Emmy-nominasjon !!!

Åh det er så spennende! Jeg fikk nominert til en Emmy og jeg tror jeg er faktisk høyt fra den. Det er den beste, når du får høyt fra ditt livsverk, og jeg pleier å gjøre, men dette er en ekstra spesiell høy. Jeg våknet opp å finne telefonen min pipelyd med tekster og e-post, noe som er svært sjelden. De var alle gratulasjoner fra mine venner John Roberts - nominert til den fantastiske Bobs Burgers, Ben Feldman - nominert til Mad Men og Tina Fey (!) - Også nominert til strålende 30 Rock.

Jeg er takknemlig for å vite slike talentfulle og snille mennesker, og jeg er overveldet av den frimodige og vakre ord fra folk over hele verden i dag. Jeg har aldri virkelig gikk til altfor mange award show, og jeg tror dette er når jeg trenger å ta en dusj og sette lotion på føttene mine. Jeg er ikke så jentete type. Jeg er liksom som en Marcie butch - du vet at jenta som syntes å være peppermynte Patty kjæreste på Peanuts? Marcie ble femme til patty, men egentlig ikke femme til noen andre. Det er meg. Femme å velge noen.

Jeg prøver å komme seg ut av seg sminke, og jeg vet ikke engang eier en hårbørste, som er ubehagelig for alle skjønnhet fagfolk som må jobbe med meg. Jeg tror jeg har enorm stil, som jeg har vært i stand til å komme med på. Jeg tenker på tatoveringer som smykker og permanent makeup kombinert og så min estetiske er diktert av hvor mye tid jeg har til meg selv, som vanligvis er ingen.

Så nå begynner jakten på en signatur utseende - noe å vinne! Emmy krever ekte Hollywood-glamour.

Kanskje jeg bør få en perm! Jeg kommer til å gjøre et hjem perm akkurat nå, så det er frizzy innen september.

Jeg er ikke sikker på at jeg har vært så glad i hele mitt liv. Takk Tina Fey! Takk Emmy !! Og takk Kim Jong Il ...

14 Kommentarer. legge til mix ...

 1. Congrats på din nominasjon! Ingen er mer fortjent. Jeg skal holde fingrene krysset for ditt navn til å bli kalt på den store kvelden!

 2. Congrats gurl! U fortjener det! Vært en fan i mange år. Ikke la det tispe Kathy Griffin vet. Hun vil snappe den rett ut av hendene, selv om hun allerede har en; et faktum jeg er sikker på at hun har nevnt til deg mer enn en gang LOL

 3. Congrats! Det er så søtt at Tina sendte deg gode ønsker ... hva sa hun? Også er du den første kvinne til å bli nominert til å spille en mann?

 4. Gratulerer Margaret, er det flott å se at du blir gjenkjent for dine talenter og bidraget du gjør i dine håndverk! Jeg holde tritt med mange av dine blogger og på FB og etter min mening Girrrl du jobbe jævla hardt! og fortjener å gå den røde løperen i stil og fanget opp disse medie hundene! Personlig tror jeg du trenger å bære Ms Sassy ... kanskje en 70-tallet Black Leather Jumpsuit, eller bare noen fjær ... hva du slitasje - Vis dem Tatts og slitasje em med stolthet! Du har fortjent hver bit av em!
  Love, Peace & Power
  Robbie i Aust!

 5. gratulerer Margaret !! For en godt utført jobb! Det er gledelig å se verden erkjenner arbeidet ditt. Nå la oss se hva annet du kan gjøre, hva fjell du kan klatre!

 6. Gratulerer gurrrrrrl! Du vet at on.y måte å kle for disse anledninger er fjærfe, ikke sant? Du har sagt det selv. Bare finne noen fantastiske fugl å være din inspirasjon (du har gjort påfugl, har Bjork gjort svane og Cher har gjort kalkun, kanskje du kan være en ugle denne gangen, eller en voldsom ravn eller noe).

 7. Gratulerer, Margaret! Jeg har vært en fan av arbeidet ditt i mange år og jeg elsker din feministisk ånd. Vennligst inkluderer Australia på din neste tur-ville være flott å se showet ditt her. Godt gjort på valg og du fortjener å vinne !!

 8. Kanskje den forståelse kan begynne. Gratulerer Margaret
  arbeider med main stream media (Entertainment) å kanskje hjelpe din nasjon av herkomst helbrede, i tillegg gjøre oss Occidental boyz sprekke opp ler :)

Legg igjen en kommentar