Bronnie

Ansiktet hennes er grå, men hun ser yngre ut enn hun er, hvis du tenker på hunder og hvordan de er syv ganger eldre enn mennesker. Bronwyn var elsket fra det øyeblikket hun gikk i gjennom min inngangsdør. Hun hadde hatt litt problemer i hennes tidlige liv, før vi møttes. Sultet og vandret gjennom sentrum, radmager og redd, men likevel kjærlig, den gamle jenta var mye yngre da. Selv om hun og Ralph, hoved hund i livet mitt på den tiden, ikke alltid se hunden øye til hunden øye, ble de enige om å være uenige og bodde på motsatt ende av huset i mange måneder.

Jeg skriver for det meste av Ralph, hunden hans ånd svever rundt meg som gjenferdet av hund-mas fortid. Jeg kan ikke motstå å skrive om ham, fordi jeg savner ham, og trylle fram ord om ham, skal trylle opp hunden selv, majestetisk og ullen, beist av mitt hjerte. Deretter skriver jeg om Gudrun, lille og nye, alfa hund og den minste medlem av familien. Jeg kan ikke annet enn å snakke om henne fordi hun er så HER. Hennes tilstedeværelse er stor, selv om hun veier hele 7 kg. Men Bronwyn, rolig, behagelig, høflig, mid-size Bronnie - er ingen squeaky hjulet og derfor hun ikke blir smurt. Hun er elsket av kurset, men at kjærligheten finnes. Det renner ikke ut i poesi så lett. Det er en kjærlighet som ikke trenger å annonsere seg selv. Det bare eksisterer, dag inn og dag ut. God hund.

De første dagene av Bronnie sprengning inn i våre liv var hektisk, som et rusmiddel kommer på, rask og vill. Hun hadde blitt funnet i sentrum. Noen tegnet et bilde av henne og fakset den. Jeg sa selvfølgelig, vær så snill, send henne asap. Hun kom cageless og pjuskete på baksiden av en gammel stasjonsvogn. Hun løp opp trappa og dypt inn i huset. Hun hoppet opp på sengen og bodde der sammen med meg. pelsen falt ut av henne i klumper og høystakker. Det var en svak nettverk av arr over hele hunden hennes kropp, som et kart over smerte, viser meg hva som hadde skjedd og hvor. Gradvis hennes blonde pels vokste over arrene. Jeg kan ikke se dem lenger, som om de aldri hadde skjedd.

Jeg vil noen ganger faktisk hvile begge neseborene mine på hennes gråning snute, myke som noe, sniffet henne opp i ansiktet mitt. Lukten av henne er oppkvikkende, elektrisk og varme, dogness og kjærligheten rystelser meg tilbake. Bronnie er ikke en licker, som Gudrun er - Chihuahua til beinet. Bronnie holder tilbake og venter. Hvis du holder ansiktet ditt ut for henne å slikke, hun kan berøre nesen til deg en gang, men det vil være alt du får.

bronnie 1

bronnie 2

bronnie & frank

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

4 kommentarer. legge til mix ...

 1. Oppføringene om dine valper alltid gjør meg til å gråte. De er så heldig å ha en så stor eier!

 2. Så vakker ... og trøstende å lese ord som uttrykker de samme følelsene jeg føler mot mine furr babyer. Jeg lurer på hvordan min mest dyre Søt Rowena (en doxie) vil hjemsøke meg når det er henne tid til å gå. Hun er 12 nå og fortsatt veldig sterk!

 3. Margaret, skriving som gir oss bare et glimt inn i din verden gjør deg enda mer vakker. Hvem visste at det var mulig?

 4. Ja for å redde MC!

  Det er merkelig at du ville skrive av Bronnie dag.
  Jeg falt hardt for en redning som jeg ønsket å adoptere. Men redningen fortalte meg at
  han gikk til sitt nye hjem i dag. Noen fikk til ham først.
  Jeg tenkte på hva hans dag ville være. Den lange biltur hjem med fin ny mamma, møte sine nye firbente søsken, har en seng av sin egen og en god middag hver kveld. Jeg er glad glad for denne søte lille fyren jeg aldri fikk til å klemme, men savner å ha ham allerede.

Legg igjen en kommentar