3 Komente. Add To Mix ...

  1. Love këtë shfaqje dhe çdo aktor në të. Ashtu si assitant (sepse kam përdorur të jetë një asistent ligjor). Awesome dhe unë dua më shumë. Faleminderit për kushdo që doli me këtë shfaqje!

  2. Shfaqje me të vërtetë qesharake dhe i tmerrshëm. Dashuri çdo aktor në të. Recepsionist është një nga favs mi (I përdorur të jetë një sekretar ligjor për vite me rradhë). Off Hat për këdo krijuar këtë shfaqje. Kjo është bërë për gratë si unë.

Lini një Përgjigju