Intervensjon Video er her!

Jeg elsker denne videoen og denne sangen med Tegan and Sara . Vi skjøt den i Houston på et kort øyeblikk hvor alle av oss var gratis. Louis Van Amstel gjør en morsom liten cameo også som vi var midt i midt i «Dancing with the Stars" galskap. Liam Sullivan regissert denne perlen av en film, og jeg absolutt elsker det. Det gjør meg til å gråte. Enjoy!
- Margaret


Bilder av Lindsey Byrnes

Margaret Cho - Intervention - med Tegan and Sara fra Margaret ChoVimeo .

Les Margaret blogg om å lage sangen.

"Intervention" er på iTunes her eller kjøpe CD eller vinyl direkte fra Margaret og få en automatisk nedlasting av hele album!

13 kommentarer. Legg til mix ...

  1. LOOOOOOOOVE DET!!! God jobb, har jeg sett det omtrent 100 ganger allerede. ;)

  2. Awesome! Som alltid ... super morsom. Flott sang.

    Også ... Jeg elsker gummi ormer.

  3. OMG, dette er ...... tooooooo mye, ... rotfl, ..... omg, ...... Margaret! Dette Ito-freakin morsomt, .. lol

  4. Du + Tegan & Sara = effing AMAZING! Ikke engang få meg i gang på You + Ani DiFranco. Hold å være utrolig fantastisk!

    <3

Legg igjen en kommentar