Bieden op mijn motor!

Ik schonk een van mijn motoren aan de National Association om kinderen te beschermen en bieden er nu gebeurt!

Deze 2012 Suzuki LS650 Savage wordt geveild ten voordele National Association om kinderen te beschermen , een nationaal lidmaatschap organisatie die programma's die kinderen te beschermen tegen fysiek, seksueel en emotioneel misbruik ontwikkelt. Hun nieuwste programma, de HERO Gezinnen Rescue Corps, traint militaire helden om technologie te gebruiken om te identificeren en te redden kind slachtoffers van verkrachting en uitbuiting. Lees er hier meer over.

het is een met sterren bezaaide motorfiets

Als komiek en actrice Margaret Cho besloot ze nodig had om zich te ontdoen van een van haar motorfietsen, ze deed het op de manier die haar verdiende de titel "patroonheilige van Outsiders": ze schonk het aan de National Association om kinderen te beschermen.

De donatie werd "bemiddeling" van een andere komiek / actrice, Alison Arngrim , die de titel verdiend "Prairie Bitch," maar alleen vanwege haar uitstekende acteren op "Het Kleine Huis op de Prairie." Alison is op het bestuur van de National Association om kinderen te beschermen vanaf het begin, en staat bekend als een uitgesproken pleitbezorger voor zowel de bescherming van het kind en ook HIV / AIDS voorlichting en behandeling.

Alison zei: "He, laten ondertekenen de fiets." En dat deed ze. En toen kreeg haar vrienden betrokken.

Lees meer en het bod HIER!

Safari

Laat een reactie achter