In My Body

Jeg danser bedre. Det hele blir bedre. Kroppen min føles bra. Ikke så sår og i sjokk som det var. Louis og jeg er også å ha det gøy på veien, på min Cho Dependent Tour , som er flott. Jeg skulle ønske han kunne bli med meg hele tiden.

Jeg tror at hele denne DWTS erfaring har tvunget meg inn i kroppen min, og jeg elsker det. Dette er hva folk må føles som hele tiden. Jeg bor ikke i kroppen min normalt. Det er som det er et skilt opp, "Back in 5" - med en liten klokke utstyrt med bevegelige hender, men jeg har aldri egentlig komme tilbake. Jeg bor i en liten plass ovenfor, dypt i hodet mitt, som jeg leier plass, men ikke eier den. Vel, er det på tide å komme ned.

Det er rart å være i kroppen din. Jeg prøver vanligvis å unngå det så mye som jeg kan. Hvis jeg må sitte et sted for et minutt, jeg trenger en bok eller datamaskinen min eller min blackberry eller min ipod. Når jeg spiser jeg vil se på TV. Når jeg er her, jeg ønsker å være der. For meg 'autopilot' er 'på.' Jeg kan lett bli tatovert i timevis fordi jeg ikke føler det. Jeg er ikke i meg. Selv når noen andre er i meg. Er ikke det trist?

14 Kommentarer. legge til mix ...

 1. Margaret, jeg er så glad for deg. Du ser fantastisk ut, og jeg tror dans er akkurat den type kreativ øvelse som passer for deg! Du er en sann inspiration- hard, talentfull, smart og alltid morsom. Takk for at du rockin det alltid og holde styrken! (Nå gå ut og vinne det for oss koreanske Sistas!)

 2. Du er fenomenal Margaret! Jeg kan ikke vente å se deg danse. Jeg elsker deg!

 3. Noen ganger kroppen min føles som et rom i huset mitt som aldri blir brukt, eller at plassen bak ovnen din som du har aldri en gang renset. Inntil jeg begynte å gjøre yoga jeg egentlig aldri kjøpt ideen om at fysisk konsentrasjon kan skjerpe mental konsentrasjon, men nå jeg ønsker at forbindelsen mellom mitt sinn og kropp.

  Da jeg først hørte du gjorde DWTS jeg virkelig ikke får det, men nå ser jeg at du er alt om å prøve nye ting og utvide deg selv som person. Jeg håper du inspirere mange av oss late søstre ikke å vente med å starte denne reisen!

 4. Jeg har vært der. Men når det kom til å gjøre med min bulimi, jeg måtte koble til igjen. Når det kom til å prøve å ha et sunt sexliv edru, jeg måtte koble til igjen. Det er mye bedre her, ... alt! ;)

  Jeg tror på deg Margaret !!!

  elsker kjærlighet-kjærlighet

 5. Margaret, jeg kan egentlig forholde seg til dette innlegget.
  Som en side, jeg er så glad for at jeg oppdaget bloggen din! Ikke bare er du morsom, du er en talentfull forfatter. Jeg har vært en fan av deg for 16 år (wow, jeg kan ikke tro hvor fort tiden går!) Jeg kommer til å se du bor i Toronto neste måned for første gang, og jeg kan ikke vente!
  Hold blogging; du er fantastisk :)

 6. holder på believeing ​​i deg selv. Du er en fantastisk person, og du inspirerer meg.
  Gleder meg til å se deg i New York. Jeg har allerede min billett!

 7. WOW! Du verbalized noe jeg kunne aldri virkelig forklare, men at jeg føler meg helt. Jeg er så glad for at du finner din kropp og din vei til å være mer til stede. Jeg håper jeg kan gjøre det samme! <3 du.

 8. Hei Margaret,

  Takk for det innlegget.
  Jeg har det samme problemet. Kanskje det har å gjøre med kjærlig kroppen din, eller bare akseptere det som er. Jeg, som deg, er asiatiske og "big boned". Alltid sliter med vekten min og prøver å passe en "standard" er f ** king utmattende! Jeg er alltid ute etter å i neste øyeblikk :( fordi jeg holde tenker på når og hvordan jeg kommer til å endre seg. Å være til stede gjør at endringen skal skje naturlig. Det er folk som deg som er virkelig en inspirasjon fordi du ikke bare stemmen din kamp, ​​men du gir resten av oss med håp om at vi ikke trenger å la det ødelegge vår sjanse til å være funksjonelle og relevante mennesker!

  Rock på jente!

Legg igjen en kommentar