Den Hotness

Da jeg var liten, pleide jeg å se min mor dyppe hele jalapeno peppers i heftig hot chili lime og spise dem som hun var dyppe stangselleri i peanøttsmør, og jeg ville skrike fordi paprikaene var så krydret at MINE øyne ville være vanning og Jeg wasn € ™ t engang å spise dem. Hun ville si, "nei, det er ikke sterkt krydret." Men hennes hele ansiktet vil være dekket i svette og hennes øyne ville være full av tårer, så jeg tror det var krydret, men hun didn € ™ t ønsker å vise svakhet.

Jeg couldnâ € ™ t tolerere noe krydret som et barn, noe som er vanskelig hvis du er koreansk. Min mor hadde å dyppe min kimchee inn i en liten bolle med vann før jeg kunne sette den inn i munnen min. Selvfølgelig dette ga meg en slags krydder mindreverdighetskompleks at jeg måtte liksom fikse i voksen alder. Hvordan jeg jobbet med var det å presse mine sanser så vidt jeg kunne, søker ut de hotteste peppers, de hotteste hot saus, det hotteste alt. Jeg dynket alt i Tabasco, så mye at jeg en gang fikk et ledig bord caddy fylt med alle slags saus som Tabasco gjør, fordi jeg var en så lojal, vokal og berømte kunde. Det sitter på mitt spisestuebord permanent fordi jeg alltid kommer til å bruke den. Jeg har selv vært kjent for å holde Tabasco i vesken min, som dessverre har stått bak siden TSA regulerer nå væsker og geleer i håndbagasjen. Jeg må bare stole på at de vil ha den der jeg skal. Heldigvis, de vanligvis gjør.

I det siste er min mann og jeg har vært å få til thailandsk mat som hvis det gjøres riktig utrolig sterkt krydret. Hereâ € ™ s noen folksy visdom, hvis det gjør vondt å gå i, og jeg forsikrer deg, det gjør vondt å komme ut. Jeg dona € ™ t tror jeg er fornøyd med mindre ren pepperspray kommer ut av ræva. Jeg kunne få en annen jobb eskorterer unge kvinner ut i gatene om natten fordi jeg er som en vandrende septer dispenser. Jeg tror jeg liker det når min drittsekk er i brann. Jeg dona € ™ t se noen annen forklaring. Og det alltid er i brann. Når jeg våkner, er det første jeg sier til min mann ikke â € ~good morningâ € ™ eller â € ~I elsker youâ € ™. Ita € ™ s â € ~fire i holeâ € ™. Bare så han vet å komme seg ut av min måte fordi jeg kommer til å gjøre en stor, flammende, syrlig brennende levering i min lange lidelse toalett. Hvis du bor som meg, og middagen krever sin egen Safeword, så du forstår. Jeg er, hotness.

22 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Oh dear. Min mor måtte vaske min kimchi i vann også. Faktisk bare lukten av det nå gjør meg litt svimmel.

 2. Jeg vokste opp på meksikansk mat, så jeg kan ta varmen. Men jeg har lagt merke til som jeg har blitt eldre har jeg måttet tone det opp litt.

 3. Du vet, Margaret, chili bør ikke faktisk gjøre deg lide. Og hvis den gjør det, er det et godt tegn kroppen din ikke tåler det godt, og bør ikke spises.

  Jeg er en av dem som spiser jalapeà ± os av seg selv, men det er de sjeldne tilfeller når magen buldrer, og jeg vet at jeg må tilbake av litt. Ingenting galt i det :)

 4. Det er derfor jeg rocke indisk mat. Bare vondt fra nakken og opp.

  I 2000 spilte du DC Impro og ettertraktede min søsters lår høye blå lærstøvler.

  Det er alt.

  Kjærlighet,

  Basilikum

 5. Jeg kunne få en annen jobb eskorterer unge kvinner ut i gatene om natten fordi jeg er som en vandrende septer dispenser.

  =============================

  Nå som dritt er morsom.

  Sannsynligvis fordi jeg kan relatere.

  Gawd, jeg har ikke ledd så høyt eller så vanskelig i en god lang tid.

 6. Jeg tror jeg har det motsatte problemet. Min mor liker å fortelle meg denne historien om da jeg var ca 2 år gammel. Vi hadde denne nabo som var koreansk, hun var gift med en militær mann som mishandlet henne og holdt henne hjemme, og ville ikke la henne lære engelsk. Min mor og de andre kvinnene i nabolaget lærte henne engelsk når rasshøl var på jobb. Til gjengjeld skulle hun gi oss gallons av denne utrolig krydret hjemmelaget kim chee, og jeg vil spise gallons av det. Det var tydeligvis min favoritt mat i den alderen. Jeg vil spise en stor skål med det og si "mo peese!" Nå som voksen, jeg er slag av en fitte når det kommer til krydret mat. Jeg er ikke en fan av å ha en brennende Butthole! Jeg liker krydret ting til tider, som regel når jeg er full. Men jeg har alltid angre på det i morgen. :(

 7. lol oh margaret, jeg elsker deg <3 :) jeg håper du snakke om dette neste gang du gjør stand-up

 8. Jeg er med RPGypsy ... at "walking septer dispenser" fikk meg til å brøle av latter. Jeg kommer til å være i trøbbel for å våkne opp alle i huset. Jeg kan se at litt blir gjort på scenen med passende (eller upassende!) Håndbevegelser og alt.

  Uansett, ikke brenne bare føler at det renset alt ut?

 9. du er nødt til å prøve "Tuong ot sriracha", eller bedre kjent med mine venner som "kuk saus". den er solgt i de fleste dagligvarebutikker, og har en stor kuk på flasken. Jeg freakin elsker slike ting! det går på alt. Jeg pleide å være i tabasco også, men dette er ting har en mye bedre smak! oh du må prøve det !!!

 10. Jeg lo som en syvende Grader! ; D

  Det er ingenting som tilfredsstillelse av en munn godt brent og Morning Ring of Fire ... LOVE IT! LOL

 11. Da jeg var liten, mamma alltid gjorde meg en bolle med utvannet ris for å ta brodden av kimchi.

  Jeg er stolt over å si at jeg har vokst opp og kan spise klebrig ris med kimchi nå!

 12. Jeg ville gjerne ha deg eskortere meg om natten !! Kanskje jeg skal begynne å spise krydret mat også.

 13. Alle dere som lider spise varm mat bør sjekke ut manuka honning, en New Zealand produkt, som er veldig effektive. En venn av meg øser tabasco over alle ting og brukes til å lide. En natt jeg ga ham en skje med min honning, og han lykkelig bodde på det før han hadde en galleblære operasjon som kurerte ham fullstendig - et uventet resultat. Jeg bruker den til å styre diaré - veldig, veldig bra. Du kan google det, manuka honning - det er en amerikansk distributør hvor jeg får det, og jeg lover din lidelse vil være over.

 14. Jeg kan ikke spise krydret ting .... Min stakkars mage kan ikke ta det .... Det hele tatt.

 15. Second Hot Cock saus. Jeg elsker å sette det på omtrent alt, inkludert pølser. Pølser med Hot kuk! Min type måltid!

 16. hahahaha Ms Cho hahahaha

  at pepperspray ass kommentar fikk meg til å le høyt hahaha

 17. im en stor siracha fan,
  jeg tror ikke jeg liker den sure vinegaryness av tabasco, men jeg fortsatt spise den.
  bygge at jern magen !!

Legg igjen en kommentar