Tattoo Fotografitë Pjesa Five

Tani unë kam ethe tatuazh totale .... nuk mund të merrni mjaft. Këtu unë jam duke u tattooed nga artisti Andrew Moore nga Shogun tattoo në Pasadena. Ajo në fakt nuk ka të lënduar sa më shumë që ajo duket si ajo dhemb!

tattooarm1.JPG
tattooarm2.JPG
tattooarm3.JPG
tattooarm4.JPG
tattooarm5.JPG
tattooarm6.JPG

Fotot nga Ian Harvie

2 Komente. Add To Mix ...

  1. I kam tattooed nga Andrew Moore, si dhe dhe ai është e mahnitshme !! Ju e bëri Cho i mirë, në fytyrë, ju jeni AMAAZING !! Tre A +, kërcënim të trefishtë sepse ju mund të .... do sende që është herë 3 ?? Çfarëdo, ju jeni të ftohur !!

Lini një Përgjigju