Den "Fuck It" Diet

Jeg har mistet noe vekt som har satt av en merkelig bølge av paranoia blant folk som jeg enten har hatt magen stiftet eller slås av med en gummistrikk, eller er på noen sprø rå mat diett eller hva.

Det som skjedde var at jeg var jævla lei av slanking og trener. Jeg knuller var syk og lei av å kjøpe klær som var for små for meg så jeg kunne 'tynn inn i dem.' Jeg var jævla syk og lei av å spise 5 til 7 små måltider om dagen. Jeg var syk og lei av ingen karbohydrater. Jeg var jævla lei av å tenke på mat og ikke tenke på mat. Jeg var jævla lei av min trener og noen form for trening. Jeg gikk til en ernæringsfysiolog, og jeg mistet mye - penger. Jeg har aldri forlot sitt kontor uten å miste minst en grand på tull. Shakes, piller, kosttilskudd, mat erstattere, treningsprogrammer. Jeg sa "FUCKING FUCK THIS FUCK IT FUCK det på alvor FUCK IT FUCK IT FUCK IT FUCK FUCK FUCK IT !!!!"

Jeg sluttet å gå til Fred Segal og få en ting i hele butikken som passer meg. Jeg begynte å kjøpe klær som jævla passer meg, som nå. Jeg legge vekk alle forestillinger om hva dietter betydde for meg, hva jeg skulle spise og ikke skal spise. Jeg helt mistet tankeprosess som bar meg gjennom mitt liv - min slanking og mosjon regime - og begynte å tenke på de menneskene jeg elsket, hatet, tolerert, lo, lo med. Det var en masse tid til å lese. Jeg ønsket å se gamle filmer. Jeg spiste mye shitty mat. Jeg fikk litt vekt, og det var skummelt. Men det gjorde ikke virkelig gjøre en forskjell. Faen heller. Faen heller. Faen heller. Jeg sluttet å trene, og begynte å skrive. Jeg spilte med mine hunder. Jeg så på dritt på Ebay. Jeg begynte å spise hva jeg ville - og fortsatte å gjøre det. Ikke en mat ferie - ikke et pusterom mellom dietter. Jeg skulle bare spise spise spise spise spise spise og knuller spise litt mer.

Så, jeg slags begynte å bli nifs tynnere. Jeg får det nå. Fordi jeg ikke bryr seg om mat, er det det når jeg vil ha det, tror jeg ikke ønsker det og ønsker det og tenke på det. Siden jeg kan ha alt, ingenting er så viktig. Jeg trenger ikke å spise en hel kake fordi jeg kan spise en hel kake hver dag hvert måltid hvis jeg vil, og jeg bryr meg ikke. Jeg trenger ikke forberede seg til å spise fordi jeg kan være sulten senere og "de" vil ikke ha hva jeg har å spise. Når jeg er sulten, spiser jeg. Du vet, det er hva den rare kosthold er.

Her er hva jeg pleier å spise hver dag. I morgen har jeg en skål frokostblanding med to typer blandet, granola og liv. Hvis jeg er i et hotell, jeg har granola og yoghurt, croissanter, en sjokolade og en vanlig, og deretter en stor tranebærjuice. Jeg drikker mye vann, og mye av lemonade, regelmessig KOKS - ingen diett noe noensinne. Etter det jeg pleier å spise en peanut butter cup eller noe sånt. Da får jeg jobbe, som skriver vanligvis, innspilling noen ganger, intervjuer, osv .. Jeg blir sulten senere rundt tidlig ettermiddag, og så spiser jeg det jeg tror er en god ting i øyeblikket, noe som kan være mac og ost, eller pizza. Jeg spiser så mye som jeg ønsker, men det er som regel for rik til å spise alt, og siden jeg ikke er slanking, og jeg trenger ikke å stappe den forbudte maten i før dietten starter opp igjen, jeg spiser så mye som jeg føles bra å spise og la resten. Jeg reiser mye på tallerkenen fordi jeg ikke trenger å rense tallerkenen. Hvorfor? Jeg trenger ikke å. Og verdien av ikke å måtte fullføre alle mine mat, sannsynligvis har vært den største bidragsyteren til min helbredelse rundt mat. Jeg pleide å føle at jeg trengte å spise alt, alt og litt til, men faktisk, det føles ikke bra å gjøre det. Det smaker ikke godt. Jeg kan ha mer når jeg er sulten igjen. Jeg spiser middag sent, vanligvis med venner. Jeg liker forretter. Jeg vil bestille 3-4 typer, slik at jeg kan ha en rekke spiselige godbiter, i stedet for en hovedrett. Hvis jeg bestiller forretter, ville det være mer enn én, fordi jeg fortjener å spise hva jeg vil. Jeg spiser aldri rester. Jeg tar aldri noe hjem. Jeg spiser aldri noe som ikke smaker himmelsk. Jeg spiser aldri når jeg ikke er sulten. Jeg har aldri la meg selv bli for sulten. Jeg har aldri nekte meg en jævla ting fordi jeg har nektet meg selv nok for 1000 liv, og det er ikke mer fornektelse for meg på den måten at jeg lever. Jeg fortjener alle mozzarella pinner, hele jævla sjokolade, hele jævla pizza, alle kylling a'la konge, og jeg fortjener å forlate det jeg ikke er ferdig på tallerkenen.

Så det du går. Stor hemmelighet kosthold. Elsker. Kjærlighet og audacity å faktisk kaste bort mat.

54 Kommentarer. legge til mix ...

  1. Jeg jævla luv dette innlegget. Jeg har vært på, for faen det diett for en stund nå ... glad for å høre andre er på samme tog :)
    Lar få fanatisk om dette som de sprø ass rå foodists! De forkynner skyld og vi forkynner vår "fuck det logikk" for å støtte vår "fuck det diett". Skam på de som sprer elendigheten!

    Det handler bare noen sykt spill uansett ... planter og dyr dør, slik at vi kan drivstoff kroppen vår, bør vi bare være takknemlig for dem og takke med minst nyte maten med "fuck it" joyfulness!

Legg igjen en kommentar