Brekke et bein

Jeg møtte Kate Gosselin den andre natten og hun var pen med sitt nye hår. Det er blond og lang og flat-strykes. Jeg likte den andre hår også, men hun er veldig glamorøs i disse dager. Hun spurte meg hvordan jeg vil takle kritikken jeg kan få fra å være på "Dancing With The Stars", og jeg sa "jeg bryr meg ikke om det!", Og det gjør jeg virkelig ikke. Hvorfor bryr noen hva noen sier om dem? Og også på om du kan danse eller ikke, hvis du ikke er kjent for å være en danser? Spesielt når det er folk som ikke kjenner deg og ikke vet hva du er i ferd med? Alle som kjenner meg vet jeg ikke er en ballroom danser og ville trolig være bedre på "Dancing With The Whores" som er en spin off av gårsdagens pilot for «Dancing With The Stoners."

Jeg fortalte Kate at hun ikke bør lytte til de slemme tingene folk sier om henne og hun sa at hun ikke ville. Det gjorde henne smile mye, som jeg synes er fint. Hun har et fint smil, som er en spesiell hemmelighet. Jeg vet ikke mye om henne, bortsett fra at hun synes å være en myk muntlig dame med mange barn og en asiatisk Tilstøtende eksmann. Hun sier også at hun ikke var en god danser, men jeg tror at hvis noen kan komme gjennom et øyeblikk av "Dancing With The Stars" erfaring - de er nødt til å ha noen rytme eller annet sted. Hun falt ikke - som jeg allerede har gjort flere ganger! Jeg føler at hvis jeg faller en haug nå, vil jeg ikke falle senere. Det er som om du har en dårlig generalprøve du har en flott forestilling! Det er slik det har vært i min erfaring. Du bør alltid skyte for å ha en forferdelig øving, slik at showet skinner. Det er litt som den "brekke et bein" ting. Du ønsker ikke å faktisk bryte en etappe, men du ønsker å "brekke et bein. ' Hele greia er så forskjellig fra alt jeg har gjort, og jeg ser frem til å bringe mine stripper flytter til det, samt busting mine pukler.

Paparazzi synes å nifs bryr seg om meg i dag, men jeg tror det er fordi ingen andre er på dansestudioet øve så tidlig som jeg er der, og de er lei. De spurte meg, på en måte i en shitty måte, hvis jeg var å lære noe - som i "hvordan å danse" og jeg sa "ja" all trygg og deretter umiddelbart utløst på en parkeringsplass skillelinjen. Det var skikkelig dumt. Jeg føler meg dårlig for dem fordi det er varmt i det ekte "Hollywood betong og asfalt" måte og virkelig tisse smelling i smug de venter på, og jeg håper de drikker nok vann. Det har å suge - venter rundt i dyp Hollywood for å ta bilder av mennesker. Jeg ville ikke ønsker å gjøre det, akkurat som jeg tror ikke noen ønsker å komme inn og gjøre abs med meg!

Jeg kan ikke vente med å spørre situasjonen hvis jeg er en granat eller en landmine. Jeg håper at resten av The Jersey Shore kastet kommer og jubel ham på fordi jeg er forelsket i Snooki. Jeg tror hun ser akkurat ut som Elizabeth Taylor fra Cleopatra - virkelig nydelig.

11 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg begynte å hoppe opp og ned og squeeling som jeg en vinnende game show konkurrent når jeg fant ut at du var på den neste sesongen av DWTS. Jeg er så glad for at du fikk sammen med Louis og jeg skal stemme min lille hjerte ut for dere!

  Nå la oss starte en Betty White stil Facebook bevegelse for å få deg en gjest flekk på GLEE! Når det skjer, min homofile hjernen bare kan eksplodere ut av hodet mitt ...

  ... GURL ...!

 2. Du bør gå ut til paparazzi med en haug med flasker med vann og gi dem ut, minner dem til å holde seg hydrert. Bare for å være en skatt. :)

 3. Hei Margaret,

  Jeg håper du har det bra. Jeg vet du er. Jeg vil stemme på deg som alltid. Jeg elsker det nye albumet og alle de autografer at du har velsignet meg med. Jeg har alltid lese hva du har å si, og jeg tror det er hysterisk morsomt.

  Jeg trodde det var rart hvordan de annonserte deg på DWTS. De sa, "Amerikas mest opprørende komiker, kuttet." How bitchy lol.
  Jeg håper du gjør det hele veien til slutten. Jeg har ennå til å se deg i person, men jeg er en stor tilhenger av deg. Jeg har fulgt deg en stund.
  Jeg elsker at du står opp for det homofile samfunnet.
  Jeg har forgudet deg for alltid. Jeg var glad for å få pre-order.

  Takk for at du leser (hvis du gjør),
  Jeffrey Goldade
  <Du go girl! Go Go Go! Få Snooki hunny!

 4. Du vil være lys av showet! Omfavner "The Situation", spiller pressen, og få en god latter i "det røde rommet." Du er grunnen til at jeg kan ikke vente med å se.

  11.5.10 i NYC også!

  Er de kommer til å la din "blekk" for å vise?

 5. Jeg liksom se dette showet med fingeren på på spol fremover, men jeg er super glade for å se deg. Jeg så deg stå opp på min college trolig 18 år siden (jeg mistenker at vi er omtrent på samme alder), og jeg har vært en stor fan siden den gang. Du er en av de få menneskene jeg ville faktisk gjøre en innsats for å stemme på. Ikke la dem få deg til å få den ekle falske spray tan!

 6. Kjære Margaret,
  Kan du være så snill å rocke et poff i ur hurr episoden at Snooki kommer på? Det ville bety mye for meg (og Snooks). Det vil også gjøre deg mer aerodynamisk. Ja? Awesome!

 7. Jeg elsker måten du bekymre deg for paparazzi bor hydrert. Jeg har også en merkelig tiltrekning til Snookie. Men igjen jeg slags håper hun blir arrestert igjen, fordi det ville være morsomt å gå rundt roping \ gratis Snookie! \

  Jeg har aldri se talentkonkurranse-type show, men jeg kan gjøre et unntak på grunn av deg.

 8. Pingback: xe oto chevrolet

Legg igjen en kommentar