Fersk

Mitt folk, min vakre koreanske folk, mine dype slektsrøtter, den uberegnelige bre under høyt tre av meg selv, jeg står her, skygger rundt meg med min Korea-ness, min Korea historie, min Korea liv, og jeg spør, hva er opp med bilen friskere? Mitt folk elsker å stelle sine biler, med rare falske fruktig typen dufter, som grønt eple, noe som gjør min munn vann ubehagelig, fordi jeg egentlig forberede munnen min, begynner fordøyelsesprosessen, bokstavelig kickstarting min fordøyelsessystemet å spise det indre av min bil. Men særhet av den koreanske grønt eple kunstig lukt er som en krysning mellom den jolly rancher sure eple og en faktisk eple fordi den koreanske stil er å sette noen reell (slags) grønn lukt der. Bitt av det, en bit av grønt. Det lukter vagt som bite i en ekte grønt eple fylt med Jolly Ranchers.

Quince er en annen koreansk favoritt, som er beslektet med Honeydew, kassava, koreansk meloner - alle de tunge skinned grønn frukt ofte kjøpt av saken fordi deres modning er vanskelig å oppdage og uforutsigbar nok til at det er bedre å kjøpe en stor boks og la gassene fra de modne meloner påvirke umodne de, som en melon gruppepress situasjon. Som alle disse harde, Unsweet meloner er eske sammen for sitt eget beste, og blir tvunget inn i deres mykgjørende og deres sukker binding til seg selv i en gjensidig råte ved mere nærhet, som en slags "redd moden" melon rehabiliteringsprogram.

Hvis du går til en koreanske markedet, vil du se frukter som dette på skjermen, aldri i en haug, som amerikanske frukt og grønnsaker, men pent innpakket i silkepapir og lagt svøping i boblet plastbrett som former seg etter kroppen av tingen. Disse satt ups ofte gjør min munn vann, men ikke i det presserende urovekkende måte at bilen renser gjør.

Hva gjør våre biler ikke frisk? Det har aldri falt meg inn å bruke dette. Biler lukter biler, litt som plast, litt som lær, litt som fabrikken, litt olje og notater av bensin i det. Det er en god nøytral duft, hvis bilen er holdt feilfri. Selvfølgelig er ikke min, og når jeg forlot en handelsmann Joe blåmuggost i der i over et år. Det falt ut av sekken, og siden posen gjennomført mange varietals med ost for min overdådige livsstil, det gjorde jeg ikke gå glipp av det.

Osten har ikke begynner å lukte umiddelbart. Det tok noen måneder, men så wow, gjorde det lukter. Det stinket i en syk, svovelholdig og sleazy måte, som om noen hadde tatt en rett opp dritt i bilen. Det var ingen annen lukt. Bare dritt. Jeg prøvde å benekte det. Jeg gjorde ty til luftfriskere da, men det er ingen apple yndig nok, ingen kvede som ikke slutte på meg. I slutt oppdaget osten, nå nesten fullstendig fordampet ut av pakken, slik at det bare var en filmy, hult stykke av plast med en brun del inne i størrelsen av en marmor. For et øyeblikk trodde jeg at jeg kunne spise den. Jeg bare forteller deg fordi det er sant.

2 Kommentarer. Legg til mix ...

  1. margaret - så deilig. elsker at du skriver. Jeg vil holde med kimchee og gjøre en trippel bypass på feil alderen gorgonzola og medusa - å finne denne refleksjon av deg - delectably humoristiske. ha en kjempeflott helg. elsker deg.

  2. Jeg er med deg! Jeg vil ha en bil til å lukte som en bil, ikke noe merkelig frukt, parfyme eller røkelse. Woodsy eviggrønne lukter jeg tåler til et punkt, men noen ganger hva folk gjør for å "friske" sin bil gjør mine øyne vann. Jeg har ikke et problem med funky lukter forutsatt at de er mine funky lukter. Jeg bryr meg ikke for andres funky lukter. Min toleranse kan testes til tider, som når katten min stikker hans munn mot nesen min og jeg får en god eim av kattens ånde. Det lukter råtnende kjøtt som er hva det er. Herlig!

Legg igjen en kommentar