soep. Geniet van ^ _ ^

  3. Hou van lezen jr blogs. Die bon bons klinkt D Licious! Je moet dan proberen de rijstwafels in hong kong haven op Cheshire brug, als je nog niet hebt. Sommige dagen hebben ze de dim sum en hun selectie is ongelooflijk. Ik ga er in het bijzonder voor hun rijst taart omdat ze maken het de manier waarop ik me herinner.

Geef een reactie