Billy Bragg

Hva har jeg gjort? Vel takk for at du spør, jeg har vært opptatt med shredding fingertuppene mine til benet på min splitter nye Eko gitarer . Jeg kjøpte to av dem, disse fine reproduksjoner av italienske elektriske 6 strenger fra 60-tallet, med ørsmå orange forsterkere å gå sammen med dem. En er diskant og en er bass, og de er søstre, og de høres godt sammen og fra hverandre. De er semi gotisk, som heter "spøkelset", som forsiden av den er dekket i teksturert blek plast som gir det en hvit og skinnende Casper se, perfekt for å dekke "monster mash" eller andre slike nyheter. Den andre er halloweenie gresskar ute, med cut outs i front som gjør den hule kroppen til en jack-o-lanterne. Jeg er klar for høsten lyder, og det er fortsatt sommer så jeg gjør det bra. Når bladene blir, vil jeg være klar til å rocke.

Jeg har vært tilbringe dager woodshedding - som er i musiker vilkår - øve intenst alene i et vedskjul. Dette har jeg plukket opp fra Jon Brion, som har brukt et helt liv woodshedding og han kjenner dem som har kommet fra skjulet og de som ikke har med sin sound. Jeg har spilt i en lang tid nå uten å bli bedre, men siden min vedskjulet (faktisk min Atlanta leilighet) ikke er okkupert i løpet av dagen, kan jeg spille alt jeg vil uten å fornærme andre.

Mitt hovedfokus har vært å spille Billy Bragg sanger. Inntil nå er "A New England" og "Lørdag Boy". "St Swithin Day" er opp neste. Jeg har gått å se Billy Bragg siden 1985 - mange konserter i San Francisco, både solo anliggender som han er best kjent for, og med backing band som Red Star Army. Senere ville han gå videre til mye kjent med den fantastiske Wilco - oh hvordan jeg elsker Jeff Tweedy - men sangene jeg lengter etter å spille er hans tidligste, når det er bare ham, hans elvemunningen aksent, hans lengsel hjerte og progressive politikk og hans helt strålende spiller.

Stort sett hva billy Bragg fans gå på om er hans lyrikk, hans poetiske geni, som er sant og rett og slett. Vi har også beundre hans oppmerksomhet til verden på hånden, som ønsker å gjøre det hele bedre, for alle. Jeg vet at når jeg var i London i fjor, ble han tilbringer mye tid på Occupy LSX - underhold folk samlet seg for å kjempe mot etablering i den bitre kulden av engelsk fall. Han har samlet seg for gruvearbeiderne, laget sanger for å mobilisere unionen, og sang som bare en elsker kan.

Jeg brukte en god del av min ungdom tenker at jeg ville gifte seg med Billy Bragg, men jeg endte opp gift med en annen, og det er alt gikk bra likevel.

Og jeg kan endelig spille sangene hans, i hvert fall min egen baby versjon, uansett.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

5 kommentarer. Legg til mix ...

  1. At du elsker Billy Bragg bare gjør meg glad i deg mer. Gleder meg til å se deg i Ridgefield neste måned!

  2. Jeg elsker Billy eldste låter best, også! Og jeg begynte å se ham i 1985 hele tiden også, hver gang han var i New York og deretter DC. Angivelig du og jeg var både planlegging våre ekteskap til balanse på egne kyster, men ingen av oss klarte å ulempe ham.

    Hva en nydelig kombinasjon, Margaret Cho og Billy Bragg. Jeg elsker å finne ut dette om deg.

  3. Dette innlegget gir meg lyst til å sjekke ut mer Billy Bragg. Jeg beundrer din disiplin i å takle noen mange forskjellige kreative bestrebelser. Det inspirerer meg.

  4. Jeg har elsket Billy musikk siden jeg først hørte ham på 80-tallet, og har bare kommet til å beundre ham mer og mer. En mann av sitt ord og sterke prinsipper, han fortsetter å gå på tur, og være en stemme av største grunnen når og hvor en slik stemme må bli hørt. En av de få musikalske store navn, for eksempel, som ikke bare sender ut gjennom sine sosiale nettverk de ikke-demokratiske shenanigans som ble brettet ut i Wisconsin i fjor, han også dukket opp på demonstrasjonene. Plus, ja, han er helt bedårende. God smak rundt, Ms Cho!

  5. Jeg vet nå hvem min offisielle favoritt gitarist er! Hold øve på Billy Bragg og kan ikke vente med å høre du rock my world! xo ~ Mara

    ps: riggen høres rettferdig

Legg igjen en kommentar