Bryte en etappe

Jeg møtte Kate Gosselin den andre natten og hun var pen med sitt nye hår. Det er blonde og lang og flat-strykes. Jeg likte den andre hår også, men hun er veldig glamorøs i disse dager. Hun spurte meg hvordan jeg vil takle kritikken jeg kan få fra å være på "Dancing With The Stars" og jeg sa "Jeg bryr meg ikke om det!", Og jeg virkelig ikke. Hvorfor bryr noen hva noen sier om dem? Og også på om du kan danse eller ikke, hvis du ikke er kjent for å være en danser? Spesielt når det er folk som ikke kjenner deg og ikke vet hva du er i ferd med? Alle som kjenner meg vet at jeg er ikke en ballsal danser, og vil sannsynligvis bli bedre på "Dancing With The Whores" som er en spin off av gårsdagens pilot for "Dancing With The Stoners."

Jeg fortalte Kate at hun ikke bør lytte til de slemme ting folk sier om henne og hun sa hun ikke ville. Det gjorde henne smile mye, som jeg tror er fin. Hun har et fint smil, som er en spesiell hemmelighet. Jeg vet ikke mye om henne, bortsett fra at hun ser ut til å være en myk muntlig dame med mange barn og en asiatisk Tilstøtende eksmann. Hun sier også at hun ikke var en god danser, men jeg tror at hvis noen kan komme gjennom et øyeblikk av "Dancing With The Stars" opplevelse - de er nødt til å ha noen rytme et sted. Hun falt ikke - som jeg allerede har gjort flere ganger !! Jeg føler at hvis jeg faller en gjeng nå, vil jeg ikke falle senere. Det er som om du har en dårlig generalprøve du har en god ytelse !! Det er slik det har vært i min erfaring. Du bør alltid skyte for å ha en forferdelig øvelse slik at showet skinner. Det er litt som den "brekke et bein" ting. Du ønsker ikke å faktisk bryte en etappe, men du vil "brekke et bein. Hele denne saken er så forskjellig fra alt jeg har gjort, og jeg ser frem til å bringe mine stripper flytter til det, samt busting mine pukler.

Paparazzi synes å nifs bryr seg om meg i dag, men jeg tror det er fordi ingen andre er på dansestudio øve så tidlig som jeg er der, og de er lei. De spurte meg, på en måte i en shitty måte, hvis jeg var å lære noe - som i "hvordan å danse" og jeg sa "ja" alle trygg og deretter umiddelbart utløst på en parkeringsplass skillelinjen. Det var skikkelig dumt. Jeg føler meg dårlig for dem fordi det er varmt i det virkelige "Hollywood betong og asfalt" måte og virkelig pee lukt i smug de venter på, og jeg håper de drikker nok vann. Det må suge - venter rundt i dyp Hollywood for å ta bilder av mennesker. Jeg ville ikke ønsker å gjøre det, akkurat som jeg tror ikke noen ønsker å komme inn og gjøre abs med meg!

Jeg kan ikke vente med å spørre Situasjonen hvis jeg er en granat eller en landmine. Jeg håper at resten av The Jersey Shore cast kommer og jubel ham på fordi jeg er forelsket i Snooki. Jeg tror hun ser ut som Elizabeth Taylor fra Cleopatra - virkelig nydelig.

11 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg begynte å hoppe opp og ned og squeeling som jeg en vinnende game show konkurrent da jeg fant ut at du var på den neste sesongen av DWTS. Jeg er så glad for at du fikk sammen med Louis, og jeg skal stemme min lille hjerte ut for dere!

  Nå la oss starte en Betty hvit stil Facebook bevegelse for å få deg en gjest flekk på GLEE! Når det skjer, min homofile hjernen bare kan eksplodere ut av hodet mitt ...

  ... GURL ... !!

 2. Du bør gå ut til paparazzi med en haug med flasker med vann og gi dem ut, minner dem om å holde seg hydrert. Bare for å være en kjæresten. :)

 3. Hei Margaret,

  Jeg håper du har det bra. Jeg vet du er. Jeg vil stemme for deg som alltid. Jeg elsker det nye albumet og alle autografene som du har velsignet meg med. Jeg har alltid lese hva du har å si, og jeg tror det er hysterisk morsomt.

  Jeg trodde det var rart hvordan de kunngjorde deg på DWTS. De sa: "Amerikas mest opprørende Komiker, kuttet." Hvordan bitchy lol.
  Jeg håper du gjør det hele veien til slutten. Jeg har ennå å se deg i person, men jeg er en stor tilhenger av deg. Jeg har fulgt deg en stund.
  Jeg elsker at du står opp for det homofile miljøet.
  Jeg har forgudet deg for alltid. Jeg var glad for å få pre-order.

  Takk for lesing (Hvis du gjør),
  Jeffrey Goldade
  <Du går jente !!! Go Go Go !!! Få Snooki hunny !!!

 4. Du vil være lys av showet! Omfavner "The Situation", spiller pressen, og få en god latter i "det røde rommet". Du er grunnen jeg kan ikke vente med å se på.

  11.5.10 i NYC også !!

  De kommer til å la din "blekk" for å vise?

 5. Jeg liksom se dette showet med fingeren på hurtigspoling-knappen, men jeg er super glade for å se deg. Jeg så du stå opp på min college trolig 18 år siden (jeg mistenker vi er omtrent samme alder), og jeg har vært en stor fan siden. Du er en av de få menneskene jeg ville faktisk gjør en innsats for å stemme på. Ikke la dem gjøre at du får den ekle falske spray tan!

 6. Kjære Margaret,
  Kan du være så snill å rocke et poff i ur hurr episoden som Snooki kommer på? Det ville bety mye for meg (og Snooks). Det vil også gjøre deg mer aerodynamisk. Ja? Kjempebra!

 7. Jeg elsker måten du bekymre deg for paparazziene bor hydrert. Jeg har også en merkelig tiltrekning til Snookie. Men så igjen jeg slags håper hun blir arrestert igjen, fordi det ville være morsomt å gå rundt roping \ gratis Snookie! \

  Jeg har aldri se talent konkurranse-type show, men jeg kan gjøre et unntak på grunn av deg.

 8. Pingback: xe oto chevrolet

Legg igjen en kommentar