Sammy nevojë për një shtëpi

Urgjente! Dog në nevojë! Ju lutem ndihmë! Çfarë një djalë adorable:

Sammy është një vit 7 i vjetër, i përkushtuar dhe i dashur përzierje dalmat dhe po përballet me eutanazinë e detyruar nëse nuk gjen shtëpi të drejtë. Gjërat e tij të preferuar janë fërkon bark, naps në diell, kockave dhe një shëtitje nëpër lagje për të gërhas. Ai është një qen i butë, por është gjithmonë për një rritje. Ai merr së bashku e madhe me qentë e tjera dhe me fëmijët. Ai është një djalë i ndjeshëm dhe i butë. Shpëtuar Fillimisht larg nga rruga ai ndoshta ishte abuzuar rëndë dhe ka një bisht të thyer për të treguar për të. Sjellja nevrikosur dhe të lëshojnë zë të lartë të bëjë atë nervor. Kështu bëjnë meshkujt në përgjithësi deri sa ata ofrojnë shumë dashuri dhe mëshirë. Ai ka frikë nga djem adoleshente dhe një burrë me uniformë dhe kapele. Ai nuk është një qen alfa. Ai është shumë i lumtur në fund të çdo paketë. Ai është trajnuar në të gjitha komandat bazë, është neutered, mikro-chipped dhe deri në datën në të gjithë kujdesin e tij rutinë. Punë e pronarëve të tij forcat e tyre për të lënë shtetin për gjysmë vitin që e bën për një shtëpi të vetmuar për Sam. Ai ka jetuar me shokun e tij të mbeturinave për gjashtë vitet e fundit. Në nxitjen e saj ai ka mbytet në të kaluarën e cila është arsyeja pse ai është duke kërkuar për një shtëpi pa të. Tij ka mbytet vetëm nga frika shkaktuar nga qeni tjetër. Vetëm ai duket për udhëheqjen e njeriut për udhëzimet e tij. Vlerësimi i trajnerëve të shumta 'është se ai nuk është një qen agresive, por mund të kërkojë menaxhimin në situata të caktuara. Ne mund të ndihmojë të rregulluar këtë. Kjo është një i madh, i dashur, qen i ëmbël i cili meriton shtëpi të drejtë. Ai është në kërkim të një mik të mirë! Ju lutemi të ndihmojë atë!

Telefononi 213-434-1196 ose e-mail myndy25@gmail.com

Sammy

Sammy

Lini një Përgjigju