David Duke karin

John Mayer është thellësisht keq , dhe të gjithë është i pranuar atë. Shoqëria jonë ju lejon racizmin në njerëz për aq kohë sa nuk është një falje pas. Është më mirë në qoftë se ajo është e mbytur në lot dhe me të vërtetë duhet të shoqërohet nga një ikonë si Rev Al Sharpton ose peshkopi Desmond Tutu në qoshe tuaj, si ata kanë shpinën. Si ata janë gonna të noterizoj 'kalojë individualitet.' Tuaj

Unë jam i zemëruar në lidhje me fjalën urryer ai përdori. Dhe unë jam super i çmendur në lidhje me gjë tjetër .... Çfarë do të thotë se ai ka një "karin David Duka? "A do të thotë kjo se gratë e ngjyrë nuk janë të sexy dhe e bukur? Se gratë e ngjyrës janë të unfuckable atij? Kjo është e vrazhdë dhe të neveritshme dhe unë nuk e kujdesit në qoftë se muzika e tij është e mirë (unë nuk e di atë mirë, kështu që unë nuk mund të them. Unë dua vetëm Jon Brion dhe Garrison Starr dhe Ani DiFranco dhe Grant Lee Phillips dhe Tegan dhe sara dhe Cypress Hill dhe Billie Holliday dhe Doria Roberts dhe Fiona Apple dhe Joan Armatrading e MPB dhe i Cliks dhe Miles Davis dhe David Bowie dhe Ben Lee dhe Susie Suh dhe Rachael Yamagata dhe Andrew Bird dhe unë nuk di shumë për mënyrën se si John Mayer Dashuri).

Ajo që unë di, është që të thonë se ju keni një "karin David Duka 'është poshtëruese për gratë të ngjyrës. Ajo që unë di është se është një shuplakë në fytyrë për të gjitha gratë e bukura të ngjyrës. Dhe unë duhet të them, është e vështirë të mjaftueshme për të të jetë një grua e ngjyrës në këtë botë dhe të ndjehen të bukur. Është e vështirë të mjaftueshme për të jetuar në këtë lëkurë dhe të ndjehen mirë, pa pasur nevojë rock stars duke thënë se ju nuk jeni të denjë. Ne të ndjehen mjaft të padenjë. Shoqëria na tregon mjaft ne nuk janë të vlefshme, duke mos na përfshirë në asgjë. Duke mos na treguar në lavdinë tonë. Ne nuk jemi paraqitur në filma apo televizion aq sa krijesa të bukura të dëshirueshme. Ne jemi treguar mezi fare. Dhe pastaj ju - John Mayer - Rock 'zot' na tregoni se ne nuk jemi fuckable? Unë nuk e kujdesit në qoftë se ju nuk doni të dështoj mua. Por mbani këtë në vete. Mbani idenë se ju nuk më pëlqen të qij gra të ngjyrës për veten. Mbani atë nga veshët tona, sepse ne nuk kemi nevojë për të dëgjuar se njeriu që do të thonë "trupi juaj është një wonderland" të vërtetë vetëm do të thotë se në qoftë se trupat tanë janë të bardhë, në qoftë se flokët ynë është bjonde. Nëse ne jemi Jessica Simpson. Dhe vetëm nëse ne jemi Jessica Simpson.

Mbajeni këtë nga veshët e të gjitha vajzave të rinj të bukura të rinj të cilët ju duan, të cilët kanë posterat tuaj në muret e tyre dhe tani janë duke kërkuar në ato posterat dhe ndjenja e çuditshme, sepse ata nuk janë të bardhë dhe tani muzikën tuaj, që ata donin kështu, i bën ato të ndjehen brenda keqe. Ashtu si ju nuk i doni ata. Si ju kurrë nuk e bëri. Ashtu si në qoftë se ju pa ata që ju do të shikoni në mënyra të tjera. Si ata do të jetë e padukshme për ju, sepse ata nuk janë të bardhë. Këto vajza të rinj të cilët nuk janë të bardha - ata të dashur muzikën tuaj aq shumë dhe ju po paguajnë ata prapa për atë me arrogancë dhe të ashpër urrejtjen që ju as nuk e di do të dëmtojë si ajo e bëri. Unë jam i kënaqur që të mos ketë njohur muzikën tuaj para kësaj dhe ka qenë një tifoz i tij, sepse në qoftë se unë ju kam dashur më parë dhe ju tha se, kjo do ta bëjë më urrejnë veten edhe më shumë se unë tashmë. Ky zbulim i juaji do të shtypur. Në qoftë se unë kam qenë një tifoz i ri i juaji dhe ju tha se kjo do të dëmtojë mua aq shumë. Faleminderit zot Unë nuk jam. Nuk ishte. Por unë jam i lënduar tani për shumë shumë shumë shumë vajza shumë të rinj të cilët janë tifozët e juaja. Ju plagosur ata dhe ata kurrë nuk do të jetë në gjendje për të shëruar. Ever. Unë shpresoj se ju lexoni këtë. Unë shpresoj që ju të mendoni në lidhje me këtë pjesë të saj. nuk i është biseduar rreth në shtyp. Por unë shpresoj se ju e dini atë pjesë. Vajzat e reja që ju duan të cilët nuk janë të bardhë. Mendoni rreth tyre. Pra, ajo ju mban nga të bërë atë përsëri.

Unë të përpiqet për të menduar për Duran Duran, dhe si i donte ata dhe se si ata gjithmonë kishin gratë e ngjyrës si objekte të dëshirës në videot e tyre. Në "uritur si ujku," Simon është përpjekje për të kapur poshtë një zi / vajzë e bukur asian përziera. Në "Rio", ajo ishte latino me ijet curvy dhe flokë të zeza dhe një buzëqeshje të ndritshme të ndritshme. Nëse ata do të thanë diçka atëherë si ajo që keni thënë John Mayer, unë do të kishte vrarë veten. Unë do të kishte vdekur. Nëse ata thanë vetëm vajzat e bardhë mori ato të vështirë, kjo do të kishte qenë fundi për mua.

Është e pështirë të mendojnë se ne mund të ekzistojnë në një botë ku këto fjalët e urrejtjes mund të hedhin jashtë shpejt, pa jehonë apo fajit. Njerëzit harrojnë. Por kjo nuk ka të bëjë racizëm të shkojnë larg. Kjo zemëron mua, sepse unë nuk mund të hedhin jashtë etninë time me një falje. Këta janë njerëz të cilët kurrë nuk kanë qenë të zbritur për shkak të racës së tyre. Ata kurrë nuk kanë qenë lënë jashtë një shfaqje komedi, sepse ata kanë marrë tashmë një asian ose një homoseksual apo një grua. Ata kurrë nuk kanë kaluar më shumë se për një pjesë për shkak se prodhuesit e vendosur të mos për të "shkuar etnike." Ata kurrë nuk kam dashur të durojnë padukshmëri se njerëzit e ngjyrës jetojnë me të në baza ditore.

Unë jam aq i përdorur për të qenë të padukshëm që shëmb mua kur njerëzit i kushtoj vëmendje për atë që unë them. Unë jam aq i përdorur për përzierja në peizazh se kjo është tronditëse se dikush kujdeset ajo që unë bëj. Unë jam i përdorur në mënyrë për njerëzit në kërkim në mua si unë jam 'ndihmë' se nuk ka edhe shqetësojë mua. Unë vetëm të qëndrojë aty dhe unë të përpiqet për të ndihmuar. Dhe unë nuk e kujdesit. Këto yje që hedh në lidhje me fjalimin racist urryer kurrë nuk kanë ndjerë atë që ndihet si të quhet diçka e urrejtur - se ata nuk mund ta mohojnë. Ata kurrë nuk kam qenë në atë situatë, kur ju jeni një viktimë e urrejtjes, por ju duhet të bien dakord. Kjo është ajo që është racizëm. Çfarë urrejtjeje është. Pse është aq e tmerrshme është se fjala që ju mund të keni quajtur mua - kjo është e saktë, në vlerësimin tuaj raciste. Kjo dhemb sepse e saj për qëllim për të. Kjo është arsyeja pse ne nuk i përdorin këto fjalë. Për shkak të historisë dhe dhimbje dhe turp dhe lot dhe zemërim që kanë shkaktuar.

Edhe pse unë dua Lenny Bruce, unë duhet të them, nuk jam dakord kur ai thotë se këto fjalë nuk mund të ju lënduar. Unë mendoj se ata e bëjnë. Ata lënduar mua. Kur njerëzit përdorin gjuhën e urrejtjes, ajo dhemb mua. Ajo dhemb, edhe pse unë nuk jam atë garë të veçantë. Kjo dhemb, sepse unë e di atë që ndihet si të jetë në një lëkurë pashmangshëm. Unë nuk mund ta shpëtojnë këtë ngjyrë. Unë nuk mund të jetë ngjyrë të drejtë. Unë kurrë nuk mund të.

Kjo mund të jetë e vështirë edhe për ata që nuk janë "me ngjyrë." Unë jam kurrë nuk do të jetë i bardhë, dhe unë jam duke kurrë nuk do të dinë se çfarë mendon të doja të ketë përgjegjësinë për të mos qenë një racist. I guess unë ndihem keq për njerëzit e bardhë nganjëherë për shkak se ata nuk kanë për të parë se çfarë thonë ata, por pastaj përsëri, ajo me të vërtetë nuk ka rëndësi e bën këtë? Michael Richards është kthyer në TV, dhe kjo është cool. Gjithkush ka harruar përçartje e tij të tmerrshme, të dhunshëm që për mua dukej si ajo klansmen do të thonë se para se të linçohen dikë në '30. Unë nuk e di atë, dhe unë nuk e di personalisht se ai është një racist. Gjithë çka di është se në dy herë që kam parë atë në publik, në afërsi të mjaftueshme për të prekur, ai ka qenë ulëritës në dikë, dhe ata njerëz nuk ishin të bardhë. Unë mendoj se ai ishte i keq, sepse ai u kap duke bërë atë që ai e bën zakonisht dhe kjo ishte në TMZ dhe kjo e bëri atë të duket e keqe në botë. Ai ishte super keq për këtë. Way super keq. Dhe kjo është e mirë, se ai ishte i keq. Ai madje shkoi në Meksikë pas saj, sikur të kishte ndonjë tërheqje të veçantë për racistët atje ku ju mund të lexoni grepa zile dhe Angela Davis dhe Cornel Perëndimin gjatë gjithë ditës dhe të mendojnë për atë që është e gabuar me ju dhe të drejtë me ta.

Dog Bounty Hunter nuk la ekran të vogël. Racizmi i tij ishte lloj i vetëm varrosur nën këtë Mullet mahnitshme. Unë nuk e di nëse ai është racist, por unë mendoj se flokët e tij është racist.

Dhe Mel Gibson nuk e kishte të ndaluar të bërë filma. Ai është edhe në një të madhe tani. Të vërtetë i madh. Dhe askush nuk e përmend një gjë.

A lënduar racizmi karrierën tuaj apo është e mirë për të? Nuk e di. Në qoftë se unë kam qenë i bardhë, unë mendoj se unë do të përpiqet të jetë sa më raciste të jetë e mundur për shkak se ajo ju mban aktual. Ju mban të rëndësishme. Njerëzit do të cicëroj në lidhje me ju më shumë. Njerëzit do të jenë të zemëruar, por ju ende do të jetë në faqen e Yahoo dhe të gjithë do të duan të dinë saktësisht se çfarë keni thënë, kur ju thatë atë, dhe se si ju tha ajo. Dhe Aint këtë ShowBiz?

93 Komente. Add To Mix ...

 1. JC thotë:

  Për shembull,

  "Dog Bounty Hunter nuk la ekran të vogël. Racizmi i tij ishte lloj i vetëm varrosur nën këtë Mullet mahnitshme. Unë nuk e di nëse ai është racist, por unë mendoj se flokët e tij është racist. "

  Wow, brenda hapësirës së dy vijave ju shkoni nga akuzën shumë të rëndë të racizmit në pranimin që ju në fakt nuk kanë asnjë provë për të mbështetur këtë akuzë. Nice work Margaret, mënyrë për të diskredituar veten. Sa besim mund të vënë në gjykimin tuaj dhe perceptimi tani? Nëse jeni duke shkuar për të jetuar nga shpata, keni pasur më mirë të jenë të përgatitur për të vdekur nga ai.

  ----------------------

  Dog Bounty Hunter në mënyrë të përsëritur të quajtur të dashurën e djalit të tij (a grua Black) një term fyes mbi dhe mbi në një bisedë të regjistruar. Ju mund të bëni një kërkim në internet e regjistrimit.

  Nëse jeni duke shkuar për të argumentuar fjalët e Margaret, ju duhet të bëni të informuar kështu.

 2. "JC thotë:
  2010/02/15 në 05:57

  Ndoshta një qasje më të nuancuar për komentin tuaj do të jetë e këshillueshme në të ardhmen. Njohin se në qoftë se unë do të jap një preferencë seksuale për një ngjyrë e lëkurës mbi një tjetër që nuk e bën nga default do të thotë unë jam një racist, edhe në qoftë se unë të përdorin gjuhën e pandjeshme që ju të gjeni ofenduese. Çfarë kjo do të thotë se njerëzit janë një veshje kalorësi i bukur i shijeve të ndryshme dhe vizione. Kujdeset për të shpjeguar urrejtjen në këtë? "

  John Mayer ka takt ndyrë apo klasë, është ajo që është. Kjo nuk është aq shumë atë që ai tha se aq shumë se si ai e tha atë. Kjo nuk ishte vetëm "Unë nuk jam tërhequr seksualisht për gratë e zezë", por "penisi im është një supremacist i bardhë". Kjo nuk është "Unë mendoj se njerëzit e zezë si unë", por "Unë mund të hedhin rreth fjalës N! Shiko se si në kontakt me folks ngjyrë unë jam! "

  Ne të gjithë * * kanë preferencat dhe shijet. Por ne nuk jemi të gjithë * * famshëm as. John Mayer ishte roli modelin e dikujt, idhullin e tyre, para se kjo. Ai jeton në qendër të vëmendjes. Atë që ai e bën dhe thotë se do të ketë një ndikim shumë më të madh për tifozët e tij se Joe Schmoe raciste poshtë rrugës tha me miqtë e tij.

 3. Çfarë Alex tha më lart mban përsëritjen (e përsëritur, e përsëritur, e përsëritur - që disa të bardhët nuk mund të duket për të dëgjuar këtë në mënyrë të qartë të mjaftueshme) -

  Dallimi është: Shaka për njerëzit e bardhë janë kurrë, penguar EVER një person të bardhë nga gjetjen e strehimit, duke u pajtuar për një punë, duke qenë të sigurt nga dhuna e policisë / shtetërore, duke pranuar në një shkollë, etj Askush nuk dëgjon një shaka në lidhje me njerëzit e bardhë dhe pastaj shkon jashtë dhe shtyp njerëz të bardhë. Dëshmi për këtë? Njerëzit e bardhë nuk janë të shtypur.

  Dhe, "Ata do të vriten?" Really?!?!? A ju tipit se me një fytyrë të vërtetën?!?! Si guxoj ju? Margaret ju dhënë vetëm me disa shembuj të njerëzve të bardhë që kanë bërë vërejtje raciste në publik dhe janë ende në këmbë around- jo vetëm shumë i gjallë, por ende duke e bërë atë letër. Ndërkohë, njerëzit e ngjyrës vdesin në këtë vend çdo ditë, si një rezultat i racizmit sistematike.

  Shumë Përkufizimi i privilegjit të bardhë: Të jesh në gjendje për të lexuar një përgjigje formuluar me elokuencë për racism- atë që flet të thellë dhemb përjetuar nga writer- dhe pastaj duke iu përgjigjur me "Po në lidhje MEEEEEEEE? Unë jam një viktimë e racizmit TOOOO !!

 4. Unë u ngrit në një familje multi-raciale dhe jam rritur duke qenë në gjendje për të bërë dallime dhe krahasime se shumë pak nga njerëzit kam hasni janë në gjendje të bëjnë. Edhe në një dhomë plot me njerëz me ngjyrë ka dallime se çdo njëri prej nesh ka dhe ne mund të identifikohen me njëri-tjetrin si individë në këtë mënyrë.

  John Mayer duke thënë se ai ka një "David Duka" karin ... megjithatë, është thjesht budallallëk. Kush në mendjen e tyre të drejtë do të gjeni se në përshkrimin edhe distanca tërheqëse.

 5. Ju jeni gjithmonë në mënyrë për pikë, në mënyrë të drejtë dhe në mënyrë të shkëlqyer për të shpjeguar këto gjëra në një mënyrë që e bën të lehtë për të kuptuar, e bën atë në mënyrë të qartë. Ajo do të marrë mua përgjithmonë për të shpjeguar disa njerëz unë e di se çfarë është e gabuar me këtë intervistë - Unë do të thotë * përgjithmonë *, dhe jo vetëm për shkak të racizmit e tyre, por për shkak se ajo do të marrë mua se gjatë për të artikuluar të gjithë këtë që ju sapo mori të drejtë poshtë për të.

  Damn. I love you, Margaret Cho. Ju janë të mahnitshme.

 6. Ese bukur.

  Por, unë mendoj se nocioni se këto celebs të cilët thonë gjëra fyese të marrë off scott falas ose kanë bettered karrierën e tyre, nuk është saktësisht e vërtetë. Mel Gibson nuk shihet në të njëjtën mënyrë që ai që do të përdoren për shumë arsye, dhe njëra nga ato kryesore është për shkak të fjalës së tij anti-semite. Dhe, besoni mua, edhe pse karriera e John Mayer do të shkojë on-shumica e atyre që blejnë muzikën e tij nuk janë të zeza, ai do të jetë ndjerë ndikimin e këtyre komenteve në mënyra të vogla që do të provojë dhimbshme për atë për pjesën tjetër të karrierës së tij. Unë nuk kam asnjë dyshim për këtë. Kjo do ta ndjekin atë dhe imazhin e tij në mënyrë që ai nuk mund të kishte parashikuar.

  Unë vetëm lexuar disa grup do të protestonin jashtë një nga koncertet e tij të ardhshme, too.

  Sa herë që unë mendoj për atë tani, unë do të mendoj se "Z. David Duke Dick ".

 7. Unë nuk jam një grua e ngjyrës, por unë nuk mund të ketë qenë më të ofenduar nga çfarë tha John Mayer. Gjërat që ai tha në intervistën e tij pleiboit ishin tronditëse, të papërgjegjshëm, i pamenduar, dhe injorant. Degraduese dhe të neveritshme. Fyese për mua si një grua.

 8. Unë, për një, jam mirënjohës njeriu tha atë që ai e bëri, sepse tani unë e di se ai është një racist memec dhe unë kurrë nuk do të kalojnë një monedhë në muzikën e tij. Dhe po, / vajzat kënga e babait ishte i mërzitur tani që unë mendoj në lidhje me të ...

 9. "Unë jam i kënaqur që të mos ketë njohur muzikën tuaj para kësaj dhe ka qenë një tifoz i tij, sepse në qoftë se unë ju kam dashur më parë dhe ju tha se, kjo do ta bëjë më urrejnë veten edhe më shumë se unë tashmë."

  Ju urrej veten ...? Ju shpenzojnë kaq shumë kohë këtu duke folur për vetë-dashuri - ju të vërtetë urrej veten, apo u keni qenë melodramatik për të ndihmuar këtë post?

 10. Ju e dini, Margaret, kjo tingëllon si një YP kjo nuk është punë e botës për të ndryshuar për të kursyer ndjenjat tuaja delikate. Është puna juaj për të mësuar për të lënë këtë rrotull mut off prej jush.

  Juaj u ankuar këtu është me të vërtetë nuk është e ndryshme se Sarah Palin duke u ankuar për një shaka budallaqe në Family Guy. A jeni të vërtetë mendoni se John Mayer seriozisht thoshte kar e tij ishte racist? A jeni të vërtetë mendoni se John Mayer është një racist? Kjo ishte një shaka ... një e keqe, si lloj i stuff tuaj në lidhje me \ The Gay \. Vetëm kjo është e ftohtë, kur ju bëni atë ... dhe jo kur ... ai ... e bën këtë? Përsëri, Sarah Palin.

  Mut e Shenjtë - \ Margaret Cho ËSHTË Sarah Palin. Vjen këtë vjeshtë për HBO. \

 11. Hi Margaret, djalë quajtur veten John Q, sikur ai është John Q publik, është kryesisht, e gabuar. Nga njëra anë, të sigurt, ne duhet të punojmë me kar kështu që nuk do të na shkatërrojnë. Nga ana tjetër, komentet e John Mayer janë në asnjë mënyrë një shaka, dhe çdo gjë që ai mund të mendojnë, unë bast bashkëpunëtorit të tij African American Steve Jordan nuk është qeshur të drejtë në lidhje me tani. As nuk është miku im i dashur i cili është një grua japoneze, nuk jam dhe as nuk je, sepse ne jemi 'humorless' tregon, tharë. Ky është një qëndrim që gratë kanë vendosur me të për kohë të mjaftueshme. Njeri i madh mendje John Mayer quhet ironi \ pritur në Botë për të ndryshuar. \ Well, natyrisht ne nuk waitin 'në z Kryetarit të ndryshojë rrugën e tij injorante, dhe unë jam një tifoz i aftësisë së tij si një lojtar për të siguruar . No longer do të bëjë justifikime për idiots të cilët janë fucked dhe ngec mbi ne.

  Mirë për ju për të folur për drejtësi. Ka një thënie, \ nam myoho renge Kyo, \ kuptimi, përkushtimi ndaj ligjit mistik të shkakut dhe pasojës. Një duhet të flasin, edhe nëse qëndron vetëm. Ju nuk jeni vetëm, vajzë. Ju jeni pararojë dhe të ardhmen. Është si Chicks Dixie në \ Shut Up dhe Sing, \ atij dokumentar që tregon se si kanë humbur krahun e tyre të djathtë pas dhe fitoi botën. John Q nuk flet për të, por një segment të vogël, ose të paktën një të vogël mendje, segment të publikut. A nuk e doni se si njerëzit përpiqen për të justifikuar injorancën si një "shaka," kjo është etika e botës tonë tani. Kufijtë? Çfarë kufijtë?

 12. Së pari: Unë duhet të duartrokas ju Margaretës për të marrë kohë për të shprehur plotësisht thellësinë e dhimbjes që është përvoja e gruas së ngjyrës. Ka shumë, shumë më tepër për atë se me të vërtetë mund të vihet poshtë këtu too! Por ju falënderoj për të qenë kaq të ndershëm dhe të pambrojtur.

  Wow ... Si një amerikan afrikane, grua homoseksual, unë jam i lënduar dhe të ofenduar në disa nivele në lidhje me komentet e tmerrshme JM-së në këtë artikull. Si guxon ju mendoni se është në rregull për të shprehur fanatizëm dhe injorancë të tillë sa të sugjerojnë se ju keni një, më falni sepse edhe duke përsëritur këtë: "hood kalojë !!?" Ose një "David Duke karin!" Çfarë dreqin ishte kjo menduarit djalë ? Se askush nuk do të lexuar ndonjëherë këtë mut? Wow ...

  Nuk është kurrë një arsye për urrejtje, dhe unë pajtohem më me Margaret thënë nëse kjo është rruga që ndjeni në brendësi, të mbajë atë mut vetes !!! Askush nuk ka nevojë për të marrë në (pa marrë parasysh nëse kjo është raciste, seksiste, fanatik, elitist ose ndryshe), injoranca e një personi tjetër. Mendoni se çfarë ju do të, dhe për fat të keq, shumë prej nesh ende mbajnë të vjetëruara, të painformuar, mendimet papërvojë në lidhje me njëri-tjetrin, por ne të gjithë mund të kontrollojë gojët tona! Kjo është krejtësisht e dobët se "disa" (kryesisht të bardhë) të famshëm janë të dënuar për teptisje off raciste, anti-gay, ridiculousness dhe pastaj, pasi pluhuri i ngjitet, duke marrë të drejtën përsëri në punë jashtëzakonisht fitimprurës. Unë mendoj se, një, mësim të ftohtë e vështirë duhet të jetë mësuar ... lloji që mund të vërtetë vetëm të mësohet nga një të mirë i modës së vjetër, "bojkot". Kujtojuni z Mayer se folks të cilët mbështetur karrierën e tij dhe të rritet për të gjithë-out assanine sjellje nuk do të tolerojë bafoonery tillë! Unë personalisht, do të kalojë kurrë një cent për çdo muzikë që lidhen me të. As unë do të mbështesë televizive tregon se ai është paraqitur në, apo lexoni një artikull të revistës lidhje / intervistuar atë. Periudhë. Ndoshta një herë vlerësimet e tij të vërtetë të bien të shkurtër dhe xhepat e tij fillojnë të veshin pak e hollë, ai me të vërtetë do të kuptojnë implikimet e fjalës ... "keq." Unë jam aq i keq zoti Mayer, por kjo është një ditë e re, dhe ju jeni injoranca nuk është mirëpritur as nuk do të tolerohet. Periudhë.

 13. Hey Margaret,

  Tingëllon pak whiny për mua. Të gjitha guys Unë e di fantasize rreth bukura + talentuar gratë aziatike. Bardhë vajzë-fqinj është filler për natën film.

  Msweet

 14. Blog post Amazing, të drejtë në pikë. Më pëlqen se si ju thonë diçka, edhe pse ekziston një rrezik për atë që thoni, sepse realiteti është se njerëzit sot e bëjnë të pamundur që të ketë një bisedë serioze në lidhje me një subjekt shumë serioze. Unë kam aq shumë respekt për ju, vetëm për shkak se ju thonë gjëra që janë të vështirë për të thënë, por ju thoni atë anyway. Sepse nganjëherë e vërteta dhemb.

 15. Fëmijameadowsweet

  Kjo nuk është vetëm në lidhje me aziatikët është rreth të gjitha garat.

 16. Faleminderit për të shkruar këtë. Ju vënë atë në mënyrë të qartë.

  Unë nuk mund të sjellë veten për të lexuar shumë komente për këtë post.

 17. wow Unë nuk e di në lidhje me këtë derisa të lexuar blogun tuaj, kështu që unë jam shumë i tronditur për të dëgjuar se John Mayer ka thënë këtë. thank you so much për të shkruar këtë.

 18. Unë nuk kam asnjë ide që John Mayer edhe është. Unë refuzoj për të gjetur jashtë, sepse unë nuk dua që ai të fitojë publicitet nga kjo.

 19. Ne të gjithë kemi preferencat tona, por kjo është mënyra se si John Mayer shprehur tij që ishin aq tepër ofenduese. Unë pajtohem me ju se një apologji nuk bën për atë. Unë pajtohem se si një figurë publike, ai nuk duhet të jetë në gjendje të shprehin preferencat e tij. Në qoftë se ai i kishte thënë se ai preferon blondes, do të doja që të kishte qenë fyese? A të gjithë "zotat Rock" duhet të përfaqësojë të gjithë në mënyrë të barabartë, në mënyrë që të shmangen të qenë racistë? Ai nuk është përgjegjës për mënyrën se si të gjitha gratë e ngjyrës ndjehen. Ai është përgjegjës për të pasur takt dhe konsideratë për të tjerët. Ai në mënyrë të qartë kishte asnjë, kur ai shprehu ndjenjat e tilla raciste dhe fyese.

  Një pikë tjetër e vogël: John Mayer ka shkruar dhe regjistruar "Trupi juaj është një Wonderland" gjatë para se ai kishte një marrëdhënie me Jessica Simpson apo edhe Jennifer Love Hewitt.

 20. Ju dua me Margaret Cho ... kurrë nuk ndryshon për askënd!

  Unë mendoj se racizmi, edhe racizmi delikate dhe sheqer-i mbuluar, është e neveritshme. Unë jam një vajzë e bardhë, por unë punoj në një kompani koreane (në një Ktown në NJ) ... dhe unë nuk mund ta duroj kur disa prej njerëzve të bardhë në punën time mendoj se është në rregull për të bërë ato të holla \ \ komentet raciste që, në sipërfaqe, nuk duket racist ... POR ata janë.

  Mbani qenë mbresëlënëse Margaret Cho !!!! ^ _ ^

 21. John Mayer gjithashtu bëri komentin në intervistën e tij të fundit Playboy ku ai diskuton tij David Duka c @ # k:

  "Do të thyejnë zemrën tuaj si një vajzë të bardhë"

  Çfarë do të thotë se edhe ??? A do të thotë që ju mund të keni vetëm ndjenja të thella të dashurisë dhe shoqëri me një grua të bardhë? Se marrëdhëniet seksuale me gra që nuk janë të bardhë janë vetëm cekët ose shkelma çuditshëm? Që ju nuk mund të vërtetë të bashkangjitur emocionalisht me një grua që nuk është e bardhë?

  Unë e urrej këtë pseudo-ironike të vetë-vetëdijshëm kar Hipster. Pick up një libër!

  Hey John, si ju tha Jessica, ju duken më të mirë me gojën tuaj të mbyllura!

 22. Para së gjithash, unë ju dua. Ju jeni komedian ime e preferuar femra. :)
  Së dyti I dashur artikullin. Ajo ishte e plotë dhe të qeshur. Pjesa rreth Dog vetëm për bërë ditën time. Dhe së fundi, unë ndihem keq për njerëzit raciste. Zakonisht do të thotë se ata u sollën deri në jetë racist dhe kështu që është një pafund cikël vicioz,, të panevojshme e urrejtjes që ishte vënë mbi ta nga njerëzit të cilët janë duke menduar për të duan ata pa kushte. Na vjen keq miqtë e mi, që nuk është dashuri.

 23. Faleminderit për të thënë atë Margaret. Si një homoseksual aziatik Mashkull Unë dëgjoj gjëra si kjo të gjithë kohën, dhe kjo më bën të ndjehem më mirë për të lexuar nga dikush që mund të theksohet.

 24. Stacey

  Bukuri duhet të gjykohet nga ajo që është në brendësi, jo jashtë. Është zhgënjyese dhe të dobët, kur njerëzit t'ju kujtoj se sa i ndryshueshëm, i cekët dhe gjykues që ata janë.

  Bota do të jetë aq shumë më mirë pa paragjykime ndaj racës, gjinisë, moshës, orientimit seksual, statusit social etj
  Nëse pritur Gjonit në botë të ndryshojë ai duhet të kuptojë se ai ka nevojë për të vendosur një shembull kryesor për të tjerët.

  Në anën e ndritshme të gjërave që unë mendoj se ne jemi të gjithë mirënjohës për sërën e njerëzve si Margaret. Ajo ka fuqinë për të folur mendjen e saj, është i vetëdijshëm, një ndikim të fuqishëm pozitiv për ata përreth saj dhe ajo është vetëm i mrekullueshëm. I respektoj shumë mesazhin që ajo mori të gjithë në turneun e saj të Revolucionit.

  Margaret, ju jeni të mahnitshme, e bukur, inteligjent dhe një frymëzim i tillë! Ne ju duam! xxxx

 25. Margaret Cho, unë ju dua për të thënë këtë. Unë nuk ishte në gjendje me të vërtetë vënë atë në fjalë, si një grua e zezë që Adored muzikë John Mayer derisa injoranca e tij më dha pauzë, por ju vënë atë shumë elokuente. Ju falënderoj për të dhënë zërin për gratë e tifozëve ngjyra të ashtu-quajtur shkëmb "perëndive", të cilët marrin të shpëtojnë fjalët e tyre lëndojnë me të vogël, keqardhjet parëndësishme. Ju jeni një perëndeshë.

 26. mag cho ju jeni një nga ata amerikanë fatkeqe aziatik .... shumë i ri për të kujtuar dhe të lidheni me praktikës radikal të lëvizjes për të drejtat civile, shumë e vjetër për të kuptuar se si asian racialization sot është compellingly globale dhe gjallërues, nëse kuptohet në mjediset e saktë e post-kolonializmit, trans-nacionalizmit dhe feminizmit radikal socialist. asian am Studimet etnike duhet të shkojë më tej në përkthimin e këtij brezi "gjeneratën e humbur" tonë, por në mënyrë më pak polemika ne do të thërrasë aziatikët donte "të drejtat civile, posto aziatikë" m.cho ose "80s aziatikë"

  80s Aziatikët deftly kombinojnë komponentët më të këqija të dy intersecting categories- gjithë vetë e zhytur, me titull, retorikën multikulturalist asimilues të viteve '80, dhe të gjitha të dukshme / dëshirat e fshehta për të qenë pjesë e bardhësi zakonshëm. 80s Aziatikët privilegj shfrytezimi i tyre mbi të shtypja e vërtetë (si zezaket e varfra apo aziatikë të tjerë të varfër), për shkak se ata janë të privilegjuar nga klasa ankohen në lidhje me racën dhe dënimin gjinore pa aq shumë si një dremitje të arsyes pse raca dhe gjinia dënim ende vazhdojnë (për shkak të asaj se si ne trajtuar klasa tona më të degraduar).

  Aoki pasur, japanese, një nga anëtarët e parë të partisë Panthers zi kishte diçka për të thënë në lidhje me pse ai ishte i përfshirë në një lëvizje, duke punuar kryesisht e zezë të klasës, pavarësisht race- tij ishte se klasa punëtore zi ishin "linjat e para" të kjo luftë e racizmit dhe se njerëzit me ngjyrë, ju dhe mua, mag fitojë vetëm luftën me subsuming vet ankesat tona për shkak të pabarazisë në shërbim të shumicës tonë degradojë klasa, të varfërit, të padëgjuara, abuzuar.

  ms. cho shumë i shkrimit tuaj është për aziatikët në industri. i përdorin të mendojnë të njëjtën mënyrë si ju, i kërkuar për të marrë në skenarit, sepse kam menduar të gjitha ajo mori ishte vullneti, puna e vështirë për të marrë aziatikët në ekran. ti e kupton që ju të shkoni më tej, më shumë për veten ju duhet të heqin dorë. goxha shpejt ju të zgjoheni plotësisht bashkë-prirur. Unë ndjej që kjo të jetë tensioni fundit në karrierën tuaj. Problemi është se hollywood është një supremacist i bardhë, garë duke e bërë institucion.

  ajo krijon një realitet të veçantë, një supremacist të bardhë, realitet neo kolonial, çdo përpjekje për të punuar jashtë për të ndryshuar këtë institucion nga brenda është e njëjtë si duke u përpjekur për të marrë fjalët korean në Oxford dictionary- fjalët koreane madje edhe në formën e romanized ende nuk english fjalë; ata kurrë nuk do të jetë në fjalorin e Oxford pa marrë parasysh sa e vështirë ju provoni dhe sa stof leshi me cirka xhaketë bërryla ju fshij kundër.

  për shembull, në trajtimin me John Mayer, subjektin e kar e tij, martesë e tij delikate e pastërtisë racore janë harenga disi kuqe. pyetje ne duhet të pyesim veten pse të kemi kujdes se si njerëzit të bardhë mendojnë për ne? pse është e rëndësishme për WOC të ndjehen të dëshiruar në "vështrimin e bardhë", WOC duhet të ndihen të dëshiruar të përkryer nga "vështrimi ngjyrë", por natyrisht kjo vështrimi ngjyrë është e pamjaftueshme ... ajo nuk legjitimuar plotësisht trupin fragmentuar WOC, sidomos një asian organ që është edhe vendi i kaq shumë reaksioneve të kundërta, hypersexuality, naiv-coquettishness, objekt talljeje, magjepsje, neveri dhe ekzoticizmi.

  përgjigja e vërtetë është krijimi i institucioneve paralele institucioneve në paralele të dëshirës dhe të kulturës. pse është ajo se filma kung fu bëri aq mirë, pse janë kaq shumë filma Hong Kong fshehurazi për luftë koloniale? sepse ata përgjuar në një realitet alternativ të pushtetit po aq reale sa pushtet të bardhë (a pajama pak i zi i veshur me fermerët oriz zbrapsë fuqinë më të madhe ushtarake që nga viti Romë, me bambu shkopinj dhe armë të vjetra sovjetike) ... bruce lee krijuar një anti-anti-hero, një djalë asian mirë jo një tjetër shejtan fu Manchu. ai ishte në gjendje të ndryshonte, sepse konteksti më i madh ishte në kërkim për dikë si ai, radikalet e rinj u ndërtuar komunitetet e tyre, dhe skena globale dukej sikur ajo ishte fuqimisht në rritje kundër mbinjerëzimit të bardhë, anti-kolonializmit, të drejtat civile, të luftës së ftohtë, Greva, dhuna, revolucion. nga 80 erdhi dhe fshirë shumicën e këtyre fitimeve dhe në veçanti dhe më tragjikisht Nocionet që njerëzit i ngjyrës mund të bashkohen për të krijuar mundësitë e tyre dhe shoqëritë dhe komunitetet e tyre.

  në vend të kësaj, dhe 80s aziatikët kanë, nëpërmjet të servilizmit, egoizmi, apoliticalness, preokupimi me pasiguritë e tyre seksuale dhe marrëdhëniet e tyre paradoksale me dominimin e bardhë kanë bërë në realitet lufta e përjetshme për "u pranuar në mënyrë adekuate në shoqëri të bardhë". vërteta e dhimbshme është se ne kurrë nuk do të ketë sukses në këtë lojë të shkruajnë rregullat luajmë me zare ngarkuar. i gjej të gjitha këto duke u ankuar në lidhje me dënimin asian raciale aq i çiltër, të ngushtë me mendje, vetë zhytur dhe jo konstruktive.

  duke u angazhuar për barazi racore thotë uplifting ata që janë më të kërcënuar prej tij. nëse dikush është serioze në lidhje me ndryshimin, atëherë ajo fillon në nivel vendor, që fillon me nxjerrjen veten nga matrica e dominimit të bardhë supremacist, një gjë që është tepër determinist në aspektin e racës dhe seksualitetit, ju lutem, të marrë një edukim politik përpara se të filloni komentuar raca juaj, i lutem ty, sepse çdo gjë që ju keni ndërtuar ëndrrat tuaja rreth (duke u bërë pjesë e regjimit të bardhë supremacist argëtuese), shërben vetëm për të përforcuar paragjykimin kundër nesh të gjithë njerëzit e ngjyra, madje edhe më i ekskluzivisht lesbiansy MIME teatri trupë është ende pjesë e matrica e bardhë supremacist, kur ai nuk konfrontohen seriozisht garën.

  nuk ka ndryshuar strukturën e nga brenda, ju do të jetë bashkë-prirur, vetëm formimi i strukturave konkurruese janë mekanizma të mundshme në luftën kundër shtypjes. Vietnamese nuk fitoi luftën duke u bashkuar me ushtrinë amerikane, ata e qëlluan përsëri, plumb për plumb, jashtë sistemit të rregullave moderne të luftës (rregullave që favorizonin rëndë ata me armë të mëdha dhe bomba). Strukturat e mira kanë themele të mira, e cila është arsyeja pse anti-racizëm kundër një institucion racist është gjithmonë rrënjët e barit. nuk e tij aq glitzy si një hit tv tregojnë ms. cho, kjo nuk është një gjë e bukur për të bërë, kjo është njëqind mijë duar anonime marrë supremacinë tulla larg bardhë me tulla.

  një vëlla në krahët e

 27. John Mayer është një douchebag. Një douchebag talentuar, por në mënyrë të qartë një douchebag. Askush nuk duhet të marrë ndonjë gjë ai thotë seriozisht. Kjo e bën më të trishtuar të mendojmë se çdo vajzat e reja të ngjyrës që e duan muzikën e tij mund të ketë qenë lënduar nga komentet e tij të urryer. Unë mendoj se ka diçka raciste për të mos u tërhequr për dikë bazuar vetëm në përkatësinë e tyre etnike, kur ata të takohen ndryshe shijeve estetike të atij personi. Diçka në nënndërgjegjeshëm e atij personi është thënë se personi që njerëzit e ngjyrës janë të ndryshme dhe inferiore. Ndoshta ju nuk mund të ndihmojë ndjenjë në këtë mënyrë, por nëse ju bëni ju me siguri nuk duhet të mburremi për këtë në një intervistë.

 28. John Mayer është aq i bezdisshëm. Ai ishte një i shëmtuar përballur me puçrra lirshëm, kur ai ishte një adoleshent kështu që unë nuk e di se si koka e tij mori kaq e madhe. Djema bardha me ethet e verdha fyejnë edhe mua. Drejtë ur tho..John Mayer është f * cked up.

 29. Mbani në mend se ka shumë njerëz me të vërtetë budalla atje. Më kujtohet një mik femër e vëllait tim të vjetër duke folur në lidhje shohim disa djem nga India duke folur arabisht dhe unë kam qenë të gjithë si "cilat janë të ndyrë budalla, nuk e keni shikuar ndonjëherë në një botë para dhe pa se Arabia është rreth 1000 kilometra larg nga India? "(ka një shans të vogël se ata ishin arab flet indianët, por unë dyshoj se). Pastaj përsëri unë e kam quajtur edhe njerëz dumbasses për të mos ditur se çfarë SAC (Command Air Strategjik), grupi përgjegjës për arsenalin tonë bërthamor (mbi 9000 nukes ndyrë) gjatë luftës së ftohtë.

  Unë me të vërtetë nuk kanë përfituar apo vuajtur nga racizmi në asnjë mënyrë të drejtpërdrejtë që unë mund të përmendim çastit. Ndoshta kjo është që unë jam cinik bardhë dhe i cili mendon se ai është më shumë një mizantrop të përgjithshëm se një person raciste. My definition of racism is slightly different and often use the term prejudice instead for a variety of reasons.

  Personally, I'll date a woman of any race, though I have a preference for Latinas and South Asians (India, Sri Lanka, etc.). I think anyone who would kill themselves because some douche singer said he didn't want to bang members of their race is a pathetic idiot.

  I refuse to use the term “person of color” since it's ill defined and 9 times of 10 is really just referring to people who aren't white; that's crap because a) the experiences of various non-white (keep in mind most white people wouldn't be defined as white 90 years ago) groups are unique, b) there is nothing that really binds them as a group (is there a common religion of people of color, language, nation state, etc?) and c) it's just a fucking reversal of the offensive term colored person.

  Hell Asian is a stupid term if you really think about it; one word to describes 2 billion people with one term (that was mostly chosen by American who arbitrarily decided for those 2 billion people what they would be called with little democratic input) in spite of them being of extremely different religions, cultures, and languages. I remember an argument with a guy in a class on Asian Americans (I think it was over whether “Oriental” was an offensive word and that “Asian” should be the accepted one) and he kept on referring to asians as “we” and I eventually asked “who is this we you keep referring to, what are Asians the borg now, all one consciousness?”

  Also what is “white” anyway? Europe and Asia are one continent so where does white end and asian begin, I mean, is there a line out there somewhere. What is white thinking as well? Is it a desire to grab a sword, throw on some chain mail, jump into a long boat, and start pillaging villages? Though I must admit I find the idea of crushing my enemies under my heel and making the rivers run red with their blood very appealing.

  And that is enough insanity for one post, good day.

 30. cho, you systematically made me hate asians with this stupid essay. congrats, there's now one more racist in this world thanks to you. keep fighting that good fight ya ugly chink bitch.

 31. Fuck you, ihaveajesuscock. Fuck you in your stupid racist face with the biggest blackest dick in the world.

  Dashuria,
  A white man

 32. Oh so it's perfectly ok for a gay person to say they are not attracted to the opposite sex, but for a straight white person to say they aren't attracted to black people is somehow morally objectionable? Basically you're saying one form of discrimination is justified and another is not, even though they are both on the same par. You are such a predictably irrational liberal extremist.

 33. Pingback: asya dizi izle
 34. To say you feel it is demeaning because a white man doesn't want to sleep with you is just plain STUPID!!! Why do you even identify yourself in such a way? Do YOU think you aren't good enough for them? I'm white and if an Asian, Black, or whatever , doesn't want to sleep with me ; who cares? I sure's hell don't! Like I said , I do NOT identify myself by who wants to SLEEP with me! Just STUPID! STUPID! STUPID!

Lini një Përgjigju