Laughspin

Opprinnelig publisert på laughspin.com

Margaret Cho avslører nye album detaljer, snakker orgasme video, DOMA, mer! (Laughspin intervju)

Margaret Cho avslører nye album detaljer, snakker orgasme video, DOMA, mer! (Laughspin intervju)

Av Dylan P. Gadino | 7 august 2013 kl 13:21 | 0 kommentarer | funksjonen slider, Intervjuer | Tags: drop dead diva, Hysterisk Litteratur, in Transition, margaret cho

Siden Margaret Cho nylig annonsert en lang liste over nye turnédatoer for hennes show Mor , jeg trodde det var på tide å sjekke inn med den profilerte komikeren for å se hva annet som skjer i hennes verden. Og det er mange andre som skjer på. I tillegg til den nye turneen, som starter 19 august i Athens, GA, hennes Web serien in Transition - om en trio av venner bare løslatt fra fengsel - kommer sterkt på YouTube, med nye episoder poste hver onsdag og hennes podcast Monsters av Talk , som hun vert med komikeren Jim Short, er økende i popularitet hver uke. Cho også nettopp deltatt i en ganske interessant orgasme-inspirerte video kunstprosjekt (som vi prate om nedenfor), hun har vært gjest co-vertskap på ABCs dagtid talkshow The View, og du kan se henne hver søndag kveld på 21:00 ET på Showtime hit serien Drop Dead Diva, nå i sin femte sesong (Sommeren finale går ned førstkommende søndag). Men kanskje mest spennende (for meg, uansett), avslørte hun til meg at hun har nettopp avsluttet sin andre musikalske komedie album. Og det er der vi skal begynne.

Kan du fortelle meg litt om det nye albumet?
Jeg er spent. Den er ferdig og vil være ute trolig tidlig neste år. Jeg gjorde det hele med Davíd Garza som er en utrolig sanger og låtskriver som jeg elsker, og vi gjorde det i denne lille byen i Texas kalt Tornillo som er utenfor Juarez nær grensen til Mexico. Det er en stor rekord, og så er jeg veldig stolt av det. Det er komedie sanger, men det er også bare sanger som jeg ønsket å skrive, sanger som jeg synes er merkelig. Det er sanger om Yoko Ono, sanger om Nord-Korea. De er liksom vitser med refrenger; det er hva jeg er inn. Det er alle forskjellige sjangere og den slags reiser fra hip-hop til country og soul til R & B og indie rock. Det er morsomt.

Har den et navn?
Akkurat nå er det som kalles Unholy Love - så vi får se hvor lenge det varer.

Og er som din første musikkalbum Cho Dependent, hvor det er en haug med gjestespillere?
Nei, egentlig er det bare meg og David, og han spilte alt. Jeg spilte litt og jeg sang, men han er slik en stor multi-instrumentalist som vi bare måtte liksom oss selv og det var litt av alt vi trengte og alle hans store utstyr.

Du gjest medarrangør The View et par ganger nå. Og du har gjort det klart at du vil ha jobben på heltid. Er folk på ABC søker etter en annen host?
Jeg vet ikke, jeg tror det! Jeg mener det virker som om de trenger en annen person. Hvem vet, du vet. Jeg håper det, fordi to personer igjen. Hvis Joy Behar forlater og Elisabeth allerede forlatt, så jeg vet ikke. Jeg vet ikke hva de har tenkt. Jeg er definitivt ned, og jeg ønsket å gjøre det så dårlig at jeg laget en video utkledd som Catwoman fordi år siden Sean Young ønsket å være Catwoman og kledd opp som Catwoman og gikk til settet av Batman å forsøke å få jobben. Så jeg tenkte at hvis jeg kledd opp som Catwoman det ville vise hvor lidenskapelig jeg var om jobben.

Du har nylig annonsert nye turnédatoer for showet ditt Mor. Hvordan har mottaket vært så langt?
Det har vært veldig stor. Jeg mener du egentlig aldri tenkt det, og du vet aldri hva som kommer til å skje med en live performance-spesielt med Vippe av DOMA nylig. Det er derfor det er så fantastisk, og det er en stor format for å gjøre det. Det er som når du kommer til et visst punkt i komedien du klarer å slags gi slipp på hva du kan forvente og hva slags gå med en følelse og det er virkelig inspirerende.

Du nevner DOMA, som må være spesielt viktig for deg. Du har lenge vært en sterk tilhenger av homofile ekteskap, og du er juridisk lov til å forrette bryllup, ikke sant?
Ja, jeg er stedfortreder i San Francisco, og jeg har også en av de universelle liv departementet kort -så det er flott. Men det er en stor ting å kunne utføre bryllupsseremonier i Rådhuset i San Francisco; som har en stor mengde av betydning for meg fordi det var der Harvey Milk først dukket opp på den politiske scenen, og han er noe som jeg beundrer veldig mye. Og det er også der han ble myrdet, så, i en rekke måter, det er en veldig hellig slags et sted. Det er et sted hvor noe så tragisk har skjedd, og deretter for å være i stand til å gjøre noe så vakkert som å være i stand til å gifte seg med folk der, det er ganske dyp.

Har du giftet deg noen i det siste?
Ikke i det siste, men jeg forbereder seg på å gjøre en hel haug.

I San Francisco?
All over. Jeg har gjort dem i San Francisco; Jeg har gjort dem i Provincetown, Massachusetts og jeg ville elske å gjøre mer og definitivt planer om å gjøre mer.

Når disse menneskene gifte seg, vet de kommer i at Margaret Cho gifter seg med dem?
Yeah i et par tilfeller har spurt meg om å gjøre det, men det er alltid annerledes. Det er alltid nye, og det er alltid folk som er i ulike stadier av relasjoner. Du får alle forskjellige typer mennesker som ønsker å ha det union og å ha den familien. Så det er en veldig stor ting.

Det må være en ganske intens følelse å være i stand til ikke bare å se homofile får gifte seg, men faktisk være en del av prosessen.
Å, det er utrolig, og det er utrolig å ha kjempet for noe så lenge og deretter se faktisk endringen. For å se lover forandring og verden endring for å imøtekomme homofilt ekteskap, det er virkelig flott.

Fundamentalt sett, hvorfor tror du det har tatt så lang tid å velte DOMA?
Jeg vet ikke. Folk bruker alle slags resonnement når det gjelder å støtte sin egen frykt, sin egen hat eller homofobi, hvorfor ting ikke skal skje, hvorfor folks rettigheter ikke bør skje. Det finnes mange rare ideer der ute om hva slags kontroll vi har over andre menneskers liv og hva slags moral vi kan bruke på de lover og rettssystemet. Det er folk som føler at de kan overstyre begrepet likestilling med sine egne personlige tro-og det er så rart for meg. Likestilling bør være opplagt. Det er bare om å respektere individualitet.

La oss snakke om Hysterisk litteratur, som er en video kunstprosjekt, hvor du har deltatt. I utgangspunktet, du leste fra en bok du har valgt, og til slutt - på grunn av noen aktivitet under bordet der du sitter - er du brakt til orgasme. Så jeg må spørre, hva som skjer under bordet?
Det er [artist] Clayton Cubitt kjæreste Katie som er virkelig flott. Hun er en vakker ung kvinne. Det de gjør er at de setter en lydtette teppe over fanget ditt, slik at du ikke kan høre summingen av Hitachi Magic Wand, som er faktisk ganske høyt. Så, er Katie under der flytter den rundt. De er veldig hyggelige mennesker, og jeg er en stor fan av Clayton Cubitt tallet så det var lett for meg å si ja til det, selv om jeg aldri hadde møtt Katie før, og jeg hadde aldri tenkt på hva det skulle være like. Jeg liker hva Clayton gjør. Jeg tror det er veldig interessant å se den siden av seksualitet, og jeg er ikke imot enhver form for seksuelle uttrykk, så det var bare rett for meg. Hva var vanskelig med det er at jeg holdt å miste plassen min.

Ja, jeg kan tenke meg.
Jeg er ikke noen som er virkelig lett påvirket av litteratur på den måten, så jeg fikk ikke velge [en bok] som var spesielt viktig for meg. Jeg valgte bare det virket passende for situasjonen. Jeg trodde det var virkelig morsomt. Jeg lo for høyt; Jeg slags gikk til hysteri, men det var bare en veldig morsom, veldig gale ting.

Finn andre innlegg om Press .

Legg igjen en kommentar