Avholdenhet

Den romersk-katolske kirke snakker om hvordan kondomer ikke blokkere AIDS. Jeg vet ikke hva jeg skal si om det. Og tar løfte om sølibat ikke hindrer pedofili. Hva er galt med dem? Hvis de motsetter seg alle former for prevensjon, så da får vi faktisk knulle? Eller hvordan får vi til å knulle? Har de fremme trekke ut? Skylling med en cola rett etter? Bare å ta det opp i ræva? Så nå siden Vatikanet har utstedt helse advarsel om kondomer, som de rettferdiggjør er akkurat det samme som de har om farene ved røyking, har det vært en stor økning i HIV-infeksjon, med mer enn 42 millioner bryting med viruset. Ok, kondomer er ikke 100% beskyttelse, men 90% er bedre enn ingenting, eller "avholdenhet", som ingen praksis, aldri gjorde, aldri vil.

Paven er en pressemelding bort fra å selge avlat for å kjøpe plass i himmelen, som i de dager da Martin Luther - ikke kongen, far til lutheranismen, katolisismen Lite. Jeg er så sint, jeg ønsker ikke å bare rive opp et bilde av paven. Jeg ønsker å rive ham en ny rasshøl, iført en kondom, og jeg trenger ikke engang en pikk, men dette er den ene gangen jeg skulle ønske jeg gjorde. Fuck you John Paul hva faen din jævla navnet er du jævla gull investeringene høye ass lue på seg dritt hodet. Hvorfor ikke bare jævla dø allerede? Har ikke Gud trenger en personlig assistent? Faen Faen Faen ta deg. Nei seriøst. Faen ta deg. Du er ikke Guds representant. Gud ville ikke gjøre det til folk. Gud elsker betingelsesløst. Alle er velkommen i den sanne Guds hus. Vi trenger Angry Jesus å storme Vatikanet akkurat nå, sparker ut pengevekslerne og tempelprostituerte og barnemishandlere. Jeg elsker meg noen Angry Ass Jesus. Lag dine egne brød og fisker muthafucka! Kom deg ut av min Fars hus !!! Jeg ønsker Jesus å kaste deg i ræva, kaste alle de millioner av dollar verdt av hellig kunst og gull og relikvier og Liberace stil kapper kjøpte med blodet av de utallige troende som gir deg alt og mer slik at de vil bli frelst, og du gjør ingenting, men la dem dø, fordømme dem, dømme dem, forulempet dem, drepe dem. Jeg ønsker Vatikanet plenen foran strødd med garasjesalg av Judas Iskariot av verden, noe som ville utgjøre mye mer enn tretti sølvpenger, og for å gi pengene til folk som er døende av AIDS på grunn av deg, barna som har hatt sin uskyld stjålet av deg, de utallige forbrytelser du har begått mot folket i Guds navn. Vi er skapt i Guds bilde, er vi jævla GUD !!!! Du trenger ikke kjenne ham. Du bare foran som du er Gud er nede og dritt, men du trenger ikke ha hans personsøker. Du trenger ikke toveis melding Ham. Hvis du gjorde det, ville du bryr deg om mennesker som tror på deg, du ville behandle dem som du tilber dem, fordi vi alle er Gud !!!!! GUD er fint. Gud vil at du skal ha på kondomer. Gud ønsker at du skal ha det gøy. Gud elsker alle. Han bryr seg ikke hva du gjør. Han kommer til å elske deg uansett hva. Gud har også mange navn, som Buddha, Vishnu, Allah, Mohammed, Jehova, Beyonce, du. Ikke lytt til Vatikanet. De vet ikke en dritt, og bør bare ha en jævla bake salg og holde kjeft.

1 Comment.

Legg igjen en kommentar