London

London, elskede by hvor det i dag jeg gjøre mitt rastløs hjemme - det er et unikt sted for sikker. Det var en liten serie av sol i dag, bryte gjennom skydekket, håper for slitne og vitamin D fratatt. Jeg går raskt gjennom de stadig våte og steamy gatene i Soho, følelsen varulv, men ser mer turist.

Ingen ser deg i ansiktet her, som vi er centimeter fra hverandre, hver prøver å holde vår egen, i kulden. Fryse får i bein, og det kan vare livet ut. Du kan være ensom her i en folkemengde. Hvis jeg bodde her alltid, og ingen noensinne møtte blikket mitt, kunne jeg se meg selv å dø ung.

Jeg hadde trodd dette var kvintessensen byen av kalde skuldre og konstant snu vekk, gjennom hele min ungdom besøk, når jeg båret en ryggsekk på en ramme, før du slår den på for min fin Apsinal veske når jeg nådde 40.

Dette var før jeg visste hvordan å plukke slusene i denne mystiske sted. Hvis du ser i deres øyne først, hvis du risikere den minste bit av hjertet ditt, hvis du spør om veien eller for et øyeblikk av noens tid, Londoner vil umiddelbart komme deg til unnsetning. Frosten smelter i et men et øyeblikk, deres hjerter skinne på deg som den varme gløden fra en håndkletørker. Deres nyttige svarene er pepret med "kjærlighet" og "elskling" og "poppet". Hvis du er tapt, vil Londoner gå deg til nærmeste t-banestasjon og finne riktig tog. Drinker vil bli kjøpt, din frakk og lue hengt opp ved døren, din utenlandske tristhet opplyst av menneskelig snev av forståelse.

The Londoner vil lyse deg opp og ikke slurve deg opp og jeg har aldri innsett det før nå at jeg er nesten gammel: den dype varig sannhet er at de kaldeste stedene er faktisk, i hemmelighet, stille, det varmeste.

Jeg elsker London.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

7 Kommentarer. legge til mix ...

 1. elsket showet ditt i går kveld, selv om fortsatt utvinne fra det mentale bildet av din Spanx hendelsen
  glad du oppdaget veien til hjertet av Londoner :-)
  kommer tilbake snart
  x

 2. Flott sted. Jeg bruker hver jul i East Sheen. Ta flotte turer i Richmond Park og ri busser og undergrunnen.

 3. Flott å vite om London! Det er nærmere toppen av mitt besøk liste etter at alle de mange fantastiske og interessante hemmeligheter du har delt (re: mat, "nøkkelen til låsen" etc.)

  Nyt din tur! Mye kjærlighet som alltid fra Ohio! :)

 4. Gir meg lyst til å besøke London! Selv om jeg aldri har vært, har jeg kjent engelskmenn og kvinner, og de synes ganske kaldt i begynnelsen, veldig høflig og riktig, men når de vet at de er veldig varm og nyttig, som du beskrev. Jeg tror det er kulturelle. De føler det er "dårlig oppførsel" å vise offentlig følelsene dine, og øyekontakt er litt for intimt. Jeg pleier å være for ærlig og åpen for hva de anser for å være skikkelig offentlig oppførsel, men siden jeg ikke er engelsk de tilgi meg. Du kunne ikke finne en mer hengiven og hjelpsom venn enn den engelske. Bra innlegg!

Legg igjen en kommentar