Hobnob

Im i London, og det er kaldt, så veldig kaldt jeg vet ikke hvordan noen kan stå det. Det er den slags kulden som ville bryte ørene av. Jeg har hansker i bagen min, men jeg bruker hendene mine for mye å sette dem på i lengre tid så egentlig de er ubrukelige. Annet enn været, jeg elsker London, og jeg kunne ha en ploughman lunsj sandwich for hvert måltid for resten av mine dager hvis jeg måtte.

Også cookie utvalget er av kjeden, så å si. De kalles kjeks her, som ikke er det eneste som skiller dem fra hverandre. Det er en subtilitet av smaken som jeg ikke kan få nok av, virkelig. Det er ikke bare søt. En dybde eksisterer innenfor den søte, som er på svinger en del salt, en del kornete - en fylde smak som ikke finnes i USA. De elsker en kjeks her, og jeg hadde blitt oppfordret av en engelskmann jeg kjenner godt for å bringe tilbake pakker med sjokolade Hobnobs og vaniljesaus kremer.

Jeg ville normalt ikke, som jeg hater å bringe noe tilbake fra hvor som helst for hvem som helst, så jeg går overalt hele tiden, og hvis jeg gjorde dette, ville jeg ikke gjøre noe annet, men han jobber på min svært gammel (eldre enn meg, men ikke ridd så mye) vintage motorsykkel gratis og selv kommer til huset mitt for å gjøre det, så med mye takknemlighet, kjøpte jeg ham et stort utvalg - sjokolade og mørk sjokolade og vanlig. Forhåpentligvis vil de passere gjennom tollen uskadd. Forhåpentligvis vil de vare en natt eller tre med meg i et goldt hotellrommet i Shepherds Bush oppspore. Det er utfordringen, å ikke spise dem alle på rommet mitt alene, ikke noe annet enn meg og sengen og kjeks og den bitre kulden utenfor, for kald til å vurdere noe annet enn å ligge under dyna, kanskje med vanlig hobnobs for selskapet. Kanskje han ikke ville gå glipp av dem. Han ber om sjokolade tross alt.

Jeg hadde kjøpt ham en pakke med sjokolade hobnobs går kveld, ved ankomst, på det yrende med kunder Morrison over gaten, som er det samme som Jon marked i la - ikke Von - Jon - off merkevare Von er med alle slags koreansk ingredienser og elementer av interesse for den ikke-hvite shopper - men med den ufordragelige jetlag og ensomheten av den lange avstanden reisende, var de borte i morgen.

Jeg tekstet ham i raseri - hvordan kunne han tillate meg å kjøpe ham en slik deilig godbit vel vitende om jeg ville aldri være i stand til å motstå dem? Jeg ble overrasket over meg selv, min egen grådighet og intens, utålelig sult oppveier god følelse og standard frykt og avsky av karbohydrater. Han ba meg om å være forsiktig, at kjeks var onde, og jeg er enig med ham. De er onde, fordi jeg allerede har bestemt mellom siste avsnitt og dette å åpne pakken med vanlig hobnobs.

Ok jeg har sluttet å skrive for å spise to enkle Hobnobs. Det er ikke dårlig er det? Å gi en gave til en talentfull mekaniker av en pakke av cookies med to mangler? Det er ikke min skyld, det er cookie-tallet - eller kjeks gjør. De er havre basert, noe som aldri fordøyer godt, og jeg vil se fullt dannet havre senere i mitt toalett fremtiden. Jeg lurer på om noen vil være i stand til å fortelle min formue fra disse havre. Jeg sådde noen floghavre over her. Det er en annen stil av kjeks som heter "fordøyelses ', som ikke høres bra ut, men er så bra. Jeg tror de skal endre navnet, men da folk ikke ville vite hva du spør etter. De smaker som de cookies du gir spedbarn når de får tenner. Jeg bare vet det fordi jeg pleide å være en søndagsskolelærer / ubetalt barnevakt og spiste ganske mange sleeves til dem når spedbarn i min varetekt nektet dem. De er deilig dyppet i te, som jeg normalt ikke ville gjøre, og som jeg er ganske imot fordi det bryter opp bind av mel og vann og sukker hvis det ikke spises innen en brøkdel av et sekund, men for kjeks som stammer fra denne kalde øya på den andre siden av Atlanterhavet, er jeg forberedt på å gjøre et sjeldent unntak.

Hvis jeg bodde i London ville jeg spiser bare ost og syltet smørbrød (ploughman sin lunsj) og kjeks, og det er ikke bra for noen selv sa pløyer, men maten i Storbritannia, til tross for hva noen vil innrømme, er egentlig jævla deilig. Jeg vil også gå så langt som å si at det er min favoritt, og jeg er inkludert britisk stil indisk og kinesisk og indonesisk mat som du ikke engang kan virkelig komme i Amerika. Folk spiser bra her, selv om den spede utklipp fra Morrison eller det rare kinesisk take-away som ser mindre ut som en restaurant og mer som en veterinær kontor, med ingenting, men en resepsjonist på et stort hvitt skrivebord / teller med ingen seter og ingen synlige kjøkken, bare en meny og folie beholdere med hvite papp lokk. Mmmmm. Jeg tenker jeg kanskje spise alle disse Hobnobs. De er vanlig, og han ønsket sjokolade.

hobnobs

12 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg flyttet til London for fire måneder siden. Oppdaget Hobnobs to uker siden. Jeg har ikke bakt siden. Aldri vil jeg være uten disse skjønnhetene igjen.

  EVER.

 2. Jeg elsker deg, Im tenker på middag og nå kan jeg ikke slutte å tenke på wiener Foxs kjeks .. eller billigere rip-off versjon. Må jeg virkelig trenger en pai til middag? hmm.

  du har gitt meg munch å tenke på x
  Micki, Skottland

 3. Vennligst si at du gjør noen London-show :-)

  Jeg vil dusje deg med en levetid tilførsel av McVities kjeks hvis du er: _0

 4. Loli høre deg !! Jeg har flyttet hit fra Australia, og jeg kan ikke få nok av dem. Im faktisk i Shepherds Bush nå, Lets ta en kopp te og en menge seg nå !!

 5. haha ... men det er faktisk ikke så kaldt i london akkurat nå, med tanke på temperaturer på vinteren ...

 6. Prøv fullkornkjeks med cheddar eller aprikos Stilton! Smaksopplevelse! Fox er tykk frukt og nøtter kjeks også fab. Hilsen fra Kensington! Sikker flyturen hjem. Xx elsker deg

 7. Prøv malted melk kjeks dyppet i ris melk ... NOM!

  Få trygt hjem og si hei til min hjemby Los Angeles!

  Du har vært en inspirasjon for meg for ... 20 + år?!? Sant!

  Takk !!!!! XXX

 8. Im i London, og det er kaldt, så veldig kaldt jeg vet ikke hvordan noen kan stå det. Det er den slags kulden som ville bryte ørene av. //// Den beste måten å håndtere hjerteløse jævler. men, de har hatt herlige staver noen si, men det er ikke LA LA LA LAVELY - og det ville være ganske vanskelig å finne anstendig koreansk. Hvis du ønsker å bli virkelig strukket ut - drikk PG Tips for en MD 20/20 bakrus.

 9. takke dere alle for dine kommentarer! Jeg vet det ikke er kaldt i London akkurat nå. noen av disse oppføringene ble skrevet for noen måneder siden, og de er lagt ut av drift, og så det er litt tilfeldig når de går opp. jeg skriver et stort etterslep, og da kan poste hver dag eller så når jeg får opptatt, som er som nå. Jeg er glad for å vite at det er ikke kaldt i london og hvis jeg var der jeg ville spise hobnobs i solen. xo m

 10. Så mye for myten om norsk mat alltid være blid. Det gir meg lyst til å sjekke noen av de greiene ut en eller annen måte. Det må være et sted i SF hvor du kan få Hobnobs. Nei? Min byggeleder er engelsk, og går tilbake dit og til, kanskje han kunne plukke opp noen. Jeg er sikker på at jeg ønsker London, jeg liker tåke og ikke tankene kaldt. Selv om jeg synes sjenert her, der blant den engelske jeg ville bli betraktet som ganske utadvendt og issørpe. Hobnobs. Hvordan jolly! Jeg må gi dem en sjanse.

Legg igjen en kommentar