Husker du?

Kan du forestille deg en verden uten internett? Ja, men bare fordi jeg levde det, og å være uten det å ha levd med det i lang tid vil være uutholdelig. Jeg fylte tid før med leie av videoer - ikke DVDer - VIDEOER! - Og hadde mange medlemskort fra virksomheter så langt kastet som North Hollywood og Melrose Avenue Jeg vil se filmer med venner eller alene, gå ut til barer, og viser med informasjon skriblet ned fra LA Weekly med billetter kjøpt og betalt for med telefonsamtaler.

Telefonsamtaler var konstant, og jeg var en sen comer til mobiltelefoner, og ikke få en for lang tid, og så når jeg endelig fikk det jeg nesten aldri slått den på eller brukt det, det bare slo rundt på bunnen av bagen min. Jeg visste alles telefonnummer utenat, og jeg ville være i stand til å ringe mine venner fra telefonbokser over hele verden med min telefonkort.

Jeg snakket på telefonen en god del, mye mer enn jeg kan begynne å tenke på nå, og jeg ville ikke vurdere meg selv en pratsom person. Vi bare gjorde det. Snakket på telefonen om hva vi skulle gjøre senere. Vi har gjort planer fra det som ble skrevet i aviser og uavhengige ukeblader.

Secret viser var en sjeldenhet fordi det ikke var en riktig måte å spre informasjon. Som jeg vet Prince var berømt for å gjøre disse hemmelige viser, men jeg har aldri forstått hvordan han fikk folk til å komme. Dette var før Twitter og før noen ble sikkert tilkoblet. Jeg faktisk imot å være en del av alt av det også i begynnelsen. Da jeg først hørte om Internett jeg tenkte - "Vel det er ikke til å vare."

Nettsteder og epost virket som en kjepphest, som snart ville gå veien for 12 tommers DVD og gourmet popcorn barer. Det var en gourmet popcorn shoppe over gaten fra mine overordnede bokhandel som ble åpnet og lukket på så kort tid jeg aldri selv gikk inn. Likevel grunn av internett alle disse tingene har holdt ut. Du kan bestille noen popcorn laserdisk eller bourbon salt karamell på nettet og de vil sende deg en e-postbekreftelse og et sporingsnummer, og du vil få det like etter at du glemte du bestilte det slik at det vil være en fin godbit når det kommer.

Det var stabler av blader over alt. Jeg hadde dem i store blanke hauger som har samlet støv og ble defacto tabeller hvor kaffekopper og notatblokker og askebegre ville leve når hauger ble høy og solid nok. Når jeg sølt en hel kopp fransk presse høyre på toppen av en av haugene. Det var det største utslippet av min søl karriere. Sidene av magasiner rippled våt og vindskjev tørr og slått brun og når dagene var varmere rommet luktet som kaffe som selvfølgelig jeg aldri renset den opp eller fjernet stabler.

Livet mitt nå er i stor grad levd på internett, hvis jeg er helt ærlig og klar og bekjenne timer tilbrakt her foran denne skjermen og sammenligne dem med de timene jeg er ute i verden - minus minutter ser opp noe på min iphone og du må også trekke fra den tiden du kjøre steder ved hjelp av GPS. Da bør jeg nok avsløre forferdelige kjedelig tid å vente på svar for tekster og e-poster. Den eneste gangen jeg er offline ville være når jeg sover, jeg er ikke teller bare i sengen, fordi min Kindle Brann trådløse er aldri inaktiv Jeg bryr meg ikke om det tapper batteriet, og selv da jeg vanligvis drømmer om hva jeg så eller lese eller skrev på nettet.

Jeg er ikke sikker på om livet er bedre. Det er sikkert mer informert, som før hvis du ønsket å finne ut noe du måtte gå til et bibliotek eller en bokhandel og faktisk gå slå det opp. Når du har lært noe, det var en trang til å huske det. Nå har jeg glemt alt tilfeldig fordi det kan alltid hentes. Det er rett der i håndflaten min.

4 kommentarer. legge til mix ...

  1. Det er her å være i Millennial Generation er fint. Jeg ble født i '85, så jeg er gammel nok til å huske livet før internett og mobiltelefoner, men ung nok til å tilpasse seg tidlig.

  2. Jeg husker den viktigste vid butikken off Melrose - var ikke det Rocket? Pleide å ha for å kjøre sin nesten daglig når jeg var PA arbeider ut av Paramount.

    M - husker du hva du gjorde da internett gikk offentlig i '94? Jeg gjør. Vi var på Disney Studios skyting AAG!

    Selv om vi kjørte inn i hverandre hvert femte år tilbake i dag, jeg er så glad for at du har vært å holde tro mot deg selv hele tiden! Måten du bruker (og har brukt) på nettet og sosiale medier som karriereverktøy, og ikke bare som plattformer for sjelløse øyeblikk av forfengelighet, er inspirerende for mange mennesker inn og ut av rampelyset.

    Rock på Miss Cho! Jeg ser frem til den neste konserten i Denver-området. Vil være sikker på å ikke gå glipp av det denne gangen!

  3. Gjør meg tenke når trådløse telefoner kan ut. Jeg var alltid på en telefon med ledning ut i det fri hvor hele familien kunne høre. Med mindre jeg trakk telefonen inn på badet for litt mer privatliv. Det er fint å ha informasjon på tuppen av fingrene mine, men jeg husker ikke så mye fordi som du sitt der og i stand til å bli sett opp.

Legg igjen en kommentar